Дългото чакане след трансфер - Тема 70

• 77 867
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
Zvete, щом е ден 7 на 5-дневни може у днес дa пуснеш кръвен.Желaя то успех.
Благодаря

# 106
  • Sofia
Момичета, на 10 ден от ЗЕТ на 5 дневни ембриони резултат 245 добре ли е или е нисък?

# 107
  • София
идеално е.

# 108
При мен на 10 ден на 5 дневни беше 263 и се оказа ,че са двечки. Утре съм на преглед да видим дали и двете се развиват и дали ще чуем сърчица. Стускам палци за теб Simple Smile

# 109
  • Sofia
Благодаря! Успех утре.

# 110
Момичета в понеделник(10 ден от трансфера) чхг 398 ,днес(12 ден от трансфера)чхг 858.Добре ли е?

# 111
Здравейте момичета, късмет на всички
И аз да се запиша отново със ЗЕТ на 5 дневни... Дано този път имам шанс..
Лекаря ми препоръча и този път ако не стане да направим изследване на ембрионите...

# 112
  • София/Севлиево
Усмивка, много добре даже.Кога си на преглед?
Мур,успех и на теб?Кой опит ти е това?

# 113
Здравейте, 10 дни след трансфер на 3 дневни ембриони, може ли да се пусне кръвен? Или да чакам още?

# 114
Усмивка, много добре даже.Кога си на преглед?
Мур,успех и на теб?Кой опит ти е това?

Преди процедурите няколко спонтанни аборта и кухи яйца, сега ми е Втори опит със останали 2 замръзени петдневни ембриона  а миналия месец беше първото инвитро с върнати два бластоциста, но с напълно отрицателен резултат... След всички хапчета, режими на почивка и храна и старание резултата беше гаден 00000....сега съм решила да не спазвам режими, освен вдигането на тежко и гимнастика... Надявам се на успех
🤗😘😊

# 115
Здравейте, 10 дни след трансфер на 3 дневни ембриони, може ли да се пусне кръвен? Или да чакам още?

Здравей!! И аз съм след трансфер на 3дневни, но ми е седми ден днес.
Лекаря ми каза да направя кръвния тест на десетият ден!
Аз не бих чакала още🙂😉
Успех!!

# 116
Пускай кръвен. На мен на 9-ти ми показа и уринарния.

# 117
И на мен на десети ми показа уринарния.

# 118
  • София/Севлиево
Myr ,дaно сегa товa е твоя дългоочaквaн успех!

# 119
Myr ,дaно сегa товa е твоя дългоочaквaн успех!
Благодаря. Дано изгрее слънце и в нашите дворове. Бъдете силни момичета Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт