Къде в Пловдив??? - 77

• 61 332
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
От къде в центъра или кършака мога да купя свински ребра ? Навсякъде само телешки има ...
В Лидъл - мариновани за скара - 4 вида маринати, вакуумирани, не знам дали ги има всички наведнъж.
чудни са за скара

# 211
Здравейте
Ще правим сватба с народни носии и искам да наема около 25-30 народни носии. Някой има ли представа къде в Пловдив мога да намеря? Магазин или читалище или и аз не знам какво.
"Пен силует" шият, но май дават и под наем. Проверете в сайта им или най-добре направо им се обадете. Имат магазин за народни носии на Джумаята.
Пен силует със сигурност дават под наем - взимали сме за събития с чужденци.
Трябва да отидеш на място и да избираш по размер на хората, които ще обличаш - особено ако имаш по-нестандартни.
Цената е по договаряне със собственичката, много е отзивчива, ние за 8 носии платихме около 300 лв с ф-ра.

# 212
  • Пловдив
Да, аз съм взимала с медено-люта и с медена марината. Дори сега си хапвам от лютите. Уникални са. Стават и за скара, но аз по-често ги правя на фурна, уникално сочни са.
Обаче не винаги ги има, или поне в нашия Лидл (на Филипово) не са от постоянния асортимент. Преди 2 седмици бяха на промоция.

# 213
От къде в центъра или кършака мога да купя свински ребра ? Навсякъде само телешки има ...
В Лидъл - мариновани за скара - 4 вида маринати, вакуумирани, не знам дали ги има всички наведнъж.
чудни са за скара
Предпочитам сама да ги мариновам по мой вкус ... а и така си спестявам някои химии

# 214
Търся лава лампа . Някой да е виждал скоро?

# 215
  • Пловдив
Хладилен техник, който ходи по домовете, да препоръчате?

# 216
  • Пловдив
Дали в Пловдив има козметичка, използваща кола маска, която се дърпа с пръсти? Или просто да ми препоръчате някоя добра козметичка, която си разбира от работата.

Здравей, моята козметичка дърпа с пръсти.
Много съм доволна.
Ако ти интересуват координати пиши на ЛС. Simple Smile)

# 217
Здравейте, дами!
Имам нужда от Вашата помощ.
Можете ли да ми препоръчате майстор или фирма за поръчка на мебели по проект?
Имаме да правим мебели за спалня, хол и два коридора.
Търся мебелист/и с внимание към детайла, сериозни, отговорни и такива, които се съобразяват с исканията на клиента дори нещо конкретно на него/тях да се струва излишно.
Ще обясня много подробно какво имам предвид, защото през годините често съм имала разочарования в тази насока. Не поставяме условия за срок, не притискаме за ниска цена и когато преценя, примерно, че вратичката на шкафче е леко накъртена при рязането и искам заради това да бъде изработена нова такава, да не ме апострофират, да не ми обясняват, че "много се вторачвам", "че като го затворя три пъти и ще спра да го виждам" и т.н. Ние си плащаме, и плоскостта, и труда и не желая да се поставя на обсъждане доколко му се струва на майстора уместно моето желание.
Благодаря предварително на отзовалите се!

# 218
Ние правихме кухня за жилището в Пловдив и за 2 седмици ни направиха кухнята. Не ми хареса едно центриране и веднага ми предложиха варианти.

# 219
Препоръчвам www.favouritesbg.com
Но имай предвид, че са скъпи
Правих си кухнята при тях преди години и ми излезе над 4000лв но си заслужава всяка стотинка според мен

# 220
Коя от лабораториите е най- препоръчителна откъм коректни резултати?
Трябва ми за кръвен тест за наличие на хеликобактер и се чудя къде да отида....

# 221
Синево, занеси пробата направо в централата в жк. Тракия. Но в това топло време, откъде и кой ти я взема?

# 222
Тя говори за кръвен тест, ще я боцнат на място.

# 223
  • Пловдив
Ние правихме кухня за жилището в Пловдив и за 2 седмици ни направиха кухнята. Не ми хареса едно центриране и веднага ми предложиха варианти.
писах ти лично съобщ.

# 224
  • Пловдив
Коя от лабораториите е най- препоръчителна откъм коректни резултати?
Трябва ми за кръвен тест за наличие на хеликобактер и се чудя къде да отида....

До сега съм си правила в Бодимед и нямам оплаквания.

Общи условия

Активация на акаунт