Дългото чакане след трансфер - Тема 70

• 77 927
  • 733
  •   1
Отговори
# 195
Nelito89  честито Simple Smile имаш си бледа втора черта и след 2 дни ще е по наситена. Кога трябва да правиш кръвен тест?

# 196
  • София
Много ви благодаря момичета Smiley
Кръвния тест ми е за събота и смятам тогава да го направя, за сега няма да насилвам повече нещата. Тайничко ще се надявам всичко да е наред, това ми е първата втора чертичка,  коята виждам в живота си. Дори не смея да се зарадвам.... Relaxed

# 197
Прекрасни емоции, пожелавам на всички само хубави резултати. На мен ми предстой след броени часове първи преглед след успешен трансфер и все още немога да се радвам с пълна сила преди да видя бебо или бебоците ( трансферираха ми 2 бластоциста). Ще се спукам от напрежение пред кабинета Simple Smile

# 198
Най-хубавият ми момент беше.Как се разплаках ,не можех въздух да си поема.

# 199
Чакаме новини и ние се вълнуваме Simple Smile 

# 200
  • София
Здравейте и от мен ,
моят резултат 19 дни след трансфера е HCG+b <0.100      което най вероятно означава че дори не е настъпвала бременност

# 201
Никола, съжалявам Sad Какво стана с кървенето? Прави ли тест по-рано?

# 202
Аз влизам да ви кажа набързо, че моят преглед преключи и видяхме 2 сакчета и в тях ембриончета. МНОГО съм щастлива.
Съжалявам за Никола, разбирам добре , понеже и аз минах през разочарования, но битката продължава и стискам палци за следващият опит.

# 203
  • София
Не съм правила преди това кръвен тест. Прецених че е по добре да се отдам на работа и позитивни емоции. Ако трябва да бъда честна стреса около самото ин витро ми беше голям , макар че доктора ми каза всичко,  кое и как ще се чувствам . Може би това кървене на седмия ден и продължи 3 -4 дни и тези като съсираци които паднаха и  накрая някакво голямо тъмно червено и слузесто и на четвъртия розово само като пишкам. Може би това е бил края. Даже днес като се обадих в клиниката много ми се зарадваха че се обаждам. Но като казах резултата те бяха разочаровани повече и от мен . Може би защото ми е първа процедура и затова не го приемам толкова тежко.  Макар че ми се искаше поне да имаше някакви по високи стойности. Но както и да е . Сега само напред и нагоре. Няма да се отказваме.  Ще се борим . В петък съм на преглед да видим дебелината на лигавицата. А от тук нататък пожелавам на всички само положителни резултати. Прегръдки !

Последна редакция: ср, 18 юли 2018, 23:37 от nikola_87f@abv.bg

# 204
Здравейте, момичета, и аз Ви пиша със съкрушено сърце след като днес направих кръвен тест с резултат 0,59. Кратката ми история: това ми беше първи опит с трансфер на 2 бр. тридневни ембриона, но днес, на десетия ден след трансфера, всички надежди си отидоха. Имах болки и напрежение в гърдите, коремът ме билеше като преди цикъл през цялото време.... абе общо взето шамара с кръвния тест днес беше много голям. Надявам се след големия рев да ми олекне и да продължа със сили и позитивизъм към следващия опит. Желая успех на всички!!!

# 205
Plol,  Nikola_87 съжалявам за неуспеха ви,  въоръжете се с търпение, пътят е труден. Много мои приятели, познати успяха от първата процедура, други се влачим по доктори вече дълги години, всеки път след неуспех шока е голям, но след това идва надеждата и борбата започва с нови сили.

Последна редакция: чт, 19 юли 2018, 21:21 от kremy82

# 206
Съжалявам Plol, след ден два може би ще бъдеш с още по големи сили и надежди за голямата цел, дано следващият път е успешен. Но борбата продължава и след положителен тест, чакане за преглед, после чакане две седмици за сърчица, а през това време никак не е лесно особено ако ви се гади целодневно, както съм аз засега и накрая на деня ''прегърнете'' тоалетната и олекне Simple Smile Не се става лесно мама, но го желая на всички от сърце.

# 207
Здравейте момичета! Следя темата от няколко дни и реших и аз да се включа... 7ми ден след ембриотрансфер на 2 ембриона на 3ти ден. Много се вълнувам и вече нямам търпение да дойде заветния понеделник (10ти ден) , за да направя кръвния тест! Съжалявам за всички, които не са успели от този път и кураж и сили за следващия! Успех на всички от мен! Heart

Последна редакция: пт, 20 юли 2018, 16:05 от maleefa

# 208
Здравейте момичета! Следя темата от няколко дни и реших и аз да се включа... 7ми ден след ембриотрансфер на 2 яйцеклетки на 3ти ден. Много се вълнувам и вече нямам търпение да дойде заветния понеделник (10ти ден) , за да направя кръвния тест! Съжалявам за всички, които не са успели от този път и кураж и сили за следващия! Успех на всички от мен! Heart

Искаш да кажеш 2ембриона, защото никой не трансферита яйцеклетки.

# 209
Здравейте момичета! Следя темата от няколко дни и реших и аз да се включа... 7ми ден след ембриотрансфер на 2 яйцеклетки на 3ти ден. Много се вълнувам и вече нямам търпение да дойде заветния понеделник (10ти ден) , за да направя кръвния тест! Съжалявам за всички, които не са успели от този път и кураж и сили за следващия! Успех на всички от мен! Heart

Искаш да кажеш 2ембриона, защото никой не трансферита яйцеклетки.
Ембриона, разбира се! Цял ден чета форуми.... май трябва да спра и да изляза  навън малко! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт