ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 10

• 19 097
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
Роси, гледането му е опасно начинание. Аз през цялото време съм - стига бе...е,не...е как може такова нещо...малеее, ще го удуша Joy
Стигнах до извода, че ако Зорница беше.срещнала Марио първо, после можеше и да се влюби в доцента. Но Банков-Марио-Банков е абсолютно невъзможна комбинация.
Зайо, аз стигнах до момента, в който я изрита като мръсно коте, монолога на Марио за отровата ми се видя като обяснение в любов и реших, че ще почивам от доцента, щото не мога повече Joy

# 121
Роси, без да отварям песента мога да се досетя коя е. Joy

Това с бонбоните като се усети, че е сбъркала беше малко конфузно хаха. После обаче като излезе как беше набрала скорост да скастри Тони, по физиономията й личеше, а той горкият посърна чак. Grinning

Моски, сигурно можеше, но зависи как щяха да представят Марио и каква щеше да е връзката й с него. Ако на двамата им бяха разменили реда на появяване в живота на Зорница, но са си същите като хора, не знам какво би я подтикнало да се хвърли в ръцете на Банков.

# 122
Аз пък 4 сезон си го причиних до край,че да ми е завършена картинката.
Особено в последните епизоди много ясно се вижда как той си мисли само за неговите проблеми.Както казах егоист.А Марио е точно обратното,той човека не може да се научи,че понякога трябва да мисли за себе си.Абе како Зорница,но в мъжки род. Joy
Росита, благодаря за песента.Любима ми е.

# 123
Яни, ако Зорница беше срещнала Марио преди да е разнебитена от връзката си с Банков, нямаше да съумее да оцени това, което е той и начинът, по който се отнася с нея. И е твърде възможно при срещата си с Банков в нея да се събуди инстинкта на спасител и да се увлече по наранената душа на Банков и да хукне да го лекува и спасява.
Сега обаче, като разбра, че това е пагубно за нея и като може да оцени грижите и любовта на Марио, не виждам сила, която да я накара да й се прииска да се връща обратно.

# 124
Яни, ако Зорница беше срещнала Марио преди да е разнебитена от връзката си с Банков, нямаше да съумее да оцени това, което е той и начинът, по който се отнася с нея. И е твърде възможно при срещата си с Банков в нея да се събуди инстинкта на спасител и да се увлече по наранената душа на Банков и да хукне да го лекува и спасява.
Сега обаче, като разбра, че това е пагубно за нея и като може да оцени грижите и любовта на Марио, не виждам сила, която да я накара да й се прииска да се връща обратно.

Точно и аз за това се сетих като ти прочетох поста.  Добре, че нещата се получиха така в тая последователност. Аз много се радвам, че срещна човек като Марио.

# 125
Да тик кажа, аз сега, гледайки, си мисля как направо не съм го оценила достатъчно Марио Grinning Като събера сили, ще догледам и останалите епизоди. Но е много видно как Марио е създаден съвсем целенасочено.

# 126
Да тик кажа, аз сега, гледайки, си мисля как направо не съм го оценила достатъчно Марио Grinning Като събера сили, ще догледам и останалите епизоди. Но е много видно как Марио е създаден съвсем целенасочено.

Хахах викаш си, че и още може а? Grinning Taка си е - и Зорница, и Марио са образи създадени съвсем целенасочено. Тя за Банков, а той за нея.

# 127
  • София
Москита, много бързо си се предала, или казваш 1 час Банков ти стига за цяла седмица Wink
Пусни си подкрепящия Марио в онази сложната операция, обаче пропусни края на епизода, че съвсем ще се откажеш да гледаш 4 сезон.

Както много пъти сме си говорили образа на Марио е създаден за Зорница. Той съчетава всичко, което тя е търсила, обича и цени. От там нататък просто не виждам какво ще я накара да го зареже и да се хвърли в ръцете на някой друг.
Всъщност Зорница не се поддаде на някаква мимолетна авантюра с Тони, когато Марио безцеремонно и демонстративно излезе от бара с Пламена. И това беше момент, в който между нея и Батко нямаше нищо, напротив само се хапеха. Какво остава сега когато ги свързват толкова много неща и най-вече взаимна любов.

# 128
Защо да е създаден за Зорница? Просто образ - с някакви качества, с някаква лична трагедия, с някоя друга тайна, с някакви недостатъци. Класиката за персонаж.

# 129
Абе нищо не разбирате !
Друго си е истински Мачу Пикчу от шубрака да излезе и да каже ”Баууу”.
Още малко и ще видим какво е истински мъж. Зорница или припада веднага по него или не е достойна, ще видим.

Роси_та, и аз не съм фенка на шоколада.
Празнувам международния ден на баницата и тутманика 😌

# 130
Истината е,че връзката и с Банков и даде много ценни уроци за живота и за хората изобщо.
Според мен Банков го обичаше въпреки това какъв е.Въпреки студенината му,надменното му държание,лъжите му,това което и причини.Докато Марио го обича точно,заради това което е.На мен ми се запечатало в съзнанието как го гледаше докато обличаше якето на жената дето излезе гола на двора в болницата.Имаше такова възхищение в погледа и.

# 131
Роси, един час за днес ми стига, утре ще продължа, ама рязко ме напрегна Grinning

Дона, той и Тони отговаря на описанието ти - просто персонаж, с някоя друга тайна, трагедия и т.н.  Разликата е в детайлите и характера, който е изграден. Помисли си коя друга жена би била подходяща за Банков - Галя ли щеше да го търпи, Наталия ли щеше да се бори докрай или пък Вяра да го разбере? Зорница беше изградена за него  - да в борбена, да иска да го спаси, да се впечатлява от герои, да е готова да прощава и т.н.
По същия начин Марио е изграден - като пълна противоположност на Банков и като носещ качествата, в които Зорница би се влюбила.

Зайко, това ми е ужасно ужасно любим момент. Heart

# 132
Дона, той и Тони отговаря на описанието ти - просто персонаж, с някоя друга тайна, трагедия и т.н.  Помисли си коя друга жена би била подходяща за Банков -

Така е, и той е с това описание. Просто не мисля, че някой е бил създаден специално да отговаря на желанията на друг.

Относно Банков - това можеше да е Виолета. Щеше да е лудница JoyА и тя е жената, която би го поставила на място Joy Зорница с него е малкото котенце на Уискас, докато Виолета беше тигър с ееей такива нокти Joy
Помня онази сцена, в която тя спомена жена му и детето и двамата стояха гневни един срещу друг. Този гняв можеше да се превърне в страшно сексуално напрежение. А после - и двамата щяха “да си намерят майстора” в лицето на другия

# 133
Аз пък съм убедена, че е създаден целенасочено такъв, просто всяка негова черта „щраква”. Нали се сещаш, че те от самото начало знаят, че трябва да го съберат със Зорница. Смяташ ли, че какъвто и да е като характер, тя все щеше да се влюби в него?

Банков и Виолета можеше и да се понапрегнат малко Grinning Но не ги виждам как щеше да има любов. Направо не си представям как Виолета щеше да се трогне от трагедията му, най-много да му шибне един шамар и да му каже да се стегне Joy

# 134
Неееееее, първо той щеше да я впечатли с това, че е толкова различен от Петър - силен, със самочувствие, не мънка, не кръшка със сестрите и специализантките. След това, като го погледне с други очи, щеше да разбере за трагедията му и да съжалява, че е реагирала така. Все пак тя не е животно.

А за Зорница и Марио - не мисля, че те влагат това, което ние влагаме. Ми просто добър човек и Зори щеше да се влюби

Общи условия

Активация на акаунт