Роднини на гости!

• 33 443
  • 587
  •   1
Отговори
# 390
  • Сф
И какво му е на поста от преди 3 години? Брат, сестра, майка, баща..ок ама все пак всеки отговаря за собственото си семейство на 1 ви план.Не виждам сестрата да има нужда( проблем) за да е обгрижвана така братски безусловно.Дори на Сашито сега и трябва спокойствие, режим и по- малко контакти с потенциални бацило носители..
За мен ситуацията е простотийка и циганийка..

# 391
Нищо не и е на ситуацията, но то си е казано, от братята англичани: fool me one, shame on you; fool me twice ...

Колко още лета и ремонти за зълвата ще се изредят преди да се проведе конструктивен семеен разговор с решение какво да се прави? С пищови емотикони, анкети и т.н. действия в бг-мамма е видно, че нищо не става.

Иначе, нека дойде и вдигне ръка жената, която с инфантилност и тръшкане веднъж завинаги си е решила проблема с "кака" и "мама" на мъжа си, той плеснал се по главата се осъзнал и повече никога, никъде не ги е канил, спират да са му важни, защото булята се дразни. Мисля, че всички ще има на какво да се научим от нея Simple Smile.

Последна редакция: вт, 10 юли 2018, 18:12 от elenna

# 392
  • София
И какво му е на поста от преди 3 години? Брат, сестра, майка, баща..ок ама все пак всеки отговаря за собственото си семейство на 1 ви план.Не виждам сестрата да има нужда( проблем) за да е обгрижвана така братски безусловно.Дори на Сашито сега и трябва спокойствие, режим и по- малко контакти с потенциални бацило носители..
За мен ситуацията е простотийка и циганийка..

Права си- простотийка и циганийка.
Войнстващи, при това.
Но, така не се става " първи приоритет" на никого, а трън в петата, който не става по- щастлив, бодейки в несвяст.

Елена е права- дори да ѝ козируват на Сашето, пак ще намира за какво да се хване, докато е толкова неуверена в себе си и в мястото си в семейството.

ПП. Сашето ходи на работа и дали пък там няма бацилоносители от всякакъв вид, та точно хората вкъщи ще я заразят??

# 393
ОМГ, някой пак се е взел твърде сериозно.

# 394
Що бе, Блу?
На мен ми стана интересно, жената казва, не е за първи път. Ама то излиза хронично, всяка година ремонт за кака, авторката бясна.

Айде, дай решението. Лично на мен то ми е много интересно какво е, според форума.

# 395
Няма го атрактивното ти предложение, от което исках да се възползвам. Чак пък такова модериране на мен ми идва в повече...

# 396
  • София
Скрит текст:
Нищо не и е на ситуацията, но то си е казано, от братята англичани: fool me one, shame on you; fool me twice ...

Колко още лета и ремонти за зълвата ще се изредят преди да се проведе конструктивен семеен разговор с решение какво да се прави? С пищови емотикони, анкети и т.н. действия в бг-мамма е видно, че нищо не става.

Иначе, нека дойде и вдигне ръка жената, която с инфантилност и тръшкане веднъж завинаги си е решила проблема с "кака" и "мама" на мъжа си, той плеснал се по главата се осъзнал и повече никога, никъде не ги е канил, спират да са му важни, защото булята се дразни. Мисля, че всички ще има на какво да се научим от нея Simple Smile.
Вдигам ръка.
Само че не стана с инфантилност и тръшкане, а директно заявих, че гости с преспиване вкъщи не приемам. И не става въпрос за "кака" и "мама", а за двете лели на мъжа ми, които се опитаха да ми обяснят коя къде ще спи в нас, когато щели да идват. Буквално си разпределиха канапета и подобни, без въобще да ме попитат. Тогава, преди 10-ина години, си реших проблема веднъж завинаги.

# 397
той плеснал се по главата се осъзнал и повече никога, никъде не ги е канил, спират да са му важни, защото булята се дразни
Хиперболата ти идва в повече, по моему.

# 398
Кой ще се хване на бас с мен, че ако бяха в друг апартамент анкетата щеше да е: "Колко дни не е нормално мъжът ви да не се прибере, понеже е на гости на сестра си"?

Хиперболата ти идва в повече, по моему.

Що? Да кажем, че това е описание на същия темперамент, който крещи от вратата по гостите, но само след като е останал по гащи.

# 399
Честно ли смяташ, че е нормално?
Това, семейството, за което е отговорен, за нищо го нямате.

# 400
Не съм казала дали е нормално или не. Но да не почвам пак за рамките на нормалното, че вече нали имам репутация... Единственото, което казвам, е че на този проблем решението не е нито географско, нито може да се измери в дни гостуване и метри тоалетна хартия. И че ако ще сестрата да иде на Марс, стига брат и да я поставя като приоритет, Сашито пак ще дойде с анкетите.

Иска се и двамата в семейството да си поговорят къде са им болките и приоритетите.

Само че не стана с инфантилност и тръшкане, а директно заявих, че гости с преспиване вкъщи не приемам. И не става въпрос за "кака" и "мама", а за двете лели на мъжа ми, които се опитаха да ми обяснят коя къде ще спи в нас, когато щели да идват. Буквално си разпределиха канапета и подобни, без въобще да ме попитат. Тогава, преди 10-ина години, си реших проблема веднъж завинаги.

Евала. Предполагам, даже и анкета не ти е била нужна Simple Smile. И кво, наистина ли 10 години гости с преспиване у вас не са идвали?

Последна редакция: вт, 10 юли 2018, 18:46 от elenna

# 401
Ти пък, 10 години. У нас никога не са идвали. Няма шанс и да дойдат.

# 402
  • София
Скрит текст:
Не съм казала дали е нормално или не. Но да не почвам пак за рамките на нормалното, че вече нали имам репутация... Единственото, което казвам, е че на този проблем решението не е нито географско, нито може да се измери в дни гостуване и метри тоалетна хартия. И че ако ще сестрата да иде на Марс, стига брат и да я поставя като приоритет, Сашито пак ще дойде с анкетите.

Иска се и двамата в семейството да си поговорят къде са им болките и приоритетите.

Евала. Предполагам, даже и анкета не ти е била нужна Simple Smile. И кво, наистина ли 10 години гости с преспиване у вас не са идвали?
Никога не са спали вкъщи, явно тогава решиха, че вече им е време и повдигнаха въпроса. Но нито преди, нито след това са спали в нас. И други, де, не приемам гости с преспиване.

# 403
Elena, следиш ли ме?
Ако знаех, че толкова ще си повярваш щях всеки път да те осведомявам за нещата от живота ми, за да може анализа ти относно съществуването ми да е пълен. Sunglasses

# 404
  • на брега на морето
А преди 3 години: "Моите са същите само, че аз съм малко облагодетелствена, защото живеят в чужбина и срещите са по-редки.Ноооооооооооооооооооо едно лято дали не ни се окоти котката, когато трябваше спешно да правим ремонт, защото "КАКА" ще си дойде и "МАМА" каза, че трябва да е новичко  #2gunfire
На всичкото отгоре като си дойде каката замъкна моичкия и 3 дена не му видях очите и майка му с цялата си наглост ми каза: "Остави ги тя му е кака нека си се нарадват. Той сам ще ти звънне когато реши"  #Crazy"

За канарчета ли ни взе? Излиза, че проблемът е от 3 години?!?
МОСАД, КГБ, ЦРУ и пр. ряпа да ядат. Да изчоплиш пост от преди 3 години! Само още една го може.

Общи условия

Активация на акаунт