Дългото чакане след трансфер - Тема 70

• 77 948
  • 733
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ами някакъв BB-test,  изписаха ми го, защото е с повишена чувствителност, за ранно установяване на бременност, а и пише, че е специално за след инвитро...

Пиши, че е за ин витро диагностика, т.е. извън тялото (както всички такива тестове), а не за след ин витро процедура!

# 226
Може и така да е, не съм го цитирала, а го написах по памет и честно казано не съм толкова запозната! Това ми е 1ви тест за бременност! Благодаря за информацията Grinning

# 227
Здравейте момичета!
Преди време бях писала за моят трети опит ИКСИ , който за съжаление на 13 ден след трансфера излезе с резултат 10.7.Кръвният тест правих на 27.06.,а на следващия ден ми дойде и цикъла.Миналата седмица ходих при моята докторка за преглед и тя каза, че всичко е наред и вероятно бременността е била биохимична.Незнам защо,но видях някакво колебание при прегледа,и вечерта като се прибрах направих уринарен тест, който беше 100%отрицателен.Надявах се на някакво чудо като че ли,но вие знаете как е.
Ден или два след прегледа започна някакво кафеникаво зацапване и реших, че се чистя от някакви остатъци.Това зацапване обаче е до ден днешен ,като на моменти се засилва и става по-червено.Онзи ден в петък, реших на своя глава да пусна едно ЧХГ и резултата беше-75.6.Веднага се обадих на док.и вчера бях на преглед.Хубаво ме прегледа,но нищо конкретно не можа да каже.Утре ще повторя кръвния,и пак съм при нея.А вчера си купих два шуър чек.Единия направих снощи и беше супер положителен с две еднакво розови черти.Сутринта направих и втория и беше с по-бледа черта.
И аз и цялото ми семейство сме в голяма чужденка какво се случва.
Извинявам се, че стана толкова дълго и объркано,но аз самата се чувствам така.

# 228
Много време е минало от процедурата, а такава малка стойност.... Наистина странно. Ще разкажете каква е развръзката след другите прегледи...

# 229
Благодаря,ще пиша.
Много ще се радвам да съм забременяла спонтанно след опита,макар и за кратко.Защото докторката и това спомена като вариант, въпреки лошия мъжки фактор.Каза, че ще е много трудно,но не е невъзможно.

# 230
И аз съм в подобна ситуация, чхг започна да пада, спрях лекарствата, дойде ми Ц, но доста оскъден, напраяих тест на 5тия ден от Ц, да се уверя че е паднало на 0, стойността се оказа тройна. Чакам да минат 2-3 дни и пак кръвен

# 231
Моя приятелка след неуспешно инвитро веднага забременя спонтанно, а преди това 4 години имаха опити. И на мен това ми мина през главата, докато четях поста ти.

# 232
И аз съм в подобна ситуация, чхг започна да пада, спрях лекарствата, дойде ми Ц, но доста оскъден, напраяих тест на 5тия ден от Ц, да се уверя че е паднало на 0, стойността се оказа тройна. Чакам да минат 2-3 дни и пак кръвен

Стискам палци всичко да развие добре и да има щастлив финал.

# 233
Момичета ето го и резулта от кръвния тест - ЧХГ 122.100! Grinning Лекарката ми честити и каза да продължавам с лекарствата, както досега! Нямало смисъл от друг уринарен, но аз все пак ще взема още един! След две седмици съм на преглед, за да видим дали всичко е наред! Прегръщам ви всички и успех! Hug

# 234
Прекрасни новини maleefa, браво, дано всичко е наред и за напред Simple Smile

# 235
Момичета, на 13.07 ми беше трансфера на 2 петдневни знежинки. Днес направих пиклив тест и е отрицателен. Според вас има ли все пак смисъл от кръвен? Случвало ли се е на някой да е с отрицателен пиклив и положителенн кръвен?

# 236
Момичета, на 13.07 ми беше трансфера на 2 петдневни знежинки. Днес направих пиклив тест и е отрицателен. Според вас има ли все пак смисъл от кръвен? Случвало ли се е на някой да е с отрицателен пиклив и положителенн кръвен?

Попринцип ЧХГ навлиза първо в кръвта и след това в урината! На мен ми бяха казали на 10ти ден - кръвен и на 14ти ден - уринарен. Направи си кръвен тест!

# 237
Galadriel86 по разказа ти най-вероятно е спонтанна бременност след биохимичната. Като направиш втория кръвен пиши. Щом ти е била менструацията след неуспешния опит около 26-27 юни, то този резултат е страхотен за една нова започваща бременност. Желая ти успех!

# 238
Galadriel86 по разказа ти най-вероятно е спонтанна бременност след биохимичната. Като направиш втория кръвен пиши. Щом ти е била менструацията след неуспешния опит около 26-27 юни, то този резултат е страхотен за една нова започваща бременност. Желая ти успех!

Благодаря много за куража!
За съжаление днес пуснах ново ЧХГ и резултата е 33.9.
В сряда или четвъртък ще пусна пак за всеки случай,пък дано стане някакво чудо.Но зацапването не спира.Ще се консултирам с докторката дали да не приемам някакви хапчета, например изписаните ми след трансфера.
Целувки, момичета!
Страхотни сте

# 239
Добро утро, дами! Моят зет завърши с отрицателен тест. Успех на всички ❤️😉

Общи условия

Активация на акаунт