Роднини на гости!

• 33 434
  • 587
  •   1
Отговори
# 180
Нали никой не си представя, че жената се е прибрала един ден от работа, бременна и е намерила гости от чужбина за 2 седмици и техните гости, минути след свалянето на сутиена?
А, що бе?
Хубаво е да сме импулсивни, че иначе туй живот ли е?
Я сега си представи ситуация, която впрочем е реална. Прибираш се с адски силен импулс да спретнеш един хубав, неочакван сексмаратон с твоя. Знаеш, че се е прибрал по-рано, размъркваш се от вратата, разхвърляш дрехите за по-малко от минута и се оказва, че имате гости...
Подозирам, че освен социопат, ще те изкарат и сексманиак. Grinning

# 181
Импулс, викаш. Да не дълбаем, но друг основен симптом на социопатията е действане на импулс, без мисъл за последиците.

# 182
Нали никой не си представя, че жената се е прибрала един ден от работа, бременна и е намерила гости от чужбина за 2 седмици и техните гости, минути след свалянето на сутиена?
Не си представям, ама авторката така се изживява. Сякаш тя не е двала съгласие за това дълго гостуване и едва ли не гостите са се натресли у тях.

# 183
Ами, така се чувства, писнало и е. Хормони. Нормални неща.

Но има един милион разумни и дипломатични ходове преди да почне да събира демонстративно багажа си, да сочи с пръст, да търси сметка на мъжа си какъв е идиот и още какви ли не гениални идеи.

При положение, че двамата, след раждането на първото дете, тепърва има да усетят неудобството от това, да се съобразяваш с чужди нужди и желания, добре ще е да започне да оттренира тези ситуации от сега.

Аз например 18 месеца не можех да си сваля ситуена без дребното да писне, че иска да суче. И това е истинска история.

Последна редакция: сб, 07 юли 2018, 23:21 от elenna

# 184
  • София

Ама тези самоинициативи обикновено са от типа "за няколко часа". Ако ме изненада да се прибера вкъщи и у нас са се нанесли хора, малко и аз ще съм социопатка. Grinning Е, няма да ги избия, ама ще имаме "сериозен разговор" - от ония, от които мъжете се крият зад дивана.

Виждаш, че въобще не иде реч за такава изненада.
Не си се събрала с безотговорен бохем- идиот.

Тук тръшкането е за " нахалството", проявено от " милото" да допусне в храма на голата богиня простосмъртен, без височайшето ѝ разрешение. Mr. Green

# 185
Импулс, викаш. Да не дълбаем, но друг основен симптом на социопатията е действане на импулс, без мисъл за последиците.
Абсурт говори за импулсите и че трябвало да има.
На мен най-близкото ми до импулс е на касата в супера да се почудя 'я, тройка линдорки - да взема ли, да не взема ли' и да взема две кутийки.
Аз съм адски против необмислените решения, особено ако са намесени още хора, освен мен.

# 186
  • София

Абсурт говори за импулсите и че трябвало да има.
На мен най-близкото ми до импулс е на касата в супера да се почудя 'я, тройка линдорки - да взема ли, да не взема ли' и да взема две кутийки.
Аз съм адски против необмислените решения, особено ако са намесени още хора, освен мен.

Мога само да ти съчувствам, но щом се чувстваш щастлива така, няма лошо. Peace

# 187
А, АбсурТ, не е за съчувствие. Има хора, включително и моя милост, на които ни е идеално да действаме по план и график до точната секунда. Като малка си умирах от кеф да си пиша дневен режим с точни часове и минути, а после да го изпълнявам стриктно все едно съм внучето на мама Меркел. С'я верно, че на диагноза бие, ама всеки луд с номера си. Уишмастъров не случайно е убеден, че в предишен живот съм била началник на концлагер. Mr. Green

# 188
  • Пловдив
Офтопик. Аз пък редовно вземах решение да си напиша дневен режим и да го спазвам, но винаги стигах само до написването. Wink

# 189
Значи не си била достатъчно ударена в главата като моя милост.  Laughing

# 190
  • София
Офтопик. Аз пък редовно вземах решение да си напиша дневен режим и да го спазвам, но винаги стигах само до написването. Wink

Същата история, само дето веднъж под натиск се опитах да го направя и видях че не е за мен Simple Smile.

# 191
Има роднини и роднини.

Сестрата на мъжа ми не бих я траяла и 5 минути на гости. Независимо дали съм бременна, в ремонт или пък нещо друго.

Други гости бих поканила и за 2-3 дни. Всичко зависи кои са гостите.

Мъжа ти не те ли попита ти какво мислиш, имаш ли нещо против?

# 192
  • София
Авторката зачезна и имам чувството, че няма да се появи.
Събраха се твърде много въпроси, които явно не ѝ понасят.

# 193
  • Варна

За варианта да го кажа на ММ няма нужда някой да ме подсеща.

Това е още в първия пост, така че, предполагам е обсъдено с мъжа, стигнали са до някакво споразумение, но то явно не я устройва.

# 194
Мъжа ти не те ли попита ти какво мислиш, имаш ли нещо против?
Питахме я вече 5-6 пъти. Не казва.

Общи условия

Активация на акаунт