Дългото чакане след трансфер - Тема 70

• 77 925
  • 733
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, момичета....
Днес ми е 6 ти ден от зет на 2 петдневни ембриони. Аз обаче нямам никакво усещане.. Даже съм прекалено дейна.. Никакви симптоми няма, гърдите са ми увиснали...никакви болки в областта на корема а само от време на време във кръста  Все едно никога не съм имала цикъл... Вие как се чувствате, имате ли някакви симптоми? Знам, че е рано, но предния път при трансфера, който беше преди месец поне гърдите бяха леко напрегнати... Незнам дали се дължи на това, че спираме овулацията със хапчетата?🤔🤔🤔🤗😳🧐
Изобщо не ме боляха гърдите .Може би само след пункцията и първите 1,2 дни след трансфера.Само болки имах като ,че ли всеки момент ще цъфна.Колкото повече идваше датата толкова повече ме болеше като за цикъл .Бях се отчаяла.Гърдите и всичко останало са глупости за мен .До ден днешен не са ме боляли ,а вече съм в почти 5 месец.Успех ти пожелавам .

# 181
Здравейте,  момичета. И моят опит приключи. В петък правих кръвен тест(10-ти ден). Резултат 0,1. Спрях всички лекарства веднага. Пожелавам на всички положителни тестове, а аз ще се надявам следващия път...Въпросът ми е колко време след спирането на лекарствата идва цикъл, все още нямам никакви симптоми.
Съжалявам за неуспеха ти, дано следващия път да е с положителен резултат.
При моя неуспех също спрях лекарствата веднага и след 2-3 дни някъде започна кървене.

# 182
Здравейте,  момичета. И моят опит приключи. В петък правих кръвен тест(10-ти ден). Резултат 0,1. Спрях всички лекарства веднага. Пожелавам на всички положителни тестове, а аз ще се надявам следващия път...Въпросът ми е колко време след спирането на лекарствата идва цикъл, все още нямам никакви симптоми.
Съжалявам за неуспеха ти, дано следващия път да е с положителен резултат.
При моя неуспех също спрях лекарствата веднага и след 2-3 дни някъде започна кървене.
Благодаря

# 183
Здравеите,
според вас възможно лие зацапване и леко тъмно прокървяване в началото на бременноста без да има отлепване? Самите доктори ми изредиха редица неща на, които може да се дължи но аз не се доближавам на никое от тях. Затова мие странно.

# 184
Здравейте,

Сигурно е обсъждано вече, но според вас кой ден за трансфер е по- добре 3 или 5?

# 185
  • На остров
Саши всичко е много индивидуално и не може да се каже кое е по добре. Всеки случай се преценява от клиниката или доктора, който сте избрали.

Каси след като докторите са изредили различни неща, едва ли някой тук ще има уникално предложение.
В началото на бремеността всичко е възможно и понякога и докторите не знаят защо се случва. 

Понякога се учудвам как се търсят универсални формоли и решения във форум и то при съвсем ралзични хора.
При последната ми бременост точно това коментирахме с акушерката, няма две еднакви бременнсоти при един човек, а какво остава за цял форум.

# 186
  • тук-там
Аз кървях от нисък прогестерон и лющене на маточната стена. Започнах прием на прог. препарат и кървенето спря. Няма безобидно кървене. Трябва да е ясна причината и да се вземат мерки, ако е поправимо. Тук наистина можем само да те посъветваме да тичаш при док.

# 187
Здравейте, днес се регистрирах тук и ще споделя че съм с положителен кръвен тест, който направих на 8 ден след ЗЕТ трансфер 280 единици и аз също имам кафяви зацапвания през 2,3 дни , но някак не съм притеснена, незнам защо... Ще следя с интерес вашите коментари Simple Smile

# 188
Здравейте, момичета....
Днес ми е 6 ти ден от зет на 2 петдневни ембриони. Аз обаче нямам никакво усещане.. Даже съм прекалено дейна.. Никакви симптоми няма, гърдите са ми увиснали...никакви болки в областта на корема а само от време на време във кръста  Все едно никога не съм имала цикъл... Вие как се чувствате, имате ли някакви симптоми? Знам, че е рано, но предния път при трансфера, който беше преди месец поне гърдите бяха леко напрегнати... Незнам дали се дължи на това, че спираме овулацията със хапчетата?🤔🤔🤔🤗😳🧐
Изобщо не ме боляха гърдите .Може би само след пункцията и първите 1,2 дни след трансфера.Само болки имах като ,че ли всеки момент ще цъфна.Колкото повече идваше датата толкова повече ме болеше като за цикъл .Бях се отчаяла.Гърдите и всичко останало са глупости за мен .До ден днешен не са ме боляли ,а вече съм в почти 5 месец.Успех ти пожелавам .

Благодаря ❤️

# 189
  • тук-там
Гърдите болят от високия прогестерон, който се постига с терапия след трансфера.

# 190
Прогестерона ми беше повече от 60 преди трансфера и над 100 след трансфера .Болки в гърдите съм нямала.

# 191
Аз кървях от нисък прогестерон и лющене на маточната стена. Започнах прием на прог. препарат и кървенето спря. Няма безобидно кървене. Трябва да е ясна причината и да се вземат мерки, ако е поправимо. Тук наистина можем само да те посъветваме да тичаш при док.

Точно така ! Никога не е Нормално да има кървене ! Постъпва се в болница за задържане и се бие прогестерон и се лежи.  bouquet

# 192
Моя Ц също дойде, на 3ти ден след спиране на лекарствата. В същия ден ЧХГ ми беше 39, като е паднал в сравнение с предния резултат.
Относно симптоми - аз имах ясно различими придърпвания и напрежение ниско долу, но само за ден два, толкова траеше и повишаването на ЧХГ, усещанията рязко спряха и съответно всичко падна надолу. Но определено е индивиадуално, при предната БХ не усещах почти нищо.
Чакаме да минат отпуските и към следващи опити, дано са успешни !

# 193
  • София
Здравейте момичета.
Аз вече съм 11-ти ден след ЕТ и до сега винаги съм издържала до кръвния тест в определената дата, но този път не издържах. Моля ви, кажете си мнението за тази снимка, която е направена току-що.
Благодаря предварително и желая успех на всички Simple Smile

# 194
Честито от мен!  Можеш спокойно и кръвен тест да пуснеш Simple Smile И аз бях с такава  чертичка на 8- ми ден след трансфера на 5- дневни.

Общи условия

Активация на акаунт