Роднини на гости!

• 33 435
  • 587
  •   1
Отговори
# 405
Никак не завиждам на булки, които са си взели мъж от такова 'женско' семейство. Тези мъже с жените се държат добре, но трудно разграничават лигнята на мама, кака и малката сестричка от истинска нужда. На такъв мъж му се свирва като на кученце и той тичка.

# 406
  • Варна
Мда, има в оплакваческата тема една такава потребителка. Все се оплаква, че майката и сестрата на приятеля й го въртят на малкия си пръст и той ги слуша до побъркване.

# 407
  • София
И аз за нея се сетих. Като го търпи...

# 408
Да, следя те много зорко, под око. Даже виждам, че племенниците ти пак са ти в спалнята!

# 409
Елена да не е втори профил на Лилето ?
Момичета стресирахте ме. Моя е от такова семейство...

# 410
Спокойно. Говендър Мой е абсолютно отсвирващ мрънкането на малката сестричка.

# 411
Момичето има малко публикации, половината от които по темата със свекървата и зълвата, доста за забавни всъщност някои от бисерите. Не знаех, че е толкова необичайно да видиш публикациите на потребител, който не познаваш и те е заинтригувал; или тази функция на форума я позлвам само аз? Кое е Лилето обаче, и него ли да проучвам сега.

А ти що се стресираш, нали не е зълва ти у вас за месец?

# 412
  • София
Елена да не е втори профил на Лилето ?
Момичета стресирахте ме. Моя е от такова семейство...

Голям зор е да станем завършени вълци- единаци.
Без грам мисъл за последиците.

# 413
Споко, де. За всички има място под слънцето. И за общителните, и за вълците единаци. Няма нужда всички да са еднакви. Ако Вие, уважаема АбсурТ, се озовете във вилаета на моето селско шато, понеже знам, че сте също така графиня със селско шато като мен, ще Ви посрещна с хапка-пийка, ще Ви разведа из имението, за да се изфукам с ливадка и градинка, даже и тоалетна ще разреша да ползвате. После ще обменим аристократичен селски опит от моето шато и Вашето. И сладка приказка ще има. Ама веднъж на високосна, че темерутът в мен има ограничен капацитет на поносимост дори към добрата компания. Ама, виж колко аристократично на Вие ти писах.  Laughing

# 414
Голям зор е да станем завършени вълци- единаци.
И на тебе хиперболата ти е в повече.
Полека с тая хипербола, бе, дами, по-глупавичките ще ви повярват.

# 415
Споко, де. За всички има място под слънцето. И за общителните, и за вълците единаци. Няма нужда всички да са еднакви. Ако Вие, уважаема АбсурТ, се озовете във вилаета на моето селско шато, понеже знам, че сте също така графиня със селско шато като мен, ще Ви посрещна с хапка-пийка, ще Ви разведа из имението, за да се изфукам с ливадка и градинка, даже и тоалетна ще разреша да ползвате. После ще обменим аристократичен селски опит от моето шато и Вашето. И сладка приказка ще има. Ама веднъж на високосна, че темерутът в мен има ограничен капацитет на поносимост дори към добрата компания. Ама, виж колко аристократично на Вие ти писах.  Laughing

А аз защо не съм поканена?!

# 416
  • Варна
Ти се пази от нейните покани, че чака с тигана на вратата.

# 417
А аз защо не съм поканена?!
А, да, да! Та да вземеш да родиш в шатото и да се настаниш барабар с бебето за амнайсет месеца или години!

# 418
И ще му свивам памперси от тоалетната ти хартия. Ама пък така набързо ще се реваншираш пред папата за пропадането ти в грешния път с години наред ...

# 419
Аз по-добре да си запазя един казан в пъкъла.

Общи условия

Активация на акаунт