Дългото чакане след трансфер - Тема 70

• 77 248
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Говорих с доктора за кървенето. Днес е една никаква дори го няма. Почти невидимо розово. Доктора каза да си пия хапчетата и в петък ще се чуем да видим какви изследвания ще пускаме. Не ми каза дали е приключила всичко но все пак има една мъничка надежда че все още ембриончетата са в мен. Макар че съм склонна да мисля че всичко приключи, защото не съм чувала някой да е кървял 2 дни и да е забременяла. Желая на всички много положителни резултати и горе главата момичета. Няма да се отказваме.

# 76
nikola_87f@abv.bg отиди и си пусни кръвен тест,  за да разбереш какво става. Защо не го пускаш, а се тормозиш в невидение?

# 77
Всички препоръчваме кръвен тест, Никола. Няма смисъл от чакане чак до петък. Диагноза по телефона??? Не бих се доверила.

# 78
  • София
Ще го направя благодаря ви много

# 79
Хайде Ники отиди , ние ти стискаме палци. Да пишеш като си го пуснеш и резултата. Наистина както са ти казали момичетата,  не е нормално по телефона и не се доверявай толкова.

# 80
Момичета за съжаление поредния ми опит завърши с неуспех и резултат 0.0. Заради капката кръв по времето когато трябваше да е имплантацията, бях много обнадеждена. И сега като видях резултата много неприятно се изненадах. Реших че може да е станала грешка и отидох в друга лаборатория . Сега чекам пак резултата. Надеждата умира последна. Просто не знам с какво съм заслужила да мина през тези мъки покрай стимулираните ми инвитра и все да не се получава. Страшно съм разочарована, така се надявах най-накрая и при мен да стане. Но явно не ми е писано и ще си остана бездетна.

# 81
Говорила съм с момичета с поставена диагноза, и се правят опит след опит, и пак нищо. А на друг преглед другаде се оказва, че всъщност е нещо съвсем друго , което води до неуспешни опити.  И така клиника след клиника, прегледи,изследвания, операции, които следващият лекар намира за абсолютно ненужни.... А след него лекарят казва "Ама как ви правят процедура въобще?!?  Я виж стойностите на еди кой си хормон?!? "  Ходене по мъките....  Много ми е жал за момичетата тук като кажат "пак неуспешно"...

# 82
  • София
Охх Сузи прегръдки от мен, но нямаш друг избор освен да продължиш напред с нови изследвания и нов опит. Аз снощи като видях резултата дори неуспях да се разрева защото знам, че трябва да съм много силна и да се боря. Единствено усещам, че се затварям в себе си и избягвам контакти с приятели и познати Sad . Да можеше някой да ми каже, че един ден със сигурност ще стане съм готова да чакам колкото трябва. Но тази неизвестност....

# 83
  • София
Сузи, много съжалявам. Frowning1  Знам колко ти е трудно, но не трябва да се отказваш. След миналите ми два неуспешни опита винаги си казвам, че явно сега не е бил моя момент. Недей да мислиш, как ще останеш бездетна, за всяко нещо си има точно време в живота ни, когато трябва да се случи. Стискам палци следващия път да бъде твоя момент! 

# 84
  • София
Сузи не се отказвай. Бъди силна следващият път ще е положителен. С тази мисъл бъди. Прегръдки 😚

# 85
Благодаря ви за подкрепата , момичета. Резултатът и от другата лаборатория пак е отрицателен, така че сега сега с мъжа ми се опитваме да го асимилираме.

# 86
Съжалявам Сузи! Не се предавайте!
Следващия път ще дойде вашето човече!
Heartpulse

# 87
  • София/Севлиево
Сузи,изобщо не си мисли ,че ще си останеш бездетна.Ще се получи.И аз миналата година имах отрицателен резултат,на две места се бодох,поплаках,събрах сили и продължих напред.Сега и до ЗЕТ не успях да стигна(два месеца подред ми го канселираха),но няма да се откажа...

# 88
Разбира се, че не трябва да се отказвате! Прегръдки за всички Simple Smile

# 89
Здравейте момичета, как сте?
Да се запиша и аз тук, прясно трансферирана от събота на 2 пет дневни снежинки. Исках да Ви попитам дали някоя от вас пие нош па, на мен не са ми го изписали и се чудя, ако усетя някакви болки дали да го пия? Сузи, Усмивка стискам ви палци до 2 часа да се похвалите с високи резултати и желая много късмет, търпение и положителни резултати на всички останали! Simple Smile
И на мен не ми бяха изписали Но Шпа след трансфер, но усетих стягане на корема на 2-3 ден от трансфера и ми казаха да започна да ги пия. Желая ти успех и скоро да се похвалиш!

Общи условия

Активация на акаунт