Звездни компромати - 370

• 74 357
  • 770
  •   1
Отговори
# 375
Много са модерни тези гащури по плажовете гледам. Не са подвити, такива са парашутки.

# 376
Мария Илиева: https://www.instagram.com/p/Bk7kQFygqB2/?hl=bg&taken-by=maria_ilieva_official
Не съм й фен, но е хубава и пластична жена!
За Мария Илиева не знам, но Ед Шиирън е страхотен!  Heart Eyes

# 377
  • Варна
И аз не виждам защо да не ражда Милянкова, изглежда че е добра и спокойна майка. Можело е да роди първото си дете маалко по-късно, но не ми е дъщеря, че да я мисля.
В публичното пространство се говори, че няколко от децата й не ги отглежда тя.

# 378
Като че ли не е пълно с майки, на които децата се гледат от бабите. Да е жива и здрава жената, и без това първият й мъж я е хванал в невръстна възраст...

# 379
И аз не виждам защо да не ражда Милянкова, изглежда че е добра и спокойна майка. Можело е да роди първото си дете маалко по-късно, но не ми е дъщеря, че да я мисля.
В публичното пространство се говори, че няколко от децата й не ги отглежда тя.
Tя го каза в интервю. 1,2 са при фамилията на бащата, 1 при нейната майка. Въобще не са при нея и не ги отглежда тя.

# 380
Първият ѝ мъж на Милянкова не е ли в затвора или понеже живеем в България му се е разминало? Не ме разбирайте погрешно, за мен има нещо много сбъркано в първото ѝ семейство, обаче тя е била много малка като се е хванала с мъжа си, та не мога да я виня. Дано сегашният ѝ съпруг е свестен човек, пък колкото деца искат да си правят. А кой ги гледа вече няма как да знаем, но едва ли е бащата на първите.

# 381
  • Варна
За мен Милянкова е сбъркана.
От един роден град сме.
Още тогава, преди да отиде в София и роди, беше в устните на хората, защото ходеше с мъже на възрастта на баща й.
Ако е била 13-14 годишна, точното когато стана известна и че й предвещават ярко бъдеще на световно известен топ модел, имаше за гадже доста над 30 годишен.
Сегашния й мъж е пък дедо.

# 382
Тя за мен е била жертва на педофил с първия си брак. Ако някой чичи налази дъщеря ми на тази възраст, с мен ще се разправя.

# 383
На 15 ли е родила първото Thinking

Сега прочетох, че Венета райкова се развежда.

# 384
  • До морето
Е, ти пък! Тя се развежда от Нова Година, аз даже си мисля, че вече е време да събират с Тишото.

# 385
На 15 ли е родила първото Thinking

Сега прочетох, че Венета райкова се развежда.

Та тя повече от година тръби навсякъде, че е разведена... 🤔

# 386
Именно, че ако 13-14 дете ходи с чичовци, значи родителите му дремят.

Венета се разведе още в началото на годината (или беше миналата). Сега само продължава да си мисли, че е писателка Ill...

# 387
Тогава не бях открила тази тема... затова съм изостанала Stuck Out Tongue Winking Eye

# 388
Историята на Милянкова е интересна, аз лично не успях да открия каква е била разликата във възрастта с първия ѝ съпруг - въпросния Чолата, после и със следващия, който междудругото не ми изглежда много стар, просто е побелял и затова май създава такова впечатление.
А какъв е случаят с родителите ѝ - защо не са реагирали, когато е родила толкова малка, не са знаели или просто няма такива?

# 389
Има майка, която гледа сина й, сестра, която също е многодетна майка.

Общи условия

Активация на акаунт