Дългото чакане след трансфер - Тема 70

• 77 019
  • 733
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Не съм направила кръвен тест. Току що говорих с доктора и каза че това не е менсруация.  Да продължавам с лекарствата. И ще се чуем другата седмица. Искренно се надявам всичко да е наред.
Сузи стискам палци всичко да мине с положителен резултат. Ще чакам да кажеш как е минало . Само бъди спокойна и се занимавай с неща отклоняващи вниманието да не го мислиш. Успехчее на теб както и на всички останали...

# 46
Extavaganza, това е прекрасна новина ! Успешна Б без повече тревоги Simple Smile
sympatiagata - с нетърпение очаквам хубави новини от теб. Кога ще правиш тест?
Мен вече ме сърбят ръцете, но още е рано

# 47
  • София
Аспирин не пия. Кървенето е като първи ден от цикъл. На превръзката по капка две и като ходя до тоалетна потича повече. Днес е втори ден.

# 48
hope, Мисля, че бях в пета или шеста седмица, когато отидох на преглед и ми казаха, че сакчето е с неправилна форма и има вероятност да е кухо яйце. Изчаках седмица и отново отидох при друг лекар, който потвърди диагнозата, но каза да изчакам още, за да сме сигурни. Мисля, че в осма или девета седмица правихме кюртажа. Доста е травмиращо това преживяваме, но явно трябвало и през него да се премине...
Beloved summer, аз вече направих теста. За съжаление е негативен. Стойността е 0,17, което си е доста категоричен резултат. Наесен с песен пак. Този път ЗЕТ. Дано поне тогава успея, че мисля да ми е последния опит. Още съм в шок, но имам дъщеря си, която ми дава сила! На теб желая успех и късмет!
Мили борбени момичета, на всички Ви пожелавам много сила и късмет, успешни трансфери и сладки бебета накрая! Когато ги гушнете, всички мъки и препядствия, през които сте минали, губят смисъл и значение. bouquet

# 49
Момичета, от няколко дни съм с неспиращо главоболие .Никога до сега не ми се е случвало главоболие, продължаващо с дни.А от тази сутрин ми се гадеше през целия ден.
При предишните ми опити ( 2 неуспешни)не съм имала такива симптоми, въпреки че и стимулацията и лутеалната подръжка ми е със същите медикаменти.
Много се надявам този път най-накрая да съм успяла да забременея и на това да се дължат гореизброените ми симптоми. Кръвния тест ще го правя в понеделник, на 11 ден от трансфера на 3 дневни.

# 50
Момичета, от няколко дни съм с неспиращо главоболие .Никога до сега не ми се е случвало главоболие, продължаващо с дни.А от тази сутрин ми се гадеше през целия ден.
При предишните ми опити ( 2 неуспешни)не съм имала такива симптоми, въпреки че и стимулацията и лутеалната подръжка ми е със същите медикаменти.
Много се надявам този път най-накрая да съм успяла да забременея и на това да се дължат гореизброените ми симптоми. Кръвния тест ще го правя в понеделник, на 11 ден от трансфера на 3 дневни.
Аз бях с неспиращо главоболие след теста , и сега ми се случва с дни . Резултатите растат в корема ми . Пожелавам ти от сърце , главоболието ти да е от това . Успех на теста 😘

# 51
  • София
Мислите ли че е нормално кърменето 7ми ден от трансфера да е като първи ден от цикъл. На превръзката по капка две и като ходя до тоалетна потича повече. Днес е втори ден.

# 52
  • София
Момичета, направих тест днес - 10 ден след трансфера на едно двудневно ембрионче, ЧХГ-то е 22,24.
Нисичко е но вярвам, че ще расте Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Стискам палци, на всички чакащи Simple Smile

# 53
Джиджи, много се радвам за теб и положителния тест Simple Smile Другиден ще ходиш ли пак на тест, да видиш дали ЧХГ расте?
Никола , а кога ти е датата за неочаквания цъкъл? Единствено кръвния тест ще ти каже дали си бременна, защото доколкото знам и при някой бременни има зацапване, продължаващо с дни.
Мен днес вече не ме боли главата и много по-слабо ми се гади, но стягането( тъпата болка) ниско долу по средата , си продължава от 3-ти ден след транфер и не е спирала. Дано да е за добро Simple Smile Утре съм на тест и малко ме е страх Sad

# 54
Момичета, направих тест днес - 10 ден след трансфера на едно двудневно ембрионче, ЧХГ-то е 22,24.
Нисичко е но вярвам, че ще расте Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Стискам палци, на всички чакащи Simple Smile
За двудневно май си е супер Simple Smile

# 55
  • София
Сузи, мерси. Във вторник пак ☺
Шанел 😘

# 56
  • София
По принцип го чакам на 11  лошото е че почна да запълва и превръзката . Дано си права и да има шанс да съм бременна

# 57
Здравейте, момичета!!
Отдавна ви чета и едва сега се осмелявам да пиша. На 04.07 беше вторият ми трансфер, върнаха ми 3 тридневни ембриончета. След трансфера първите 2 дни имах болки ниско в корема и придърпвания. Днес ми е 4-ти ден и от вчера нямам никакви болки, изобщо нищо не усещам и това ме безпокои. Страх ме е да не би това да значи, че всичко е приключило... Има много време до теста и не знам как ще издържа...
За разлика от първият ми опит, сега
доста си почивам.
Моля, момичета, които имат повече опит да споделят, това нормално ли е?
Благодаря ви!!

# 58
Съвсем нормално е! И аз този път нямах никакви симптоми, а после - две чертички Heart Eyes

# 59
  • София/Севлиево
Момичета, силно стиснaти пaлчетa на всички чакащи.
Aз остaвaм зa септември нaй -рано, кaнселирaхме и този опит, док излиза отпуск и след крaя нa лятото ще опитaме пак...

Общи условия

Активация на акаунт