Лятно слънце грее,мама хубавее,а НОЕМВРИйското мъниче побутва я с ритниче!

• 34 912
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
И ние за зимата ще търсим жена да помага, не всеки ден по цял ден, но би ми било от голяма полза.
Докато съм в болницата вероятно мъжът ми ще е отпуск, за да гледа детето, който ще прелее направо в бащинството. Още една причина са ме е яд, че ще съм секцио - това са си 5 пълни дни отсъствие.

# 271
  • На север
Понякога човек има нужда да поспре в забързаното си ежедневие, заобиколен от всичките си въпроси и дилеми и да осъзнае какъв дар носи, какво щастие създава под сърцето си като жена и колко е кратък животът.

# 272
  • София
И аз съм мислила как ще стане с раждането... Предполагам, че ще повикам майка ми около термина, за да гледа малкия. Предишния път мъжът ми беше с мен като раждах и много искам сега пак да е така. Голяма подкрепа ми беше, а и няма да е честно за него и децата да е бил на едното, а да не е бил на другото. Вече ако стане изненада, ще търсим помощ от приятел - сестри, съседи, зависи как дойде...

Ще разчитам на майка ми и за по-нататък, макар че тя не е в София и нито тя, нито ние сме склонни да е постоянно тук, но при нужда винаги идва. Освен това е много оправна, шофира, спортува - предишния път ходихме да взимаме малкия от градина заедно и тя каза, че следи внимателно маршрута, за да можела да го води и взима есента като се роди бебето. Simple Smile

# 273
  • София
Уоман ти сериозно ли? И на мен ми се иска да не бях чела коментара ти.

# 274
  • София
Наистина би било редно да се съобразяваме и лишаваме от подобен тип негативни коментари...от някакво време не посещавам редица теми тук във форума , заради подобни неща..достатъчо сме напрегнати всикчи и се притесняваме за всяко нещо, че да четем иза подобни трагедии.То е ясно , че се случват , но аз бих избрала да редуцирам такава информация точно сега.

# 275
Woman in red, много съжалявам. Наистина е много тъжно, дано родителите успеят да превъзмогнат болката. Предполагам при вас също има такива асоциации, които помагат в такива случаи. В крайна сметка до термин ли го износи?

Момичета, не бъдете жестоки, когато човек има нужда да сподели болката си, как може да реагирате така?

# 276
  • София
И на мен ми се иска да не бях чела... Sad

Да споделя, че бяхме на 2-рата ФМ днес. Всичко се развива наред. Младежда продължава да си има пи*ка и се успокоих, че като четох за момата на Bordeaux и си мисля "колко сини дрехи накупих" Grinning
Тази седмица малкия се е извъртял седалищно и през цялото време ръцете и краката му бяха през лицето. Едва издебна докторката за една снимка в профил, но от цялостния преглед мога да заключа че има носа и бузите на баща си Simple Smile Кръвотока по всички артерии е добър, което ми е основното притеснение всеки път. Продължава да върви бебчо с около 1 седмица напред, и предвид инсулиновата резистентност, която имам, ме праща да си направя натоварване с глюкоза, за да проверим за гестационен диабет. Но аз за това изследване съм подготвена, че трябва да го направя още от началото, така че беше въпрос на време да ми го изискат.

На следваща ФМ съм в 28г.с.

Bordeaux, голяма изненада наистина, но важното е да са живи и здрави Flowers Four Leaf Clover

Момичета, понеже гледам си говорите за жена за помощ за бъдещите каки и батковци, се сетих някоя от вас пък обмисляла ли е за помощ в домакинството. Имам предвид по-точно жена да идва да чисти апартамента периодично. Аз и сега едва намирам време и сили след работа, а като се появи бебето пък съвсем няма да ми се занимава. И съм започнала сериозно да се замисля на есен да потърся варианти.

# 277
  • Bарна, морето, сините вълни

Одеалцето, което плете мама, почти го е завършила. Много се радвам, че умее и има желание, защото много харесвам плетени неща. Blush Heart

# 278
  • София
Еха, много е хубаво Деси! Така ми се ще и на нас бабите да оплетат нещо, свекито е много сръчна, но за сега нищо не казва. Дано да плете нещо тайно Grinning

# 279
  • На север
Не ми е било цел да развалям деня на който и да е друг. Просто в ден като днешния осъзнавам колко глупави са моите притеснения. Важното е да сме живи и здрави. Това е.
Yakamoz, предвид коментарите няма да пиша тук повече “негативни неща”. Ако искаш ми пиши на лични.
За помощта аз си търся сега робот прахосмукачка. Мисля вечер като спим да я пускам и се надявам да си спестя много работа по този начин. Още повече че сме с дългокосместо куче.

# 280
Аз вчера се чух с моята мама. И ми каза че баба ми е плела тези дни терлички и жилитчеца. В бяло защото не знаела какво ще и е правнучето хаха. Много се развалнувах.

# 281
  • Bарна, морето, сините вълни
Еха, много е хубаво Деси! Така ми се ще и на нас бабите да оплетат нещо, свекито е много сръчна, но за сега нищо не казва. Дано да плете нещо тайно Grinning
Ти си Деси Grinning малко ме обърка ама нищо хехехе

# 282
  • София
Ти си Деси Grinning малко ме обърка ама нищо хехехе

хахаха извинявай, в бързината оттелефона видях буква d и мислех, че поста е от Desis2 

# 283
За помощта в домакинството - и аз стигнах единствено до прахосмукачка робот. Умувах, избирах, тъкмо се спрях на една и мъжът ми: аа, ма искам и да мие, че това го върша аз, а не ти.

# 284
Уоман съжалявам за това което се е случило.И моето момиче на есен е на градина,вече трета група.Сега съм я спряла не иска да ходи в сборна група,а и да си почине и тя😊Между другото когато ходеше на ясла много рядко боледуваше и като стана първа група зачестиха боледуванията.Аз мисля сутрин баща и да я води,а аз да я прибирам.Градината е на 5 крачки от нас което си е голям плюс.

Общи условия

Активация на акаунт