Къде в Пловдив??? - 77

• 60 686
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
На дъщеря ми миналото лято купихме колело от магазина на Хр. Ботев, на светофара на Стоматологичния факултет.

# 61
Някой с мнение за д-р Мая Читалова, работи уж в ДКЦ7 (Събота пазара)?
Търся по темите, но никъде нищо не намирам.
Не е по темата "Къде..", та ако някой може да изрази мнение може и на лично.
Благодаря

# 62
Някой знае ли къде се премести магазинът за батерии, който беше до Военна болница?

# 63
Някой с мнение за д-р Мая Читалова, работи уж в ДКЦ7 (Събота пазара)?
Търся по темите, но никъде нищо не намирам.
Не е по темата "Къде..", та ако някой може да изрази мнение може и на лично.
Благодаря
Добра е, но преди няколко години, имаше ужасно много пациенти, което мен ме изкарваше извън нерви. Сега не мога да кажа дали още се чака толкова много

# 64
Здравейте! Счупи ми се предния прозрачен панел на кутията за зеленчуци на хладилника  ни ( Индезит), както и носачите на стъкления рафт към нея. Знае ли някой къде в Пловдив мога да намеря такива части?

# 65
Питай в официалния сервиз. Може да имат налични частите или да направят поръчка от Италия. Преди няколко месеца на моя Индезит счупих едно от стъклените рафтчета, както го бях извадила да го мия.. Поръчах си същото от английския  ebay  и ми излезе на двойно по-ниска цена от тази, която ми дадоха в сервиза.

# 66
Ако някой има излишно,но в движение колело,ДБМ с призив да го дарите за децата от ЦНСТ Раковски. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10155883487786374&id=172709261373

# 67
  • Пловдив
Здравейте! Търся си пердета, или по-скоро плат, който да се ушие, за тераса. Трябва ми здрав плат, плътен, от сорта на този за сенниците. Може би не чак толкова дебел, но подобен. Терасата ни е западна и изцяло остъклена и лятото е ад. Старите пердета вече се разпадат от силното слънце. Sad Не знам дали по магазините за пердета ще има, преди трудно намерихме...

# 68
  • Пловдив
По магазините за втора употреба има страшно много пердета-тънки,дебели,прозрачни,плътни. Ние сме взимали и сме доволни. Намират се и цели комплекти-2-3-4 пердете,които стига да те устройват размерите,са идеален вариант.
Визирам магазина до нас, бившият Мега Марина на Филипово. Огромен е и има избор. В други не съм проверявала. Утре имат зареждане.

# 69
  • Пловдив
Здравейте! Търся си пердета, или по-скоро плат, който да се ушие, за тераса. Трябва ми здрав плат, плътен, от сорта на този за сенниците. Може би не чак толкова дебел, но подобен. Терасата ни е западна и изцяло остъклена и лятото е ад. Старите пердета вече се разпадат от силното слънце. Sad Не знам дали по магазините за пердета ще има, преди трудно намерихме...
В Домко има такива плътни пердета. Интересни дамаски, които стават и за пердета има и в магазина за платове на ул."Младежка". От там си взех плат, от който си уших възглавнички за терасата.

# 70
  • Пловдив
Много благодаря!

# 71
А аз търся тъмна здрава дамаска ,промазана . На Младежка ще погледна,другаде?

# 72
  • Пловдив
А аз търся тъмна здрава дамаска ,промазана . На Младежка ще погледна,другаде?
В магазините на Bibtex - имат магазини на Карловско шосе, Авксентий Велешки, Отец Паисий, Перущица.

# 73
  • до най-прекрасния мъж
Никакви пердета няма да те спасят,  ако изложението е запад или юг. При нас само много плътна дамаска оцеля с години. Всичко друго изгаряше от слънцето.

# 74
  • Пловдив
А щори не вършат ли работа? Ние сме с остъклена тераса,имам щори и не ми напича изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт