ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 10

• 18 719
  • 754
  •   1
Отговори
# 45
Ти пък къде отбоде Grinning Питах те не в ли време за промяна на аватара ми Joy

# 46
Ти пък къде отбоде Grinning Питах те не в ли време за промяна на аватара ми Joy

Мамка му....забрави, каквото си прочела.
Аа...аватара може Simple Smile Аз всъщност говорех за подписа ти - той е много “твой”, поне аз го свързвам с теб и се надявам да го запазиш засега Simple Smile Е, ти решаваш де Joy

# 47
Ох, сега пък аз къде отбодох Joy
За подписа говорех, аватара ако.го барна, ще е само за да сложа друг Велислав Joy

# 48
Олелее, Донааа? Каква е тази романтика по това време на денонощието от теб? Шокирана съм!
Имаш от мен ред сълзи, ред сополи.
Animal Scream Cat Animal Scream Cat Animal Scream Cat Animal Scream Cat Animal Scream Cat

# 49
Ох, сега пък аз къде отбодох Joy
За подписа говорех, аватара ако.го барна, ще е само за да сложа друг Велислав Joy
Ааа така ли...абе...ако искаш сменяй го Simple Smile Това си е твоят подпис все пак Simple Smile Който ти кара опашатото ядро да мърда бясно, него слагай Heart

# 50
То опашатото ми ядро мърда бясно от всичките Joy
Чакам позволението на Майчето, дотогава ще мисля.
Ди, Донето е най-романтичната тука, ние само можем да й дишаме прахта, нищо че се прави Grinning

# 51
  • София
Москита, моля те не си сменяй аватара Simple Smile.
За подписите не знам, аз съм ги изключила, че ми е много шарено и ми уморява очите

# 52
А забравих да кажа. Видях в една книжарница книгата на Диана за асо купа и там какво беше друго... Много ме хвана яд, че е опакована и не можах да я разгледам. Angry

# 53
Олелее, Донааа? Каква е тази романтика по това време на денонощието от теб? Шокирана съм!
Имаш от мен ред сълзи, ред сополи.
Animal Scream Cat Animal Scream Cat Animal Scream Cat Animal Scream Cat Animal Scream Cat
Мани, пия вино и пиша страшни глупости, добре, че някои изтрих Joy

Майче, не давай на Моски разрешение до утре да сменя подписа - да го погледам още малко Blush

# 54
Москита, моля те не си сменяй аватара Simple Smile.
За подписите не знам, аз съм ги изключила, че ми е много шарено и ми уморява очите
Дори с онази снимка? Вчерашната? Wink

# 55
Ди, Донето е най-романтичната тука, ние само можем да й дишаме прахта, нищо че се прави Grinning
И аз така мисля.
Ама тя казва, че виното е виновно. Тази вечер и аз си позволих една чаша, ама явно ми трябват повече чаши, за да се разпиша така. Animal Smile Cat Сладурана Hug

# 56
Виното само отпушва чакрите. Що мен не ме напъне да пиша романтични сценарии Joy И под бурето да стоя с отвпрена уста, все тая Joy

# 57
Ако виното ми приседне, това ще ми е за пръв път.  Joy
А това помним ли го или ще се наказваме да превъртаме епизоди до откат. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 58
Ако виното ми приседне, това ще ми е за пръв път.  Joy
А това помним ли го или ще се наказваме да превъртаме епизоди до откат. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ооо. Аз го помня, даже помня как се почеса по главата преди да го каже и го даваха някак измежду чашата на Калин, а Зорница му се усмихваше влюбено.
Да си дам ли бележника? Grinning

# 59
Моски, за какво говориш? Някоя сцена??? Не мога да ви хвана...

П.С. бурето с вино добре ти действа - ти най-хубаво описваш любивни чувства. Така че не се прави

Общи условия

Активация на акаунт