Роднини на гости!

• 33 462
  • 587
  •   1
Отговори
# 165
Аз си влизам вкъщи наистина като вкъщи. Оставам буквално по сутиен и гащи. Релакс пълен. И изненада, гости в хола. Красота просто.

В къщата ми, при вида на външен човек, ще питам директно какво прави този тук и ще му покажа вратата.

Ами точно така е описана ситуацията в две действия, не съм го казала аз. Аз само казах, че така описано, това са действия на социопат. Главно второто действие, особено извършено по гащи. Човек без социопатски тенденции, преди скандала, ще се върне в коридора и ще се заметне с дрехите, след като осъзнае, че не е сам.

# 166
И аз съм от социопатите.
Забелязах, че не беше предложен вариант, при който много близките братя и сестри се настаняват на хотел, а една-две вечери /примерно петък, събота/ останат на гости с преспиване. Така ще могат да си говорят цяла нощ по братски, а и съпругата, независимо бременна или не, по-лесно ще приеме нещата.

# 167
Зелена салата, и ти ли от вратата оставаш гола и после ако зълва ти е в хола, директно и сочиш вратата Wink?

# 168
  • София
Смях се от сърДце!
но, трябва наистина някой да покаже на взелите се прекалено насериозно социопати, че са просто смешни, а не респектиращи. Mr. Green

Колко празен духом трябва да си, че запенено да обясниш, как би посочил с пръст за изгонване някой, доведен от равноправен на теб човек, докато си по гащи и с изцъклен поглед ала Хитлер? newsm78

# 169
Зелена салата, и ти ли от вратата оставаш гола и после ако зълва ти е в хола, директно и сочиш вратата Wink?

Тя може да има девер и да иска да му се покаже гола.

Последна редакция: сб, 07 юли 2018, 22:27 от Deni-meni

# 170
Ами точно така е описана ситуацията в две действия
Не, описана е ситуация, при която аз се прибирам вкъщи, без да знам, че има чужд човек. И да, така правя в моя дом, сред моето лично пространство.
Наистина за пръв път чувам човек да не смее да се отпусне в дома си и желанието му за това да се характеризира като социопатия.
равноправен на теб човек
Не разбрах. Как хем е на гости, хем е равноправна?
Имаме рода в Америката. Изпопродадоха си имотите тук и духнаха. На 3тата година ги стегнаха шапките и почнаха да се прибират ежегодно при баба, понеже, нали, те останали без жилище, а пък баба, нали, така и така живее сама. Ами, мерси.

# 171
Ние с мъжа ми сме подобни в това отношение. У нас от години не каним гости, та въпросът е решен на предно ниво.

# 172
  • София
Ами точно така е описана ситуацията в две действия
Не, описана е ситуация, при която аз се прибирам вкъщи, без да знам, че има чужд човек. И да, така правя в моя дом, сред моето лично пространство.
Наистина за пръв път чувам човек да не смее да се отпусне в дома си и желанието му за това да се характеризира като социопатия.
равноправен на теб човек
Не разбрах. Как хем е на гости, хем е равноправна?
Имаме рода в Америката. Изпопродадоха си имотите тук и духнаха. На 3тата година ги стегнаха шапките и почнаха да се прибират ежегодно при баба, понеже, нали, те останали без жилище, а пък баба, нали, така и така живее сама. Ами, мерси.

Обяснявам бавно.
Живееш с човек, равноправен на теб.
Връщаш се в къщи един ден от работа и от антрето почваш да се разхвърляш, оставайки дибидюс, щото такъв ти е навика.
Само че, видиш ли, в нахалството си тоя, с когото живееш, си е позволил да покани някого, без да ти помоли разрешение.
И ти, в цялата си величествена голота, му насочваш пръста- копие и го изхвърляш от светата ти обител.
Аплаузи, завесата пада, а ти си цялата в бяло......... Mr. Green

# 173
Ами много хубаво. Но виж, не в въпрос на сърдене. Социопатията е вид състояние, описано от много на брой специалисти.

Липсата на чувство за срам е доста водещо сред тях. Лошо няма да си по гащи у вас. По гащи да крещиш на случайно озовал се там гост: проблемно е.

# 174
Абе честно казано, аз бих била благодарна, ако МП ме предупреди, че имаме гости преди да се прибера. Grinning Ей така за всеки случай. Има телефони все пак.

# 175
  • София
На анкетата на мога да отговоря, понеже моя отговор-няколко часа липсва. Всичко друго е натрисане.
Това е и моят отговор.

# 176
Абе честно казано, аз бих била благодарна, ако МП ме предупреди, че имаме гости преди да се прибера. Grinning Ей така за всеки случай. Има телефони все пак.

Аз пък, след години живеене по квартири със съквартиранти, от вратата питам "има ли някой вкъщи?" Щото отговорът понякога е бил намиран по неочаквано шокиращ начин.

# 177
  • София

Да, има телефони, но пък има и случайности, и импулсивни постъпки, за които не е задължително да тичаш да предупреждаваш и съгласуваш.
Просто самоинициатива, която не е насочена към развалянето на установения от водещата страна ред. Peace

# 178

Да, има телефони, но пък има и случайности, и импулсивни постъпки, за които не е задължително да тичаш да предупреждаваш и съгласуваш.
Просто самоинициатива, която не е насочена към развалянето на установения от водещата страна ред. Peace

Ама тези самоинициативи обикновено са от типа "за няколко часа". Ако ме изненада да се прибера вкъщи и у нас са се нанесли хора, малко и аз ще съм социопатка. Grinning Е, няма да ги избия, ама ще имаме "сериозен разговор" - от ония, от които мъжете се крият зад дивана.

# 179
Нали никой не си представя, че жената се е прибрала един ден от работа, бременна и е намерила гости от чужбина за 2 седмици и техните гости, минути след свалянето на сутиена?

Общи условия

Активация на акаунт