Дългото чакане след трансфер - Тема 70

• 77 899
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте момичета,
Днес ми е 8ми ден от трансфер на един 5-дневен ембрион. От няколко дни имам болки ниско долу. По-скоро са като спазми за кратко и минават. Пия папаверин 3по1 на ден. От спешния номер ми казаха да направя тест в понеделник. Чудя се дали имам изобщо шанс с тези болки 😢

Аз при 5 дневен направих на 8 ден уринарен тест и беше положителен. И на 12 пуснат кръвен.
Също имах болки ниско долу

# 166
Момичета, вчера в 12ч. Ми беше трансфера на две 5дневни снежинки. Днес обаче като отидох до тоалетна на салфетката имаше леко кръв. На някой случвало ли се е?

# 167
  • София/Севлиево
Рени, много съжaлявaм.Преди две години бях в сходнa ситуация, сaмо че моите бебчетa бяхa три. Едното спря рaзвитие в 6-7г. с. ,другите в 10.Поплaчи си, почини си и на есен ще се получaт нещата. Прегръдки.

# 168
Рени,

Съжалявам за развитието ( засега), но не се знае още. В книгите пише, че в 8-ма седмица се появява пулс.

Иначе няма как да "мърдат бебета" в тия седмици!
Аз като имах мисед или празен сак ( че ми е мъгла) правех изречения "моето бебе" и док ми се скара , че това не е Бебе , а ембрион , който е спрял развитие.
Не се психирай излишно с "бебета".

# 169
Благодаря ви за думите! Ами утре съм на преглед и ще видим какво ще става. Само да има някакво развитие, че това чакане не ми е най - лесното нещо. Все пак ще пиша какво се е случило.

# 170
reni_555  успех на прегледа днес . стискам палци да видите туптящи сърца .

# 171
Здравейте,  момичета. И моят опит приключи. В петък правих кръвен тест(10-ти ден). Резултат 0,1. Спрях всички лекарства веднага. Пожелавам на всички положителни тестове, а аз ще се надявам следващия път...Въпросът ми е колко време след спирането на лекарствата идва цикъл, все още нямам никакви симптоми.

# 172
Момичета, днес на 11 ден след трансфера пак прокървих и повторихме теста, чхг расте -273 !
Приеха ме в патологична и се почнаха инжекции и системи !

# 173
  • София/Севлиево
Zvete,съжалявам че не се получи.Другия път ще е успешен.
Клеопатра, на теб силно стиснати палчета всичко бързо да минава.

# 174
Zvete,съжалявам че не се получи.Другия път ще е успешен.
Клеопатра, на теб силно стиснати палчета всичко бързо да минава.
Благодаря

# 175
Здравейте момичета, от сърце благодаря на всички, които ме покрепяха, но днес при мен нещата приключиха. Утре постъпвам за абразио- двете ембриончета тотално са спрели развитие. Ще изчакаме 2 месеца и после ще правим трансфер на замръзени. Може там да е нашия късмет. Пожелавам късмет на всички, лека и безпроблемна бременност.

# 176
Здравейте момичета, от сърце благодаря на всички, които ме покрепяха, но днес при мен нещата приключиха. Утре постъпвам за абразио- двете ембриончета тотално са спрели развитие. Ще изчакаме 2 месеца и после ще правим трансфер на замръзени. Може там да е нашия късмет. Пожелавам късмет на всички, лека и безпроблемна бременност.
Стискам палци за напред,знам какво преживяваш,и на мен ми се случи,но беше едничко.Прегръдки

# 177
Привет и от мен.
Ден 10ти от трансфер на 5дневни. Теста показа 0.84 което предполагам значи отрицателен. Гледам напред към втори опит. Стискам палци на всички.

# 178
Искрено съжалявам за това през което минавате ! Съберете сили и кураж и нека следващия път е вашият .

# 179
Здравейте, момичета....
Днес ми е 6 ти ден от зет на 2 петдневни ембриони. Аз обаче нямам никакво усещане.. Даже съм прекалено дейна.. Никакви симптоми няма, гърдите са ми увиснали...никакви болки в областта на корема а само от време на време във кръста  Все едно никога не съм имала цикъл... Вие как се чувствате, имате ли някакви симптоми? Знам, че е рано, но предния път при трансфера, който беше преди месец поне гърдите бяха леко напрегнати... Незнам дали се дължи на това, че спираме овулацията със хапчетата?🤔🤔🤔🤗😳🧐

Общи условия

Активация на акаунт