Къде в Пловдив??? - 77

• 61 366
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Преди време имаше доста доволни от зъболекар на Мария Луиза, на когото не запомних името. Бихте ли припомнили и ако може да кажете ориентировъчна цена за пломба по ЗК.

# 286
  • до най-прекрасния мъж
Клиниката на д-р Илиев е на този булевард. Мисля нея коментирахме. Цени не мога да кажа, не са го посещавала лично. Майка ми му беше пациент и беше много доволна.

# 287
  • Пловдив
Къде точно на "Мария-Луиза" е тази клиника? Информативно питам, защото доста време съм живяла в близост до "Света Петка"

# 288
  • до най-прекрасния мъж
Кръстовището на Мария Луиза и Източен, зад бензиностанция Арена.

# 289
  • Пловдив
Кръстовището на Мария Луиза и Източен, зад бензиностанция Арена.

Обяснението за бензиностанцията е точно:), клиниката се води  на
 УЛ РОСИЦА 5 .Аз също  препоръчвам,работят със здравна каса,имат си ренген. апарат

# 290
А можете ли да кажете цени, за да се ориентирам горе-долу дали ме устройва.

# 291
  • Пловдив
А можете ли да кажете цени, за да се ориентирам горе-долу дали ме устройва.
Скрит текст:
Ходила съм последно  миналото лято за почистване на зъбен камък,полиране със нещо от рода на сода по спомен беше около 40-45 лв. На дъщеря ми сме правили операция на проблемни мъдреци,но цените  бяха ориентировъчно като  на другите добри хирурзи .Спомням си че сравнявахме. При необходимаст издават фактура  ,ако имате допълнително здравно осигуряване и се покрива  лечението.
Хигиената е на ниво.Винаги може да звъннете да попитате каква е цената на услугата.
Излезна като реклама,но наистина нашето семейство  сме доволни.Ходили  сме и при  познати и при по евтини,но вече не правим експерименти  ,предпочитаме компетентни лекари:)

# 292
  • Хасково
Здравейте! Колебая се между две гримьорки за сватбата си - Силвия Ангелова и Вили Вълкова. Моля да споделите отзиви, ако сте ползвали услугите им Simple Smile

# 293
Силви Ангелова! Hands V

# 294
  • Пловдив
Някъде из пловдивските зоомагазини/ветеринарни кабинети мога ли да открия този шампоан?

# 295
  • Пловдив
Може ли идея къде има платен денонощен паркинг в центъра,капана,около ст.град...?
Онзи до и под църквата май от 8до17ч.

# 296
На Тримона е денонощен.

# 297
  • Пловдив
Здравейте! Колебая се между две гримьорки за сватбата си - Силвия Ангелова и Вили Вълкова. Моля да споделите отзиви, ако сте ползвали услугите им Simple Smile

Ползвала съм услугите на Вили.Доволна съм.

# 298
  • Пловдив
На Тримона е денонощен.
м да...обаче хората ще нощуват нейде в капана.Знам,че из уличките има паркинги,обаче мисля са с дневно раб.време...

# 299
  • под тепетата
На изхода от Капана към "6-ти септември" в дясно под блока ( като подземни гаражи ) има платен паркинг. Не знам дали е денонощен обаче.

Общи условия

Активация на акаунт