ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 10

• 19 077
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
Мале, Ди, забелязваш ли как безсрамно се оправдава с нас?! Hushed

# 76
Мале, Ди, забелязваш ли как безсрамно се оправдава с нас?! Hushed
МХММММ
Искам Албена и Тони заедно в 6ти сезон!

# 77
Днес си мислех Зорница и Тони как умело вадят душичката на уж безчувствения Марио и си правят с него каквото им е кеф. Joy Ама брат ми не мога да ходя сам на опера. И айде Марио зарязва гаджето. Харесвам Зорница, еми ето ти я. Зорница пък само като го погледне с влажен поглед и той забравя, какво се е самонавивал, какви ги е говорил, различни ли са им били пътищата и тн. Направо ми дожалява за него. Cry Страшна слабост са му тия двамата.

# 78
Искам Албена и Тони заедно в 6ти сезон!
Май е време да си лягам. Трябва да ставам рано.
Днес си мислех Зорница и Тони как умело вадят душичката на уж безчувствения Марио. Направо ми дожалява за него. Cry Страшна слабост са му тия двамата.
На мен пък ми е сладко Blush Да видим ахилесовата пета на господин Идеален:)

# 79
Сладко, сладкоо..... аз бих се побъркала. Animal Joy Cat

# 80
Сладко, сладкоо..... аз бих се побъркала. Animal Joy Cat

Сладко е да го гледам отстрани и да чета поста на Зайко. Не и да ми се случи, в никакъв случай

# 81
 Добро утро, дами Simple Smile
За събуждане ви оставям едно розовокосо Диде в късометражен филм, който е написала сама.
https://vimeo.com/184771317?ref=fb-share

# 82
Добро утро Simple Smile
Много добро (макар и тъжно). Замислих се колко проекти е правила Диде преди ОЖ. Определено не е само онзи моноспектакъл.

# 83
Ако беше и талантлива, колкото амбициозна😀(не ме убивайте)😀

# 84
И Велислав, ако беше толкова амбициозен, колкото и талантлив...😏
Грешка нямаше да имат👍😎

# 85
Ако беше и талантлива, колкото амбициозна😀(не ме убивайте)😀
Е що пък реши, че не е талантлива? Grinning Млада е, има още много да учи и има какво да покаже. Щом на този етап от живота си е стигнала до тук значи има достатъчно талант.

# 86
Аз пък, понеже в момента си причинявам четвърти сезон и гледайки Диана колко е различна в сравнение с пети, мога да кажа, че момичето доста добре умее да се превъплъщава, щом всичко ѝ е различно - излъчването, поведението, говорът, направо все едно гледам двама различни човека със сходни черти Grinning
Ама нали се разбрахме, че по отношение на възприятията на актьорите няма как да имаме еднакви всички Simple Smile

# 87
Добро утро!
Защо от рано с толкова тъжна история? Москита, будалкам те, благодаря, че го сподели с нас Hug
Хъмбъл, тя (Диана) ако няма грам амбиция и много талант да има (а аз вярвам, че има), няма да мръдне и на йота в професията. Защото и само с талант пак не става Grinning

# 88
Ох Москита, аз май се отказах да си го причинявам този четвърти сезон. Grinning Не искам да си развалям фън шуя сега. Joy Иначе да, страшна разлика има в героинята й от сега и преди. Както в реалния живота хората се променят след като им се случат разни неща, така и героинята Зорница се е променила. Чудесно е пресъздала промяната. Аз всеки път се смайвам, колко е различна като си пусна да гледам.

# 89
Яни, аз просто исках да се откъсна за малко от пети сезон, защото както е видно, го научих наизуст Grinning Пък не ми се гледа друго и затова реших да се върна на четвърти, да си го припомня. Не го гледам изцяло, защото Наталия ми е аааадски досадна с нейните драми. Но като цяло ми е трудно да гледам и Зорница и прилежащия ѝ, а още съм в началните епизоди. Интересното е, че аз заобичах Зорница от първия момент, в който я видях и тя ми прикова интереса. Обаче сега я гледам и през цялото време си мисля - боже колко много, ама много повече харесвам сегашната Зорница Grinning

Общи условия

Активация на акаунт