ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 10

• 19 174
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
Ако откачи стил следродилен Мазов, виждам как Зорница ще го избягва и ще се крие от него за малко спокойствие, и ще търси помощ от Тони като вече спец в тези неща Grinning, а той какъв ще и се пада сега, тези роднински връзки хич не ги разбирам Grinning

Aaaa, нещо не ме кефи тая идея за Марио, нито пък Зорница да се крие от него. Grinning Друго ще трябва да е. Това нали го минахме вече с Мазов? Само, че на мен не ми побира главата вече каква драма може да им спретнат, чак се плаша хахаха.
Е чакай де, те двамата като двойка още истинска драма не са видели. Simple Smile

Майче, девер й се пада Simple Smile

# 556
Съмнява ме Зорница да се крие от Марио, заради загрижеността му към нея или детето им (когато се роди). На нея със сигурност би й харесало някой да я обгрижва и да прави всичко за нея.

# 557
 Абе нали ще има нова тематика новия сезон. То 5ти нали беше Критична точка т.е беше си предназначен за голяма драма, голямо нещо. Сега ще видим каква ще е тематиката Grinning И все пак се надявам, че сценаристите са си начешали крастата откъм драми.
Btw, при Зори и Марио имаше всъщност доста драма в 5ти сезон, не им се размина, изстрадаха си го бая да са заедно..

# 558

Е чакай де, те двамата като двойка още истинска драма не са видели. Simple Smile

Аааа, чакам, чакам аз, никъде няма да ходя. Joy На мен ми е ясно, че драма ще има, няма накъде. Но се питам какво може да им измислят вече, така, че да не се повторят с драмата, която спретнаха при някоя от другите двойки?

# 559
Може да е Откраднат живот Екшън до дупка.Айде малко да понамаят тея драми сериозно.Малко взеха да прекаляват като цяло.Да вкарат малко повече комедия,екшън,стига само трагедии да откачи човек.Мен с финала ме пообнадеждиха малко.Никой не казва да е цветя и рози,ама ако може да не гледам някой как умира 16 епизода ще е супер,достатъчно ми е драмата в реалността.

# 560
Обещайте ми, че Марио ще е майка орлица за бременната Зори

Откраднат живот: От местопрестъплението Сезон 6 Кървава баня

# 561
И аз предпочитам да гледам малко повече екшън и комедийни моменти, ако засилят медицинските казуси, особено ако са сложни и интересни ще е още по-добре. Може да гледаме как се ръфат на професионално ниво нашите двама, после ще се сдобряват по сценария на Дона. Wink Grinning Нямам представа наистина за какво още могат да страдат всички в сериала, не само Марио и Зорница. Просто ми се иска да гледам едни нормални  човешки отношения между всички двойки, да ги виждам с едни типични проблеми за всяко реално семейство, а не някви любовни триъгълници, вечни изневери, изтрещели жени, сурогатни майки и т.н. Общо взето всичко, което досега гледахме като драма не искам да се повтаря.

# 562
Обещайте ми, че Марио ще е майка орлица за бременната Зори

😁одобрявам 👌👍😁

# 563
Може ли да ми кажете кой епизод беше палпацията?

Хъмбъл, знаех си, че ще го оцениш! Heart

# 564
Може ли да ми кажете кой епизод беше палпацията?

Хъмбъл, знаех си, че ще го оцениш! Heart

Беше в 8ми епизод.

# 565
Каква бременна Зори, какви пет лева 😂само да почне сезона, ще видите как сценаристите ще ви свалят от розовия облак с прашка 😁😂
Добре, според теб каква драма може да измислят за тях? Ама сериозно питам
Марио се разболява тежко. Зори и Бимбо се грижат за него и се влюбват един в друг. Накрая,  на смъртния одър, Марио им събира ръцете с думите:"Обещайте ми!..обещайте ми...." И умира. 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

# 566

Хъмбъл, това и ти не го вярваш, че така ще стане Cold Sweat

# 567

Хъмбъл, това и ти не го вярваш, че така ще стане Cold Sweat
но ми се иска😁😃🤣

# 568
Heart благодаря!

Хъмбъл, ту мъч е това! Grinning Не приемам.

# 569
Знаех си аз, че Хъмбъл не иска повече да гледа Батко в ОЖ Grinning

Общи условия

Активация на акаунт