ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 10

• 19 164
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
Ми ако вярваш, казвам ок и приключваме, какво толкова, не разбирам Grinning

Попита ме "ти наистина ли вярваш", все едно не ми вярваш, че го мисля. Ами да, сексът, дори и без чувства, не беше без значение и за Марио и за Зорница и оказа своето влияние върху отношенията и на тримата. Моски, ако не беше от значение, нямаше да я има тази сцена. Нали казвате, че няма нищо случайно в историята им? Еми и сексът не беше случаен по тази логика

Нищо в тоя сериал не е направено без умисъл, случайни неща няма. Колкото и да подценяваме сценаристите и да ги хейтим, те си обмислят нещата.

# 151
Аз да си кажа как си ги представям нещата.Според мен сценаристите решават преди да почне сезона каква ще е съдбада на всеки един от героите и как ще свърши всичко за него.От там нататък правят,струват,но никога не забравят как трябва да свърши историята и коя е водещата концепция.Затова смятам,че дейсвията им са последователни и логични.Казвам го от гледна точка, след като е свършил сезона.Дори в оная сцена дето Марио изблещи Да не очакваш пръстен. Никой не може да ме убеди,че това не е със замисъл.Трябваше да ни покажат,колко абсурдно е за него към онзи момент да и предлага брак и накрая колко го е променила любовта му към Зорница,щом той е готов сам да и даде въпросния пръстен,без тя да го е искала.
Всеки да си казва мнението.Ако всички сме на едно и също ще ми заприлича на едно друго място дето само се редуват да ползват думата Уникален. Kissing Heart

# 152
Сцената със секса за мен имаше голямо значение, но за Зорница и Марио, не и за Тони. Просто смятам, че Тони нямаше шанс със Зорница, дори и да нямаше брат Grinning Не защото не е страхотно момче, а защото тя се влпбва в други типове.

Ама ако по-сериозните теми ви натоварват, давайте насам кайсийките и да приключваме Hug

# 153
Дианка няма ли да пусне някоя снимка, да изпоприпадаме тука? Joy Тя ми е надеждата, другите двама пичове не се занимават с такива неща.

# 154
Оффф..честно....вместо да си лафим за нещо готино, влизаме в спор без изход...
Дона, тази тема достатъчно готина ли е Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:

# 155
Cцената със секса имаше значение преди всичко за Mарио. Aко не се беше случил, след като разбра, че Тони е влюбен в Зорница, никога нямаше да си позволи да се заинтригува от нея. Hо и аз не мисля, че Тони и Зорница са един за друг, особено за дълготрайна връзка. Чудесен младеж е Тони, но тя е с по-силен характер и се влюбва в друг тип мъже.

Ден без шоколад не е пълноценен  Laughing Взимам си обилно от почерпката на Перличката  Laughing

# 156
Сцената със секса за мен имаше голямо значение, но за Зорница и Марио, не и за Тони. Просто смятам, че Тони нямаше шанс със Зорница, дори и да нямаше брат Grinning Не защото не е страхотно момче, а защото тя се влпбва в други типове.

Ама ако по-сериозните теми ви натоварват, давайте насам кайсийките и да приключваме Hug

Тони имаше шанс със Зорница. Но в  четвърти сезон. Тя нямаше шанс с него Wink

емиииииииииии.......като си говорим за несериозни теми - сутринта чаках 20! минути да отвори една тъпа книжарница, за да направя една снимка за форума, която е супер сладка и на място от снощи заради разговорите ни, ама кой да я отрази от разговора за тоя тъпунгер смотан доцент Банков

Последна редакция: сб, 07 юли 2018, 15:26 от Анонимен

# 157
Ден без шоколад не е пълноценен  Laughing Взимам си обилно от почерпката на Перличката  Laughing

А ден без вино? Stuck Out Tongue Winking Eye

Мерси, Перла, не е лоша снимката

Последна редакция: сб, 07 юли 2018, 15:26 от Анонимен

# 158

А ден без вино? Stuck Out Tongue Winking Eye
Без вино мога, особено когато няма сериал  Laughing
Дона, рибките ли визираш? Разбира се, веднага се сетих за рибешката целувка  Laughing Eх, душица си ти, 20 минути чакала  Heart Eyes
A това е само за теб - https://www.facebook.com/zaeshkadupka.academy/posts/2036142206706106 (записвай се и за седми сезон те чакаме в екипа  Grinning)

# 159
Без вино мога, особено когато няма сериал  Laughing

И аз така. Епизод без вино не е пълноценен. Wink Най-добре върви с него, ама шоколада да го пропусна не мога. Joy

# 160
Мерси, Злати. Ще го проуча това.

# 161
  • София
Аа Дона, не си права. Прочети какво написах - как една рибешка целувка накара Зорница да цъфти и открито да флиртува с Марио Wink

Без шоколад мога, без вино също мога, но не искам.

Ей, забравих, сега отивам да снима 2-3 страници от книжката на Диана.

# 162
Аз това го изгледах с интерес. Не знам дали е пускано тук.

# 163
Рибките ми те.
А спомняте ли си като се ръфаха за паяка и Марио каза за нея пред Романова Колежката май е убъркала специалността, трябвало е да следва ветеринарна медицина. Joy

# 164
Брей...добри са. Междудруото момичетата ми харесаха повече

Общи условия

Активация на акаунт