Дългото чакане след трансфер - Тема 70

• 77 872
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
Направих си уринарен тест с най-високата чувствителност 10 mIU/ml и е отрицателен. Дали има смисъл да се надявам повече? Или да спирам лекарствата и да ги пазя за другия опит? А и как се случват нещата? Сега какво до кажа в клиниката? Пак ли час да запазвам?

# 121
Кой ден от трансфера ти е ?

# 122
Кой ден от трансфера ти е ?

Десети ден. Вече трябваше да покаже.

# 123
Моята акушерка абсолютно ми забрани така да отписвам опит. Каза ми,че едно момиче така си направило тест и после спряла лекарствата на своя глава. След седмица не й дошло и кръвният тест бил положителен. Също видях, че са тридневни ембрионите. Най- добре пусни кръвен тест. Стискам палци. Докато той не покаже винаги има надежда.

# 124
  • Пловдив
Направих си уринарен тест с най-високата чувствителност 10 mIU/ml и е отрицателен. Дали има смисъл да се надявам повече? Или да спирам лекарствата и да ги пазя за другия опит? А и как се случват нещата? Сега какво до кажа в клиниката? Пак ли час да запазвам?
Нищо недей отписва а пусни кръвен Simple Smile

# 125
Здравейте, и аз се присъединявам във вашата темичка и желая две чертички на всички. И се отчитам с първи въпрос: За или против кафето след трансфера? Пред голяма дилема съм, хем ми се пие хем ме е страх да не ме разтрепери и навреди.. Моля споделете мнения..Благодаря

# 126

Аз на 8-ми ден от трансфера на 5 дневни ембриони пуснах кръвен тест и показа 75. На следващия ден си направих уринарен, ей така за да видя две чертички. Беше от тези с най-високата чувствителност 10 mIU/ml (бяха ми го дали от клиниката) и показа съвсем бледа втора чертичка, едва се различаваше. Най добре си пусни кръвен ако можеш. Не разчитай на уринарните толкова рано, особено за спиране на лекарствата.

# 127
Здравейте, и аз се присъединявам във вашата темичка и желая две чертички на всички. И се отчитам с първи въпрос: За или против кафето след трансфера? Пред голяма дилема съм, хем ми се пие хем ме е страх да не ме разтрепери и навреди.. Моля споделете мнения..Благодаря
Аз си пиех кафето всяка сутрин , но преди него лапам поне една бисквитка . И сега продължавам така , събуждам и бебетата и себе си с чаша кафе . Не мисля,че ще ти стане нещо от едно кафе.

# 128

Аз на 8-ми ден от трансфера на 5 дневни ембриони пуснах кръвен тест и показа 75. На следващия ден си направих уринарен, ей така за да видя две чертички. Беше от тези с най-високата чувствителност 10 mIU/ml (бяха ми го дали от клиниката) и показа съвсем бледа втора чертичка, едва се различаваше. Най добре си пусни кръвен ако можеш. Не разчитай на уринарните толкова рано, особено за спиране на лекарствата.

При мен нямаше дори и въображаема чертичка. Нищо. Ще пусна кръвен утре, но като цяло нямам големи надежди. Даже и желание нямам. Толкова много разочарование ми се е натрупало, че не искам да гледам пак още.

# 129
Здарвейте момичета,
пожелавам успех на всички.
Клио в коя клиника си?

# 130
  • София
Здравейте момичета.
На мен днес ми е 5 ден след ЕТ, от 3дни имам леки болки в корема, които са за секунди. Мислите ли, че е възможно да е от имплантацията? Иначе се чувствам нормално, не усещам нищо друго. Вие как сте днес? Simple Smile

# 131
На мен пък някакви болки в корема (които могат да са от всичко), не са ми били критерий станало ли е нещо или не. Да не говорим за прословутите "придърпвания", които аз така и не разбрах какво точно са. Къде придърпва, какво придърпва, как придърпва... Чета го като "симптом" и се чудя...

Пий си лекарствата, каквото има да става, ще стане. Успех ти пожелавам! Flowers Four Leaf Clover

# 132
  • София
Благодаря, желая успех на всички. Simple Smile

# 133
Момичета, ходих днес на преглед..... Не се  видя пулс на нито един от ембрионите. Направо не знам къде се намирам. В 7 г.с. съм. В понеделник пак ще отида да погледне, но май шансовете са ми нищожни. Прегледа беше в вагинален ехограф. От два стола ще остана на земята...

# 134
Здарвейте момичета,
пожелавам успех на всички.
Клио в коя клиника си?
В Щерев

Общи условия

Активация на акаунт