Къде в Пловдив??? - 77

• 61 295
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
знаете ли къде продават дунапрен на метър, трябва ми 5см дебелина, но различни размери.

# 121
знаете ли къде продават дунапрен на метър, трябва ми 5см дебелина, но различни размери.
дунапрен продават в склад на Коматевско шосе,матраци Нани. Потърси в нета,ако ще излязат телефони,питай,да не се разкарваш напразно.

# 122
  • Пловдив
Аз пак с въпрос. Къде да намеря едноцветни памучни потници (които не са бельо)? Най-удобно ми е в центъра, но мога да отида и другаде.
Нещо от този тип в различни цветове и размери. Simple Smile

# 123
Аз пак с въпрос. Къде да намеря едноцветни памучни потници (които не са бельо)? Най-удобно ми е в центъра, но мога да отида и другаде.
Скрит текст:
Може да погледнеш в Бенетон. Все още има и намаление.

# 124
маркита

# 125

h&m ,
подлеза на тримонциум в посока фотото, от страната на фотото, до или през един магазин от него - голямо обяснение , но дано ме разбра , там съм виждала и са евтини

# 126
  • Пловдив
Благодаря! За Бенетон изобщо не се сетих.

# 127
  • Пловдив
За потниците - аз също предлагам Н&М.

# 128
дунапрен продават в склад на Коматевско шосе,матраци Нани. Потърси в нета,ако ще излязат телефони,питай,да не се разкарваш напразно.
От Маркита последно купувахме. Имат различни видове.

# 129
Потници от този тип има във ФорумТракия

# 130
Къде в Кичука север продават хубаво и евтино бебешко спално бельо ?

# 131
Моля за препоръки за школа за модерни танци или балет в района на Смирненски(може и в близост).
Искам да запиша дъщеря ми, която е на 6 години и събирам мнения.

# 132

В Теранова в Мол Марково тепе има много различни цветове от тези потници.В момента имат намаление.

# 133

Също така New Yorker в мол Пловдив - има както с дебели, така и с тънки презрамки, в момента на цена 5.90 лв/бр

# 134
  • Тра-ла-ла
Къде мога да намеря хубави бански, освен по познатите магазини За-За, Гранда, Форума, Моловете и около Халите. Някое капанче за хубаво бельо? Няма значение квартала. Харесвам българските бански, но като гледам по магазините няма кой знае какво ново зареждане и са изкарали миналогодишните модели.

Общи условия

Активация на акаунт