Роднини на гости!

• 33 376
  • 587
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Е, тя зълвата ще си отпътува рано или късно. Вероятно в края на седмицата. По-интересното е дали ще се разберат за гостуването другата година или пак ще бъде поставена пред свършен факт.

# 436
Как мислиш?

# 437
  • Варна
Раздвоена съм, затова ми е интересно. Лично аз мисля, че авторката няма да повдигне въпроса за другата година, а или ще чака мъжът й да го уреди, или ще чака до последния възможен момент преди идването им и чак тогава ще надигне глас (може би), ако установи, че пак се канят у тях да гостуват.

# 438
  • София
Туй отдясно ще е за Еленна, да ражда на закътано и после да се приюти там с бебето. Как пък няма да ми се натресе в шатото и да ми пречи да си ходя по гащи. Ти ще се настаниш на хамака. Ще ти опъна плажния чадър в това дъждовно време и си готова.

Договорились! Hug

# 439
  • София
Раздвоена съм, затова ми е интересно. Лично аз мисля, че авторката няма да повдигне въпроса за другата година, а или ще чака мъжът й да го уреди, или ще чака до последния възможен момент преди идването им и чак тогава ще надигне глас (може би), ако установи, че пак се канят у тях да гостуват.
А тогава ще има и малко дете в цялата картинка

# 440
Да се надяваме, че бебето ще е яко ревливо и с врясъците си ще прогони сестрата най-късно на втория ден.

# 441
  • София
Хм, дотогава апартаменът на сестрата би трябвало да е ремонтиран.

# 442
  • Варна
Уиш, на това май му се казва Пирова победа.

# 443
По-скоро появата на детето ще разклати още повече отношенията и ще има доста повече конфликтни поводи, дори сестрата да си седи на майната си където живее. Най-малкото, представям си как биха били посрещнати желанията на брата да ходи да я вижда самостоятелно 3 пъти в годината, което също е дългогодишен навик и едва ли от само себе си ще спре. Та, гостито догодина е далечен проблем на фона на ежедневното напрежение, тя тази зълва се е настанила трайно в отношенията и без да е там. Нали така или иначе Сашито и мъжа и въобще ремонтират въпросния и апартамент, заедно с нейния.

# 444
  • София
По-скоро появата на детето ще разклати още повече отношенията и ще има доста повече конфликтни поводи, дори сестрата да си седи на майната си където живее. Най-малкото, представям си как биха били посрещнати желанията на брата да ходи да я вижда самостоятелно 3 пъти в годината, което също е дългогодишен навик и едва ли от само себе си ще спре. Та, гостито догодина е далечен проблем на фона на ежедневното напрежение, тя тази зълва се е настанила трайно в отношенията и без да е там. Нали така или иначе Сашито и мъжа и въобще ремонтират въпросния и апартамент, заедно с нейния.
Това би трябвало да е по-рядко, след като има дете.

# 445
100 процента зълвата ще отиде на гости да дава акъл как се гледа дете. От такива всичко се очаква.

# 446
Това би трябвало да е по-рядко, след като има дете.

То по същия принцип, този казус с ремонта за кака не би трябвало да съществува и тази година след предините 3-4, но е факт. Така че ми се струва, че твоето "би трябвало" не се припокрива с разбиранията на мъжа на Сашито.

# 447
  • София
А елена от къде разбра, че този сегашния ремонт не е заради  Thinking да речем бебето, което е на път, а реши, че е освежителен за сестричката? Как си ги фантазирате така.

# 448
Нали я следя супер зорко ... като дадох преглед на мненията и е писала, че правят ремонт с мъжа и едновременно на 2 апартамента. Оттам заключих, че те ремонтират и този на сестрата. Но е възможно да е недоразумение от моя страна и да има 3 апартамента в картинката, всичките в ремонт. Аз и с половин такъв се изнервям на макс, така че я разбирам защо е пред истерия.

# 449
  • София
Нали я следя супер зорко ... като дадох преглед на мненията и е писала, че правят ремонт с мъжа и едновременно на 2 апартамента. Оттам заключих, че те ремонтират и този на сестрата. Но е възможно да е недоразумение от моя страна и да има 3 апартамента в картинката, всичките в ремонт. Аз и с половин такъв се изнервям на макс, така че я разбирам защо е пред истерия.
Аз уж следя темата, ама втория апартамент до колкото прочетох е на сестрата, а не на авторката /или мъжа й/. Ама авторката каза, че сестрата си ремонрита нейния и изхвърлила и леглата. Не стана ясно обаче, защо не си е купила нови и да си спи на тях . Тъпо е да се оправдава /сестрата/, че не може да спи в нейния ап. заради течащ ремонт и да се натресе у барт си, където освен също течащ ремон има и бременна жена. Та сегашния ремонт в ап. на авторката пак не виждам логига защо да е заради сестрата, ако беше заради нея щеше да е приключил.

Общи условия

Активация на акаунт