Роднини на гости!

• 33 355
  • 587
  •   1
Отговори
# 450
В друга тема, в друго мнение Сашито казва че тя и мъжът и ремонтират 2 апартамента едновременно, освен, че е бременна и има куче. Това визирах. Предположих, че вторият е на сестрата, но той може да се явява трети, съвсем отделен, за да допълни ремонтната лудница.

# 451
  • София
Аааа, ясно. Аз не следя толко изкъсо творчеството на авторката, нито ровя из всички теми в които е писала.

# 452
Е, аз, както стана ясно, съм психопат, защото и погледнах последните 2 страници с мнения.

# 453
Е, аз, както стана ясно, съм психопат, защото и погледнах последните 2 страници с мнения.
Колкото аз съм социопат, защото не обичам гости с преспиване. Grinning

# 454
  • София
100 процента зълвата ще отиде на гости да дава акъл как се гледа дете. От такива всичко се очаква.

От какви, Злодеида?
От хора, които се появяват в апартамента на брат си по негова изрична покана, за 15 дни в годината, след като са го посрещали поне 3- 4 пъти за това време? newsm78

# 455

Пак се събраха всички патологии из форума в едно ...

# 456

Пак се събраха всички патологии из форума в едно ...
Като крастави магарета се надушваме. Grinning

# 457
Особено лесно е, ако си по гащи Simple Smile Ти защото си социопат и така си ходиш, а аз защото съм отпрала корем от тук до Калофер.

# 458
  • София
Огън не остана, няколко седмици само.

# 459
А този брат голям Пантелей пътник излезе, 3-4 пъти годишно ходи до чужбина за по няколко дни. Някои хора са случили на работа - едните с много отпуска, другите шефът ги праща точно в града на родата, пък не им плаща хотел.

# 460
Здравейте,
Темата е провокирана от роднини(сестра+2 деца) на ММ, които са ни на гости за 15 дни.
Апартамента е в частичен ремонт и не разполагаме с всичките му стаи.
Та раздразнението ми идва от факта, че освен, че са на гости си канят и други хора на гости.
Това не се случва за първи път с разликата, че сега съм бременна.
Опитвам се да разбера аз ли съм прекалено докачлива или наистина не е нормално.
За варианта да го кажа на ММ няма нужда някой да ме подсеща.
Въпроса ми е принципен.

Според мен е дълго да ти гостуват вкъщи за 2 седмици + 2 деца, че и гости да канят. За хора живеещи в чужбина, е приемливо да стоят толкова дълго само при родителите си.

# 461
  • Варна
От хора, които се появяват в апартамента на брат си по негова изрична покана, за 15 дни в годината, след като са го посрещали поне 3- 4 пъти за това време? newsm78

Стига си измисля, Абсурт, никъде не е написала, че братът изрично ги е поканил. Даже писа, че той самият е бил изненадан, че ще гостуват у тях.

# 462
  • София /Абсурдистан
Е то ако живееш в къща и има достатъчно място, не е чак толкова проблемно. А и се предполага, че жената си гледа децата, които са с нея. Кого друг е поканила на гости? Ама в малък апартамент, че и в ремонтно състояние си е тегаво от всякъде.
И аз не обичам гости с преспиване. Трябва да готвя, което сега ми е много трудно, трябва да гладя чаршафи, да правя закуски, ставането рано ми е голям проблем и така... А и малък апартамент, къде да ги сложа, на главата си.

# 463
Аз като се върнах към началото - не че жената е толкова против гостуването, по-голям проблем й е струпването на много хора с течащ в момента ремонт и каненето на външни гости. Не знам къде спят всички, ама за да е удобно, трябва като американците - има стая за гости, спиш там. Няма стаи - максимум вечер с преспиване на дивана. Иначе не си представям колко голям трябва да е апартамента, за имаш поне една стая в ремонт и да се събират брата, бременната жена, сестрата (не разбрах тя с мъж ли е) и две деца? Това криворазбрано гостоприемство и натрапване с разтягане на дивани, спане по кухнята и пр., е игра на нерви за всички. Иначе у баба ми сме се събирали по десетина души на гости, но с условието, че има четири свободни спални, голяма кухня и освен това е лято, та през деня не се бутат всички заедно.

# 464
Проблемът е, че на мъжа не му пука, ходи на гости, приема гости, жената е от този тип - никй с преспиване у дома.

Общи условия

Активация на акаунт