ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 10

• 19 118
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
До там нямаше да се стига ако не беше истерията на милата му дъщеричка пред болницата, отиде да и замита тъпотията.

# 631
Майче, точно де, Захариев помогна заради тая откачалка. И ако тая откачалка я нямаше, Захариев нямаше и да се впечатли от липсващия черен дроб на Тони.
Донатела, моля, моля, аз Захариев не съм го хейтила. Innocent

Да, прилича си колко го интересува здравето на неговите служители, на неговия екип.
Дори лошият мафиот Фотев се трогна повече.

хахахаха, вярно, че Албена беше оцапала пейзажа с майката

# 632
ееееей, аз Захариев точно заради тази случка не съм го хейтила!
Нито пък съм казвала как трябва да отиде Марио в дома на майката Thinking

# 633
ееееей, аз Захариев точно заради тази случка не съм го хейтила!
Нито пък съм казвала как трябва да отиде Марио в дома на майката Thinking

Абе какво ли не измислят, гледай ги значи Grinning
Тя майката си беше тръгнала така и така, ако Албена не беше ходила да се кара с нея, какво по-различно щеше да стане? А и тука си правим вече съчинения. Факт е, че жената отказа донорство и е факт, че Петър отиде да измоли черния дроб заради Албена. Признайте й поне това Stuck Out Tongue Winking Eye

# 634
Никаква солидарност към сърцето ми от вас. Никаква.
Разочарована съм.
Боооожееее, каквото и да каже или направи човек, все има разочаровани Rolling EyesJoy
Гледай как всички изведнъж минаха в оправдателен режим Joy

Майче, любовна ли е сцената? Stuck Out Tongue Winking Eye Щото виж сега, аз и да поиграе при нас момчето, нямам против, щом ти го харесваш, ще си има почитатели значи Joy Ще се заинтересувам само, ако има любовни сцени със Зорница, тогава ще го гледам под лупа! какво прави Joy Нали съм си #teamzornitsaforever Joy

# 635
Единственото, което бих и признала е, че се съгласи да помогне за операцията на Марио и Зорница, нещо което сама направи без тати да се меси.

Перличке, мхм, има и една в самолет, но тази дето търся я няма Sad

# 636
Добър ден Simple Smile)
Абе каквито и да бяха мотивите на Захариев - Албена или не, важен е крайния резултат - Тони си има нов черен дроб Simple Smile Ии, да, в слуая Албена има основна заслуга.
Аз пък се радвам, че Марио не беше този, които молеше майката за черния дроб!

# 637
Ааа, Перличке, моят вопъл беше насочен към Донето, ама явно ще си остане нечут.  Почва да ме кара да съжалявам за всичките пъти, в които съм спестила мислите си за Тони Smiling Imp Joy
Наложи ми се да прегледам темата от предпоследната седмица на сериала. Повярвай ми, нищо не си спестила. Никой тук не е спестил нищо. Направо натръхнах, бях забравила какво се пишеше тогава.

# 638
Викаш била съм в zla kuchka mode? Grinning Това е било преди да си припомня четвърти сезон, сега жестокостта ми се сломи Joy

# 639
Викаш била съм в zla kuchka mode? Grinning Това е било преди да си припомня четвърти сезон, сега жестокостта ми се сломи Joy

Е...теб не бих те нарекла kuchka, ама....да. Joy
Тогава даже мислех да зарежа и темата и форума. Баси, много тъпо ми стана, не трябваше да чета.

# 640
Ааа, Перличке, моят вопъл беше насочен към Донето, ама явно ще си остане нечут.  Почва да ме кара да съжалявам за всичките пъти, в които съм спестила мислите си за Тони Smiling Imp Joy
Наложи ми се да прегледам темата от предпоследната седмица на сериала. Повярвай ми, нищо не си спестила. Никой тук не е спестил нищо. Направо натръхнах, бях забравила какво се пишеше тогава.
Оф, айде малко за разведряване на обстановката един виц да ви пусна Hug
Всички прилики и разлики с действителни лица и събития са случайни, както се казва Joy
Скрит текст:
В църквата влиза млад простак, шамаросва свещеника и ехидно казва:
- Отче, нали е казано, че ако те ударят по едната буза, трябва да обърнеш и другата!
Свещеникът, бивш покаял се шампион по бокс, само с един тупаник изстрелва простака в отсрещния ъгъл и отговаря:
- Казано е също, че с каквато мярка мерите, с такава ще ви отмерят!
Изплашените богомолци се питат:
- Ама какво става?
Клисарят обяснява:
- Ааа, Евангелието тълкуват...

# 641
  • София
Дона, какво сме писали? Наистина не помня.
Най-много покрай отровата на Марио и нежеланието на малкият да прости и Тонката да е отнесъл "здравословна доза" критика. Но за трансплантацията??? Виж Албена си го отнесе, след разговора с майката. Друго обаче наистина не поня.

# 642
Хахаха, Перличке, хубав виц Hug
Добре де, не може ли да си пожелаем един масов бой в шести сезон, в който Марио и Тони, в кожени якета, да счупят няколко глави. Ще е много яко Sunglasses

# 643
  • София
Е Хъмбъл писа подобен сценарий - по време на боя Марио ще пострада, ще изпадне в кома, а Зорница и Тони ще се залюбят, докато се грижат за Батко.
Понеже няма да снима в ОЖ, Велислав получава главна роля в  американски екшън, където само се млатят и стрелят, не казват  дума, а той играе с маска, за да е по-загадъчно Simple Smile

Последна редакция: пн, 09 юли 2018, 14:06 от rosita_ta

# 644
Дона, какво сме писали? Наистина не помня.
Най-много покрай отровата на Марио и нежеланието на малкият да прости и Тонката да е отнесъл "здравословна доза" критика. Но за трансплантацията??? Виж Албена си го отнесе, след разговора с майката. Друго обаче наистина не поня.
Частта с отровата не я видях, но много страници всичко беше само за Тони. По-скоро само против Тони....леке, келеш, неблагодарник, има ли шанс Тони да не оцелее, някой сериозно трябвало да му намести чакрите на тоя, имаше нещо и за Тони и Албена какви били, колко дразнели едисикой. И други епитети имаше, но не ми се описва, не издържах и затворих страницата.

Общи условия

Активация на акаунт