Къде в Пловдив??? - 77

• 61 357
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
На самия хотел Тримонциум паркингът последно беше 2 лв./час. Иначе във всички улици около центъра е синя зона и е пак толкова.

# 271
Не знам дали е тук мястото да попитам за съвет - как, къде и кога се подава молба за пловдивска детска кухня?
Казаха ми, че трябвало по-рано, защото чакаш да пораснат деца и да се включиш.

# 272
Герда, зависи към коя кухня си се насочила. Различни са условията.

# 273
  • Пловдив
Попитай на място в най-удобната за теб по район.
Дали от навършени 9 месеца нямаше право да се взима, вече не помня.
Но се пуска молба по-рано.

# 274
На самия хотел Тримонциум паркингът последно беше 2 лв./час. Иначе във всички улици около центъра е синя зона и е пак толкова.
Благодаря! Паркирах на Синя зона все пак..

# 275
Не забравяйте редовно да пускате SMS-и. Поне дано сте намерили сянка. Максималният престой на синя зона май е 3 часа, но проверете.

# 276
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, искам да ме насочите къде на Центъра продават от тези чорапи с гумички отдоло, за да не се плъзгат, но да са за възрастен човек. Благодаря Simple Smile

# 277
В Лидъл имаше.

# 278
Здравейте Simple Smile, искам да ме насочите къде на Центъра продават от тези чорапи с гумички отдоло, за да не се плъзгат, но да са за възрастен човек. Благодаря Simple Smile
и в кауфланд имаше ... водят се йога чорапи... можеш да провериш в подлеза след малката главна, има магазинче само за чорапи , фирмено е

# 279
На самия хотел на Тримонциум има голям паркинг.Мисля,че около лев/два на час.

# 280
  • Пловдив
Благодаря gerda1 и elle.n тези дни като излизам ще погледна

# 281
  • Пловдив
Здравейте.Дали има намаления в Колев и Колев на Ив.Вазов ?

# 282
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали дърводелец, трябва да ми отреже част от врата на стенен гардероб и праг за да мога да сложа на това място пералня.

# 283
Бихте ли ми препоръчали добра козметичка?

# 284
  • Бг
Не знам дали е тук мястото да попитам за съвет - как, къде и кога се подава молба за пловдивска детска кухня?
Казаха ми, че трябвало по-рано, защото чакаш да пораснат деца и да се включиш.

Герда, можеш за запишеш детето на кухня от девети месец, но изискват бележка от джипито, че детето няма алергии и е захранено с всичко.
Иначе записването става по район на местоживеене. Попълва се едно заявление, изисква се копие от акта за раждане на детето и ако се записва от 9 м. бележката от джипито.
Мисля, че срокът за подаване на документи беше от 10-то до 20-то число на месеца, предхождащ месеца на взимането на кухня.
Аз лично исках от деветия месец да запиша малкия, но бях изпуснала сроковете за подаване на документите, та почнах да му взимам от 10 м. Нямала съм проблем със записването /от Кичука съм/.

Общи условия

Активация на акаунт