Дългото чакане след трансфер - Тема 70

• 77 020
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте момичета! От скоро чета постовете ви и реших и аз да се включа. 2012г правихме икси и имам момче от първия път! 2017г правихме втори опит икси, но неуспешно. И сега правихме трето икси. Започнах стимулация и при пункцията доцентката видя полип. На 28.06 ми беше хистероскопията и доц. направи и надраскване на лигавицата. От 20 фоликула-20 яйцеклетки. От тях много неразвити, две замразени на трети ден, три оставени до ден 5, но казаха че нямат качества за размразяване след това.  Замразихме два ембриона на ден 3. Сега чакам цикъл днес или утре и започвам с естрофем. Но след прием на Регулон не може да започне този цикъл, само зацапване. Нормално ли е според вас?Трети ден след спирането на рЕегулона?

# 61
  • София
Моя 5 опит завърши с неуспех Sad Какво ли не изследвах вече, имунологични, генетични, биопсии, офис хистероскопия,  сега и ПИД правихме и пак кръгла нула. Почвам да си мисля, че явно Я са некачествени. И сега пак всичко отначало- нови процедури, нови надежди.

# 62
Моя 5 опит завърши с неуспех Sad Какво ли не изследвах вече, имунологични, генетични, биопсии, офис хистероскопия,  сега и ПИД правихме и пак кръгла нула. Почвам да си мисля, че явно Я са некачествени. И сега пак всичко отначало- нови процедури, нови надежди.
Ох мила много съжалявам.Като чуя такива неща за толкова опити ми се къса сърцето .В една и съща клиника ли са? Какво казват за неуспехите?

# 63
Ох, много съжалявам и аз да чуя, че някой се бори отдавна и пак нищо... Наистина, помислете за мнения на различни клиники и специалисти.

# 64
Съжалявам, pepe83! Зная, че в такъв момент няма думи, които да намалят болката... Hug . Не се отчайвай и не губи надежда. Почини си, възстанови се и може би следващият опит ще е твоят... Говори с лекаря си какви са според него причините, обсъдете различни варианти, а ако прецениш го смени. При нас, така и не стана ясно какъв е проблема. Горе главата и вярвай!

# 65
Пепе, знам как се чувстваш . И аз вече имам 3 стимулирани опита, 2 от които неуспешни. Лекарката ми казва , че е въпрос на късмет, кога ще попаднат на качествена яйцеклетка. Може да е от първи, трети, пети....
Ужасно е отчайващо след толкова болки, нерви и пари да не стане , но може би следващия път е твоя.
А аз след малко ще ходя на кръвен тест и много ме е страх , да не е пак отрицателен, въпреки симптомите, които имах. Направо съм се разтреперила.От тази сутрин менструалните болки ми се засилиха, но поне не са постоянни.
Никола, не мърдаи много . Повече пасивна почивка, в случай че е някакво отлепване на някой от ембрионите и най-добре си направи тест.

Последна редакция: пн, 09 юли 2018, 09:33 от Сузи333

# 66
Момичета и аз току що пуснах  кръвен тест,сега чакам резултата.Стискайте палци

# 67
  • София
Здравейте момичета, как сте?
Да се запиша и аз тук, прясно трансферирана от събота на 2 пет дневни снежинки. Исках да Ви попитам дали някоя от вас пие нош па, на мен не са ми го изписали и се чудя, ако усетя някакви болки дали да го пия? Сузи, Усмивка стискам ви палци до 2 часа да се похвалите с високи резултати и желая много късмет, търпение и положителни резултати на всички останали! Simple Smile

# 68
  • София
Момичета благодаря за подкрепата.
Сега се обадих да запиша час за коментар и ще видим какво ще правим занапред. Аз съм при док Стаменов и се надявам искрено, че един ден ще успеем. Ако трябва и 10 опита ще направя. Преди това бях в Щерев, но от там съм много разочарована.
Сузи, usmivka стискам палци за многооо хубави резултати.

# 69
Момичета резултата е чхг 398 на 10 ден след трансфер Simple Smile

# 70
  • София/Севлиево
Честито Усмивкa, прекрaсен резултaт!

# 71
Момичета резултата е чхг 398 на 10 ден след трансфер Simple Smile
Честитоооо! Simple Smile Леко бременеене Simple Smile А твоя трансфер на 5 дневни ли беше?
Много бързо ти излезе резултата , моя още го чакам.

# 72
  • София
Честито Усмивка, желая ти лека и спокойна бременност до края. Simple Smile

# 73
На 2 петдневни ембриони

# 74
Здравейте момичета! От скоро чета постовете ви и реших и аз да се включа. 2012г правихме икси и имам момче от първия път! 2017г правихме втори опит икси, но неуспешно. И сега правихме трето икси. Започнах стимулация и при пункцията доцентката видя полип. На 28.06 ми беше хистероскопията и доц. направи и надраскване на лигавицата. От 20 фоликула-20 яйцеклетки. От тях много неразвити, две замразени на трети ден, три оставени до ден 5, но казаха че нямат качества за размразяване след това.  Замразихме два ембриона на ден 3. Сега чакам цикъл днес или утре и започвам с естрофем. Но след прием на Регулон не може да започне този цикъл, само зацапване. Нормално ли е според вас?Трети ден след спирането на рЕегулона?

И аз пих Регулон след пункция миналата година, защото ми се бяха появили кисти. Нямах пресен трансфер също заради полип. На 11ти ден от приема на регулон започна едно зацапване, което продължи до пет дни след спиране на хапчетата. Нормален цикъл така и не се появи. Само към 19 ден от приема зацапването се беше усилило леко за 2 дни и с лекарката приехме, че това е начало на новия цикъл, защото на прегледа по- късно имаше доминантен фоликул. Много се бях притеснила, че ще ми разбута хормоните и цикъла, но после всичко беше наред. Само дето качих 2 килограма, за един месец докато го пиех, които после така и не свалих. Според мен преди да почнеш Естрофем, трябва да те видят на ехограф, мен винаги ме викаха на 2-3 ден от цикъла за да ме видят, преди да започна Естрофем.

Общи условия

Активация на акаунт