ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 10

• 19 087
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
Перлички много съм съгласна с теб.То във всяка професия е така,ако има талант,но няма упоритост,те изпреварат тези,които имат много по-малко талант,но са по-упорити.Аз съм от неталантливите,но ужасно упорити и ме е хващало яд като гледам хора как с много повече потенциал от мен просто ги мързи.
Диана в 4 сезон е като тинейджърка в сравнение на 5 ти и това усещане го пресъздава само с погледи,жестове,говор.Аз обичам Зорница от 5 сезон силната,смелата,дето хока Марио където го свари и длъжна не му оствата.Тази от четвърти сезон хич не ми е любима.

Последна редакция: сб, 07 юли 2018, 10:14 от malak zaiko

# 91
Чета ви съботно със зелено чайче в ръка, след моминско парти, което ми остави отпечатък за цял живот Joy

Моски, взимай го, ако още искаш Simple Smile
Интересно видео, благодаря за което.

За да успееш ти трябват според мен три неща- малко талант и много упоритост и търпение, само с талант или само с упоритост и търпение не може, трябва и трите.

# 92
Бях се натъкнала на постера за този филм и го търсих, но никъде не можах да го намеря. Браво Моски, че си го издирила. Добро е наистина. Ние Диана само с розова прическа май не сме я виждали. Grinning

Aз пък харесвам Зорница и в двата сезона. Обичах това колко беше жизнерадостна, закачлива, носеше младежки дух в себе си. Иначе и в двата сезона си е силна и смела, в това отношение дори самата Диана е казвала, че не се е променила героинята. Разбира се има неща от това, което беше тя преди, които не ми харесваха, но сега виждам, че точно те са изчезнали. След всичко случило се си е взела поука някаква. Сега ми харесва много как не оставаше длъжна на Марио и не тичаше след него като кученце, за разлика от предишния сезон.

Последна редакция: сб, 07 юли 2018, 10:49 от yanitsa.s

# 93
Забравих да кажа, че днес е Европейският ден на шоколада Chocolate Bar Simple Smile
Ето нещо за всички (не)любителки на шоколада Joy Надявам се всеки да намери по нещо за себе си.
Скрит текст:

# 94
О Перличке,значи днеска бил празника на Зорито.Честит да ни е в такъв случай. Chocolate Bar Kissing Heart
Да взема да се разходя до женски пазар значи да си накупувам от онея бонбони дето тъпчеше Марио с тях преди да разбере,че са от Тони и да и приседнат.

# 95
Забравих да кажа, че днес е Европейският ден на шоколада Chocolate Bar Simple Smile
Ето нещо за всички (не)любителки на шоколада Joy Надявам се всеки да намери по нещо за себе си.
Скрит текст:

Добро утро Simple Smile
Намерих нещо за себе си - всичкото, моля!

# 96
Ако е малко, да ходя за още! Simple Smile Само кажи Wink

# 97
О Перличке,значи днеска бил празника на Зорито.Честит да ни е в такъв случай. Chocolate Bar Kissing Heart
Да взема да се разходя до женски пазар значи да си накупувам от онея бонбони дето тъпчеше Марио с тях преди да разбере,че са от Тони и да и приседнат.
Искам да кажа,че тая закачка между Марио и Зорница ми е един от любимите моменти. Искрено се забавлявам и с двамата по време на разговора им и дегустацията на бонбони Grinning

# 98
Оооо, ми то за мен всеки ден е празник значи. Да живее шоколада, че май само той ме прави истински щастлива. Joy

# 99
Искам да кажа,че тая закачка между Марио и Зорница ми е един от любимите моменти. Искрено се забавлявам и с двамата по време на разговора им и дегустацията на бонбони Grinning
Жалко само, че случката не завърши така сладко, както започна Neutral Face Зайко, те и на Марио май му приседнаха.
Обаче Пенев ги оцени по достойнство тези бонбони Joy

Яни, значи аз съм б@си щастливата жена. Не съм близвала шоколад от 2-3 седмици... JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 100
Хахахха Пенев така се наяде обаче, все едно не е виждал сладко. Joy

# 101
Ако е малко, да ходя за още! Simple Smile Само кажи Wink

Мечо Пух го е казал - колкото повече-толкова повече Wink Така че не пречи Grinning

Обаче Пенев ги оцени по достойнство тези бонбони Joy

Яни, значи аз съм б@си щастливата жена. Не съм близвала шоколад от 2-3 седмици... JoyStuck Out Tongue Winking Eye
Аз като ви казвам, че Пенев е единственият истински мъж в тая болница....вие Марио, та Марио

Как го правиш!?!?!?!?!?!

# 102

Аз като ви казвам, че Пенев е единственият истински мъж в тая болница....вие Марио, та Марио

Как го правиш!?!?!?!?!?!
Ми топло ми е. А като ми е топло - сладко хич да не видя Simple Smile
Ама да не си помислиш, че свалям дори и грам?!? Ей затова най ме е яд, че като ям сладко дебелея, а като не ям - не свалям JoyJoyJoy

# 103
Перличке, да, жалко, че не свърши добре, а, както каза Марио, посоката беше обещаваща Grinning

# 104

Да речем, че малко не се изразих правилно хахаха. По-скоро ми подобрява настроението и се успокоявам, щото като не ям шоколад (или изобщо сладко) понякога се изнервям. Joy

Общи условия

Активация на акаунт