Дългото чакане след трансфер - Тема 70

• 77 254
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
Чери, мина ли прегледът?

# 616
Момичета да ви питам нещо Simple Smile
След отрицателен кръвен тест вашия доктор прегледа ли ви? При мен беше само влизане в кабинета, каза че не се знае защо не се е получило, че ембриончетата са били хубави и на втори ден от втория цикъл да отида за подготовка за ЗЕТ.
И още нещо...дойде ми в деня на кръвния тест. Обилно ( което не е типично за мен) и със вече 3 ден силни болки в корема и кръста, също така постоянно ми се спи и ми се завива свят... Почъи съм сигурна че е нормално, просто до сега ми беше нормално силно 1 и 2 ден и след това още ден два зацапване. А сега през 20 минути гледам да сменям превръзката. Ако до утре не ми намалее мисля да посетя лекар.
При вас как беше?

# 617
Мен не са ме преглеждали след отрицателен тест.

Относно кървенето - смятам, че  е нормално да е много обилно. При мен след единия трансфер, не на 20, ами на 10 минути, сменях памперси и пак се бях омазала до уши... Колкото и брутално да звучи. Това се дължи на приема на медикаменти и силно удебелената лигавица.

# 618
Мен не са ме преглеждали след отрицателен тест.

Относно кървенето - смятам, че  е нормално да е много обилно. При мен след единия трансфер, не на 20, ами на 10 минути, сменях памперси и пак се бях омазала до уши... Колкото и брутално да звучи. Това се дължи на приема на медикаменти и силно удебелената лигавица.
Благодаря ♡
Хич не е брутално....и аз съм така!
Ужас е като чешма!

# 619
Момичета, имам нужда от съвет. Утре ми предстои транфер на 3-дневен ембрион. В момента е ултра бързо делящ се, без фрагменти  - за няма и 48 часа от оплождането е 7 клетки.
1. Чували ли сте някакви негативи за бързоделящите се?
2. Някаква идея откъде да си взема клексан?
3. Предстои ми полет и жега в Гръция след 10 дни - смятам да помоля да избегна скенера на летището, да не кисна до безкрай във водата, да не се излагам на слънце, да не танцувам лудешката, да не консумирам алкохол, да не прекалявам с рибата. Друго?
4. Имам много пътувания с кола идните дни, а ембриончето дори няма да се е имплатирало. Това проблем ли е?
5. Пиклив тест на 14-ти ден нали? А кръвен на кой ден би отчел, поне ако е отрицателен, нещата от точка 3. да ми отпаднат.
Поздрави!!

# 620
  • София
Аз знам за 3-дневните, че на 3-ти ден не е много хубаво да е на много клетки, както забавянето, така и избърването не е ок. Има материали по темата. Но емрионолозите ще ти обяснят, попитай ги.

За клексана - не знам, нека някой др се включи също.

Можеш да пуснеш кръвен тест в деня, когато тръгвате, защото 9 дни след трансфер на 3-дневни е ок за тест. Стойността няма да е нещо уау, но ще покаже поне малко ако има имплантация.

За пътуванията - зависи колко се друсаш, но по принцип лично аз не виждам кой знае какъв проблем, много хора се пазят повече, други пък и със самолет пътуват веднага след трансфера, трети като мен и по 4-5км ходене правим.

# 621
Juniper, след трансфер - морето до колене (препоръчано от лекар). Умерено/ограничено плажуване и излагане на слънце.
Клексан съм чувала, че има в Гърция. Иначе в Марешки също продават.
Уринарен на/след 9-10-ти ден би могъл да покаже.
Успех.

# 622
На летището скенера не е проблем. Те нали са едни рамки за преминаване, те са настроени да отчитат имаш ли по теб метал. А багажа ти минава през рентген.  Така че, там е безопасно.
За морето - на мен ми казаха да избягвам горещината на плажа и слънчевите бани по ред причини.
За пътуването - само в деня на трансфера се пази и почивай повече без пътувания. От там нататък живота ти трябва да си протича нормално - пътувания,работа и т.н. Естествено без да вдигаш тежко и се пази от емоционални натоварвания.
Разходките са повече от препоръчителни - матката трябва да се кръвоснабдява, никакво залежаване.
За теста - може уринарния да покаже отрицателен резултат, но кръвният е по- точен и ако има бременност, ще отчете в стойности ( над 5).

# 623
Благодаря за отговорите,момичета. Тръгвам към болницата. Ембриончето вече е намалило темповете на делене и отговаря на 3ти ден. Така ме успокоиха и емриолозите вчера.

# 624
  • На остров
Успех Юнипер !

# 625
Момичета,днес ми е 11 ден след ЕТ, съжалявам,че така го описвам,но след тоалетна на хартията имаше малки кафяви "жилки", повод за притеснение ли е това или е нормално? Другото което е,че гърдите никога до сега не са ми били толкова големи Flushed

# 626
То ти е време за тест, вместо да се чудиш. Пускай и ще стане ясно.

# 627
Обещах на мъжко,че кръвен ще правя чак на 28.08 когато ни е датата,а иначе правих пиклив на 10-я ден и естествено беше отрицателен,аз и не очаквах толкова рано да покаже нещо

# 628
  • тук-там
Ако са 5 дневни, 10 ден не е рано. 15-ти ден от О си показва уринарен.

# 629
  • На остров
Колко дневни са ембрионите ? На десети ден на двудневен ембрион ми показа на мен.

Общи условия

Активация на акаунт