ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 10

• 19 160
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
Ди, айде моето момиче, дай газ за една бицара Wink

Ръъъъъъъъънннн
Хайде, бицаркиии

# 616
  • София
Искам да кажа нещо в защита на Албена. Значи ако не се бяха опознали от близко с Тони, биологичният татко нямаше да измоли черния дроб от майката на момчето в мозъчна смърт. Така че дори и само заради това трябва да и дадем шанс да се поправи Simple Smile. Доне, признай си, че Бенчето беше в основата за намирането на донор и ако не беше тя, Тони щеше да ......,  Бате да е счупил главата на онзи от Центъра по трансплантации и Зорница, вместо да му пържи филии щеше да му носи салам и сирене в затвора. Така че на мен само заради това ми е симпатична. Сега ако вземе и се стегне и се държи като зрял човек, цена няма да има. Simple Smile

# 617
Ааа, Перличке, моят вопъл беше насочен към Донето, ама явно ще си остане нечут.  Почва да ме кара да съжалявам за всичките пъти, в които съм спестила мислите си за Тони Smiling Imp Joy
Казвай. Няма да чуя нещо, което не съм чула през изминалите месеци. Най-много да ревна и да се наложи с Димитрова да си купувате пояси.
Ръъъъъъъъънннн
Хайде, бицаркиии
JoyJoyJoy а така, а така
Искам да кажа нещо в защита на Албена. Значи ако не се бяха опознали от близко с Тони, биологичният татко нямаше да измоли черния дроб от майката на момчето в мозъчна смърт. Така че дори и само заради това трябва да и дадем шанс да се поправи Simple Smile. Доне, признай си, че Бенчето беше в основата за намирането на донор и ако не беше тя, Тони щеше да ......
Офффф....добре. Имаш...известно право...да речем. На теб трудно успявам да ти опонирам, знаеш ли? Тези двете, дето принципно много ги обичам са се наговорили да ме закачат, докато изпуша, ама ти като кажеш нещо такова сериозно и какво да кажа?

Очаквам някоя някога да напише такава пламенна защита и за Лъва. Ех, мечти...те поне са безплатни

# 618
Точно така, Роси, кажи им го! Освен това нямаше да има кой да го завива в реанимацията, докато Тони беше нагонил брат си.
Освен това, като момчето ви казва, че се чувства като в приказка, не редите отровни слова за снахата, а се радвате за него Grinning

# 619
Искам да кажа нещо в защита на Албена. Значи ако не се бяха опознали от близко с Тони, биологичният татко нямаше да измоли черния дроб от майката на момчето в мозъчна смърт. Така че дори и само заради това трябва да и дадем шанс да се поправи Simple Smile. Доне, признай си, че Бенчето беше в основата за намирането на донор и ако не беше тя, Тони щеше да ......,  Бате да е счупил главата на онзи от Центъра по трансплантации и Зорница, вместо да му пържи филии щеше да му носи салам и сирене в затвора. Така че на мен само заради това ми е симпатична. Сега ако вземе и се стегне и се държи като зрял човек, цена няма да има. Simple Smile

# 620
Кога стана момчето? Нали щеше да го хейтиш? Или като е с Албената, е момчето вече? Пфуууу

Ми не я харесвам и това е

# 621
Ааа, Перличке, моят вопъл беше насочен към Донето, ама явно ще си остане нечут.  Почва да ме кара да съжалявам за всичките пъти, в които съм спестила мислите си за Тони Smiling Imp Joy
Ееее, аз между вас двете няма да се намесвам Close Явно без да искам съм застанала на огневата линия Joy

Димитрова, а така! Сега и ако успееш - признах те! Heart Eyes

# 622
Димитрова, а така! Сега и ако успееш - признах те! Heart Eyes
влагам всичко от себе си

# 623
Кога стана момчето? Нали щеше да го хейтиш? Или като е с Албената, е момчето вече? Пфуууу

Ми не я харесвам и това е
Е, няма да го хейтя, аз да не съм зла кучка Joy

# 624
Не че искам да наливам масло в огъня, но ако не беше Албена още да гледаме зомбирания Тони. Joy

# 625
влагам всичко от себе си

Само така

# 626
Никаква солидарност към сърцето ми от вас. Никаква.
Разочарована съм.

# 627
Албена, пффффф, Зорито щеше да даде, споко Joy
 Захариев помогна не заради Тони, а заради тая откачалка, затова и тогава хич не се трогнах от речта му знаейки мотивите зад действията му

Перличке, търся ти сeга клип в една хотелска стая, ама нещо безуспешно Grinning

# 628
Албена, пффффф, Зорито щеше да даде, споко Joy
 Захариев помогна не заради Тони, колкото заради тая откачалка, затова и тогава хич не се трогнах от речта му знаейки мотивите зад действията му

Перличке, търся ти сeга клип в една хотелска стая, ама нещо безуспешно Grinning

Добре, че се появи. Изядоха ме тука.
А забравиха как тогава хейтиха, че Захариев ходи да се моли, а не Марио. Много бързо забравят.

# 629
Майче, точно де, Захариев помогна заради тая откачалка. И ако тая откачалка я нямаше, Захариев нямаше и да се впечатли от липсващия черен дроб на Тони.
Донатела, моля, моля, аз Захариев не съм го хейтила. Innocent

Общи условия

Активация на акаунт