Звездни компромати - 370

• 74 327
  • 770
  •   1
Отговори
# 465

Ето тук вече вярвам, че любов... няма! И че всичко е интерес, финансов интерес, доживотен печеливш лотариен билет... Grin

# 466

Ето тук вече вярвам, че любов... няма! И че всичко е интерес, финансов интерес, доживотен печеливш лотариен билет... Grin

Точно онзи ден при гостуването им в Прага, радиата тръбяха как Ролинг Стоунс прегледали букове от 4 манекенски агенции и избрали 22 момичета да ги забавляват след концерта. Айде нема нужда да го величаеме тоя дядка...Мацката си знае на какво е попаднала и с цената на какво е още с него.

# 467
Като й харесва да е с дядо си, няма лошо Simple Smile И то развратен дядо Simple Smile Нейна си работа.  Бебенцето е сладко.

А и бившата жена на Мик добре се уреди и тя.

Чета, че Мария пак се хвали с нов любим? Виждам я скоро задомена за трети път, ако не е женен де.

# 468
Тя на Мик Джагър приятелката и тя е от балета. Но все пак не може да знаем дали има любов или не. Може да и е бил тийн идол и т н, а и не го познаваме лично колко е обаятелен като личност.

# 469
  • София
То и аз го харесвам като изпълнител, но ако трябва да си го представя като сексуален обект и ми се повръща. Sick

# 470
Да се омъжиш за тийн-идола си и да му родиш дете ми е малко като да се омъжиш за Дядо Мраз.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 471
  • София
Жената е на 29 г., разбирам да е припадала по някоя момчешка банда отпреди 15 г. Ама дедо Мик не ми се вписва в мокри тийн фантазии. Бляк!

# 472
# 473
Е, Мик все пак е по-симпатичен от покойния Хауърд Джей Маршал на Ан Никол Смит:

https://akns-images.eonline.com/eol_images/Celebrities_Gallery/2 … .smith.020807.jpg

# 474
Е, Мик все пак е по-симпатичен от покойния Хауърд Джей Маршал на Ан Никол Смит:

https://akns-images.eonline.com/eol_images/Celebrities_Gallery/2 … .smith.020807.jpg
🤐

# 475
# 476
Не знам тая девойка какъв лотариен билет е нацелила, но съм чела, че дедо Мик е много стиснат.

# 477
  • Once there was a Hushpuppy...
Хубави Иванка и Мелания.

# 478
Мари на Гала още повече се е изрусила, но това определено не е нейния цвят, за разлика от майка й :
Скрит текст:

# 479
  • Once there was a Hushpuppy...
Мари ми е симпатична, но не и руса. Толкова да не й отива Peace

Общи условия

Активация на акаунт