Дългото чакане след трансфер - Тема 70

• 77 889
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря Alja98, приемам ги и двете , Утрогестана ми е даже 4х2

# 151
Благодаря Alja98, приемам ги и двете , Утрогестана ми е даже 4х2
Клеопатра, извинявай, но изследвала ли си тромбофилия? Консултирай се с лекар, не добавяй прогестерон на своя глава. В големи количества на някои хора може и да навреди. На мен например с три нискорискови мутации в гените, д-р ми каза не повече от 300 мг прогестерон, защото сгъстява кръвта. При кървене има и други терапии според конкретния случай. Успех!

# 152
Изследвала съм тромбифилия, то за 6 години опити почти няма нещо , което не сме изследвали!
Благодаря за съвета, Малага, всички лекарства са ми само по лекарско предписание, не приемам нищо на своя глава. Днес цял ден лежа и ме е страх да помръдна.....

# 153
  • София
Момичета, прогестерон при бременност се намалява постепенно, по схема. При рязко намаляване, особено след инвитро, когато нямаш собствен прогестерон, може да стане проблем.

Не си самоназначавайте терапии!

+1 за написаното от Малага.
Аз загубих бебе в 12+6 точно заради висока доза прогестерон + тромбофилия без терапия.

# 154
Момичета, прогестерон при бременност се намалява постепенно, по схема. При рязко намаляване, особено след инвитро, когато нямаш собствен прогестерон, може да стане проблем.

Аз загубих бебе в 12+6 точно заради висока доза прогестерон + тромбофилия без терапия.
Тромбофилията променя ситуацията.
Как така не са ти изписали Фраксипарин?

# 155
И аз се отчитам с БХ, след първоначалния + на пиклив и кръвен, не се удвои и вече спада. Досега си мислех, че само аз съм в отвратително настроение и рева само като се сетя, че пак сме на 0. Но след като ви прочетох, разбрах че не съм сама и е нормално човек да страда след като всичките усилия са отишли на вятъра.

# 156
Не знам , аз от вчера , след като от две бебета не чухме пулс на нито едното, направо не знам къде се намирам. Успокоявам се на моменти, че така е трябвало да стане, всеки ми вика,че още има шанс, но чувството е ужасно. Сутринта станах като парцал. Чудя се дали съм сънувала, как бях толкова щастлива, че ми се случва това чудо и в следващия момент гледам монитора и нито едно бебче не помръдва. Направо се чудя понеделник като тотално ми кажат ,че няма шанс как ще издържа. Просто не вярвам ,чеще съм от тези невероятни късметлии, при които се оправят нещата. Но... явно Георги не иска сега да се роди, а ще изчака. След 2 месеца отново. Стискам палци на всички момичета всичко да е наред до края Simple Smile На тези с моята съдба- трябва да продължим напред, само ние си знаем как, но такава ни е съдбата.

# 157
подобряване
Не знам , аз от вчера , след като от две бебета не чухме пулс на нито едното, направо не знам къде се намирам. Успокоявам се на моменти, че така е трябвало да стане, всеки ми вика,че още има шанс, но чувството е ужасно. Сутринта станах като парцал. Чудя се дали съм сънувала, как бях толкова щастлива, че ми се случва това чудо и в следващия момент гледам монитора и нито едно бебче не помръдва. Направо се чудя понеделник като тотално ми кажат ,че няма шанс как ще издържа. Просто не вярвам ,чеще съм от тези невероятни късметлии, при които се оправят нещата. Но... явно Георги не иска сега да се роди, а ще изчака. След 2 месеца отново. Стискам палци на всички момичета всичко да е наред до края Simple Smile На тези с моята съдба- трябва да продължим напред, само ние си знаем как, но такава ни е съдбата.
През м.май преживях същото само че с един сак. Напълно ви разбирам. Няма и ден от тогава в който да не съм мислила за това. Съвета ми е ако се потвърди че са кухи сакчета попитайте дали може да се направи медикаментозен аборт. Много по-щадящо за организма е. По-болезнено емоционално, но днес ми беше новия трансфер. Кураж и вяра.

# 158
  • София
В края на 2016г преживях почти същото. С тази разлика, че при моите близнаци се появи пулс и след това спря и при двечките.
Мн е тежко, но трябваше да се изправя. 6 месеца по-късно забременях и родих прекрасно момченце.
Пожелавам при теб да е фалшива тревога и все пак да донесеш добри новини.

Последна редакция: сб, 14 юли 2018, 21:33 от Nandin

# 159
Не са кухи сакчета, и в двете се виждаха ебриончетата. Бяха запълнили половината от плодните сакове. Но всичко може да се е случило. Не съм първата, нито последната, но определено шокът е голям. Ако бях от тези, дето тръшкат по 6-7 нещастни дечица, живеещи в глад и мизерия, определено нямаше да има проблем. Но нали мога да го гледам , трябва да мина пред безброй изпитания. Но такъв е живота. Благодаря за подкрепата, наистина много ме успокоява ме укоражава.

# 160
  • София
Бях щастливо забременяла естествено. Още не знаех че имам тромбофилия.

Тромбофилията променя ситуацията.
Как така не са ти изписали Фраксипарин?

# 161
Nandin, извинявай за въпроса, при теб ли чхг не се беше покачило на втория кръвен? А си беше успешна Б ?

# 162
  • София
Nandin, извинявай за въпроса, при теб ли чхг не се беше покачило на втория кръвен? А си беше успешна Б ?
Да, при мен Simple Smile

# 163
Здравейте момичета,
Днес ми е 8ми ден от трансфер на един 5-дневен ембрион. От няколко дни имам болки ниско долу. По-скоро са като спазми за кратко и минават. Пия папаверин 3по1 на ден. От спешния номер ми казаха да направя тест в понеделник. Чудя се дали имам изобщо шанс с тези болки 😢

# 164
Здравейте момичета,
Днес ми е 8ми ден от трансфер на един 5-дневен ембрион. От няколко дни имам болки ниско долу. По-скоро са като спазми за кратко и минават. Пия папаверин 3по1 на ден. От спешния номер ми казаха да направя тест в понеделник. Чудя се дали имам изобщо шанс с тези болки 😢
Хеййй, я по- ведро!  Че тук голяма част от бременните имахме такива болки, като преди цикъл.
Аз даже от следващия ден на трансфера имах и после поне цял месец така...
А сега се занимавам с разни други грижи, за съжаление семейни проблеми, и забравих, че съм бременна.  Трябва да съм в 9- та седмица.
Така че, спокойно, може пък това за твоя организъм да е нормална реакция Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт