Лятно слънце грее,мама хубавее,а НОЕМВРИйското мъниче побутва я с ритниче!

• 34 910
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Не дава той, само снимка. При него даже изришно е написано на вратата, че сме там за да огледат обстойно бебето, а не за да му правят фотосесия.

# 301
  • София
Сигридов ли давал диск? На мен нищо не ми е дал.

Нее, както е написала Лаленцето.
Ще се надявам Марков да ми даде 😊

Благодаря, Лаленце. Ще чакам отзиви, ние май малко по натам ще пазаруваме, че първо ще трябва да се местим 🤣
Ще пиша утре след прегледа, да видим при кой отбор ще се причислим - сините или розовите гащи 😇

# 302
  • На север
Обаче признавам, че снимките му са най-хубавите които съм получавала до сега.

# 303
  • София
Bordeaux, благодаря за отговора. И аз точно това не искам, малкото време, което ни остава заедно да е заето с чистене.

polito91, мерси! Ще разгледам сайта.

Лаленце, аз също поръчах някои неща от George и чакам да дойдат. Ти вече имаш ли пристигнала поръчка?
Между другото не знам колко ви е голям апартамента, нашият е 62кв., без тераси. Робота чисти ежедневно 20кв. хол с кухненски бокс и през ден-два 20кв. спалня. Като това са размери на помещенията без мебели, т.е. чисти по-малко площ.

За сушилнята, ние от 6 години ползваме комбинирана пералня със сушилня на Electrolux. Тогава цена/качество беше на много добро ниво. Да чукам на дърво да продължава да ни служи вярно, че с малкия човек ще има повече неща.

# 304
  • София
Eli, нямам пристигнала поръчка все още, по-натам ще е, а и чакам да видя зимната им колекция. Апартаментът ни е 59 квадрата, знам, че има смисъл, но мъжа ми щял да чисти всеки ден ако трябва, че сме нямало място и за този уред Simple Smile

А между другото има доста жени, които поръчват от George и пускат нещата в Продавалник във фейсбук с малка надценка.

# 305
Аз ползвах помощ в чистенето като беше малка дъщеря ми, направо се бях родила. Идваше веднъж седмично, аз през останалото време колкото можех правех разни поддържащи неща и беше супер. После си поех аз като поотрасна, сега сигурно пак се възползвала ако видя зор (което е почти сигурно Simple Smile)

# 306
  • София
Лаленце, после ако не чисти всеки ден да му го напомняш Wink

Моята поръчка трябва да дойде другата седмица, но мен ми е интересно дали наистина качеството е толкова хубаво, както споделят мамите тук. Затова поръчах и малко неща. Също чакам с нетърпение зимната колекция.
Ще ви споделя като пристигнат.

# 307
Ellie, забравих - браво за хубавия кръвоток Simple Smile Оценявам колко е важно, аз все за това мисля. На George за хубави нещата, особено памучните - бодита, пижами, много са мекички.

# 308
  • София
JT, благодаря! Наистина е много важно. Въпреки фраксипарина, все ми остава една такава несигурна нотка.
Иначе, аз точно пижамки поръчах, една жилетка и 3 блузки.

За шийката забравих да пиша, че моята преди две седмици мисля беше към 3.7см. АГ-то каза, че под 3 май е притеснително.
Корема ме са ми го коментирали, аз усещам втърдяване рядко и според мен тогава бебчо се обръща, защото е локално, а не цялостно.
Според АГ-то по ЗК съм със чувствителна матка, защото вижда контракции на монитора, но нито на ФМ, нито частното АГ са коментирали подобно нещо. Затова не пия пълната доза магнезий 3х2, а 2х1.

# 309
  • На север
Възможно ли е да имаш контракции и да не разбереш? Аз след хранене почти винаги съм с твърд като камък корем. Иначе бебо стана мнооого активен последните 2,3 дена. Почти нон стоп като лежа го усещам. Особено ако съм по гръб с изпънати крака. На моменти ме събужда като ме ритне здраво. Забелязвам че като имам някаква мека завивка между краката и съм на една страна ми е много комфортно и се кротва.

# 310
Момичета аз утре съм на така чаканата ФМ. До сега ми нямаше нищо,но вече почва да ме обвзима притеснение,не знам защо..
Simple Smile

# 311
  • София
Камъче, и аз съм така преди всеки преглед... И докато не видя бебчето да мърда или не чуя шума туп-туп не се кротвам. Сега, като го усещам малко съм по-спокойна, но все пак притесненията си остават за такъв преглед, като ФМ, където се надаваш да ти кажат и, че всичко с бебчето е наред.
Всичко ще е наред 🤗.

# 312
Винаги съм се чудила защо българите сме толкова безчувствени понякога и си мисля , че е заради турското владичество  - като става нещо лошо в къщата на съседа дай да си мълчим и да се правим , че не го виждаме - да не дойде при нас.
Понякога животът е руска рулетка и на всяка една от нас може ,недай си боже ,детето и да е болно. Затваряте ли си очите като се разминавате с деца с увреждания или извръщате глава ....
За мен това е безумно...." аз съм бременна и не искам да си развалям деня с лоши неща" - не това е безчувствено и грозно момичета и трябва да се засрамите , че не сте научени на съпричастност. Защото един ден може вие да имате нужда от подкрепа ...

# 313
Наистина това, което спомена Woman е много тъжно и никой не е застрахован и е част от реалността 😔  не се възмущавам, че го е написала, както не се възмущавам, че на някои момичета им е станало неприятно.
yyoana, не мисля, че това е от безчувственост и че не са загрижени и лично за мен това със засрамването е много крайно.

# 314
yyoana не съм писала не нападам никой и не защитавам никой. Но като бъдеща майка живот и здраве на мен това ми действа като "мале ако се случи на мен,ами ако утре ми кажат,че нещо не е наред. Как и какво ще правя". За това не искам черни мисли в главата си,отделно на работа за два дни на две от колежките ми им се случи нещастие,е повярвай ми на мен ацки много ми идва. Съпричастна съм но колкото и да си съпричастен не можеш до го усетиш както те. Ежедневието те натоварва достатъчно..
Аз съжалявам и се надявам никоя от нас да не го изпита това.
Но сега е време за хубави и положителни емоции,повече усмивки и никакви нерви!!

Последна редакция: вт, 10 юли 2018, 20:40 от Kamache.yo

Общи условия

Активация на акаунт