Роднини на гости!

• 33 433
  • 587
  •   1
Отговори
# 420
Ами, малко е черногледно човек да мисли за тези неща, но един добър епитаф в такъв случай би бил: "заради едната тоалетна хартия, дето колко ли отива от нея за едни малки памперсчета за 18 месеца грубо казано, уиш замина към казана."

# 421
А ползването на спалнята ми защо забрави? Или да те пратя да раждаш на верандата? Най-добре, на ливадата. Ще сложим бебето в хамака и на теб ще ти отпусна един, а аз ще се разхождам вътре по гащи.

# 422
  • София
Споко, де. За всички има място под слънцето. И за общителните, и за вълците единаци. Няма нужда всички да са еднакви. Ако Вие, уважаема АбсурТ, се озовете във вилаета на моето селско шато, понеже знам, че сте също така графиня със селско шато като мен, ще Ви посрещна с хапка-пийка, ще Ви разведа из имението, за да се изфукам с ливадка и градинка, даже и тоалетна ще разреша да ползвате. После ще обменим аристократичен селски опит от моето шато и Вашето. И сладка приказка ще има. Ама веднъж на високосна, че темерутът в мен има ограничен капацитет на поносимост дори към добрата компания. Ама, виж колко аристократично на Вие ти писах.  Laughing

Благодаря Ви графиньо!
С удоволствие бих гостувала в " le château de Milena", при така определените от Вас условия, които биха поддържали у мен приятна влага за години напред! Laughing

Със също толкова огромно задоволство бих приела Вашето гостуване, като с оглед Височайшия ви темерутлък, бих ви осигурила самостоятелно мини- походно шато в гората ми тилилейска, снабдено с всички постижения на цивилизацията, но лишено от присъствието на хомо сапиенс, където да се чувствУвате неприкосновена във всеки един момент, в който поносимостта Ви към компанията се изчерпа. Hug

# 423
Мини походното шато ще дойде идеално на авторката. Само трябва да реши тя ли да се натовари в него или да товари братчето и сестричето барабар с децата и кучето.

# 424
За палатка ли иде реч?

# 425
  • София
За палатка ли иде реч?

А, не така, моля!
Мини шато, е пак шато, ама за малко хора- графинята обича да чисти, но няма пък всичките ѝ кефове да задоволявам, че да я оставя да препуска в средното шато. Party

# 426
От мен толкова. Настанявайте се.
Скрит текст:

# 427
  • София
От мен толкова. Настанявайте се.
Скрит текст:

С извинение, в туй отдясно, няма да ме вкараш, ако ще пистолет да ми опреш в тила! Shocked #Crazy Naughty Stop
Но, щом имах късмета да получа покана, все ще намерим решение. Hug

# 428
  • Paris, France

Ти определено имаш алергия... добра идея е, обаче, да си направиш тест. Почти съм сигурна - както и ти - че еименно към домашните акари, обаче... има някаква надежда да е към нещо друго, пигмент някакъв или нещо подобно, от което по-лесно да можеш да се отървеш. Не е особено вероятно, но все пак пробвай с ест.

Правих тест. Алергия към акарии се оказа. То беше ясно и без теста. Няма как да е към багрила, защото чаршафите в хотелите са бели а пижамата я нося и у дома без сърбеж сутринта. Алергията към акарии има много специфични признаци - сърбежа и зачервяването се проявяват само сутрин и до обяд изчезват. Към багрила алергията е по-гадна, защото те са навсякъде. Акариите са лесни - мята се гумено покривало на матрака, непромокаемо, дебело, ватирано, покривало  над възглавниците и готово.

# 429
Туй отдясно ще е за Еленна, да ражда на закътано и после да се приюти там с бебето. Как пък няма да ми се натресе в шатото и да ми пречи да си ходя по гащи. Ти ще се настаниш на хамака. Ще ти опъна плажния чадър в това дъждовно време и си готова.

# 430
Оооо, Сашито  се появила.

# 431
  • София

Ти определено имаш алергия... добра идея е, обаче, да си направиш тест. Почти съм сигурна - както и ти - че еименно към домашните акари, обаче... има някаква надежда да е към нещо друго, пигмент някакъв или нещо подобно, от което по-лесно да можеш да се отървеш. Не е особено вероятно, но все пак пробвай с ест.

Правих тест. Алергия към акарии се оказа. То беше ясно и без теста. Няма как да е към багрила, защото чаршафите в хотелите са бели а пижамата я нося и у дома без сърбеж сутринта. Алергията към акарии има много специфични признаци - сърбежа и зачервяването се проявяват само сутрин и до обяд изчезват. Към багрила алергията е по-гадна, защото те са навсякъде. Акариите са лесни - мята се гумено покривало на матрака, непромокаемо, дебело, ватирано, покривало  над възглавниците и готово.
Може би правя ненавременно включване и офтопик, но когато моя големия син беше бебе и имаше обриви от алергията към акари, старият д-р Мустаков ме посъветва да включвам в контакта устройство за "трепане" на комари - за моя изненада, подейства на акарите (е, изхвърлих де що имаше мокети и китеници при бившата свекърва, но това са подробности...)

# 432
  • София
Спокойно. Говендър Мой е абсолютно отсвирващ мрънкането на малката сестричка.
Чакай, чакай, има време. След 7-10 години може да е друго. И най-важното - ти да подкрепяш сестричката срещу снахата-натрапник

# 433
Да се оправят както намерят за добре. Аз смятам да лоча някъде коктейли заедно с Уишмастъров, вместо да си губя времето да им го играя рефер. Wink

# 434
Всяка сутрин се събуждам с трепетно очакване да разбера дали днес е деня на отпътуване на лошата зълва.

Общи условия

Активация на акаунт