ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 10

• 19 048
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
Дона, това означава, че трябва да специализира и неврология, и неврохирургия, няма да му стигнат сезоните Grinning

Камерън беше имунолог.

# 676
Ди, разбира се, че съм го гледала веднъж! Просто имам феноменална памет! Joy Това е епизодът с бонбоните, няма как да не го помня Grinning
с тази памет си за специализация по неврология.  Animal Joy Cat

Полека с тези кайсии. един е кайсиодържача!
И аз  пък не искам да е хирург, аман от хирурзи. Много добре си се справя като диагностик. Sunglasses

# 677
Дона, това означава, че трябва да специализира и неврология, и неврохирургия, няма да му стигнат сезоните Grinning
Камерън беше имунолог.

Значи Форман беше невролог.
Ааааа, извинете, ама СуперДуперТони, also known as Повелителят на Бицарата, Майсторът на пържените филии, Владелят на “правилото на тройката” е просто генийчето на Бати и за два сезона ще ти завърши и неврология, и неврохирургия, също И гинекология ще опатка в свободното си време (докато я практикува върху Албена) - помните ли сценария ми, според който той изражда на Зори бебо, защото Нашият Петър и Галя отново се джафкат и си кръшкат?

# 678

Полека с тези кайсии. един е кайсиодържача!
И аз  пък не искам да е хирург, аман от хирурзи. Много добре си се справя като диагностик. Sunglasses
Аз не искам просто да държа кайсии. Само награда за добра памет Stuck Out Tongue Winking EyeJoy
А за диагностика подкрепям, както вече казах, на Тони там му е силата. Има кой да кълца в тази болница Simple Smile

# 679
За да специализираш неврохиругия, не ти трябва преди това специалност неврология.

# 680
Аз не искам просто да държа кайсии. Само награда за добра памет Stuck Out Tongue Winking EyeJoy
А за диагностика подкрепям, както вече казах, на Тони там му е силата. Има кой да кълца в тази болница Simple Smile
Тони е доктор Хаус бе! Не, Грег Хаус ряпа да яде пред Тони Ковч. Не зная осъзнавате ли геният, който ще владее тази болница?
Аман от хирурзи, ама те обират лаврите. И то все коремни хирурзи.

Ужас, кво има в тая мусака, дето я ям за обяд?? Само дивотии почнах да плещя

За да специализираш неврохиругия, не ти трябва преди това специалност неврология.
Ти пък сега, не изпадай в подробности. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 681
Тони е доктор Хаус бе! Не, Грег Хаус ряпа да яде пред Тони Ковч. Не зная осъзнавате ли геният, който ще владее тази болница?
Аман от хирурзи, ама те обират лаврите. И то все коремни хирурзи.

Ужас, кво има в тая мусака, дето я ям за обяд?? Само дивотии почнах да плещя

Ти пък сега, не изпадай в подробности. Stuck Out Tongue Winking Eye
Един spin off за д-р Тони Ковч?
Чудя се що не си почнала със сценария? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 682
Дона, ако нашия сценарии за Фотев ти е много розов и нереален, аз искам да ти кажа, че по-розово и нереално нещо от това да ти намерят черен дроб за 72 часа, да ти го трансплантират и всичко да ти е ок, въпреки че при ретрансплантация шанса е много по-малък... По розово здраве му кажи. Не ме разбирай погрешно много се радвам за Тони. Просто давам пример, че не държат да се придържат към реалността

# 683
Хмммм....емиииииииии....щото ще се изчервите, мили мои Joy
Междудругото както тия дни ви пуснах сценарий за МиЗ, започнах да обмислям такъв и за Тони. И, ако щете ми вярвайте, Албена присъства в него.

Зайо, о, за Тони съм съгласна. Наистина беше много нереално, с яко нагласяне на събитията и пресилен хепи енд. Просто имам усещане, че Ина и Борис няма да ги оставят така. А и си признавам, искам да гледам Васил Бинев още. Великолепен.

А, още за Тони - не трябваше да претупват черния дроб в самия край...те се мотаха с колко истории цял сезон и накрая джаста праста (не само Тонината). Него можеше да го позиционират на легло едни 2-3 седмици примерно.

# 684
И аз искам да го гледам, нали казах че ще излезе да ги тормози или от затвора. Батко ще събира Бобко от асфалта ще размахва мускули Joy

# 685
Междудругото както тия дни ви пуснах сценарий за МиЗ, започнах да обмислям такъв и за Тони. И, ако щете ми вярвайте, Албена присъства в него.
Animal Heart Eyes Cat Animal Heart Eyes Cat Animal Heart Eyes Cat Animal Heart Eyes Cat Animal Heart Eyes Cat
Нека чуем. Албена как присъства? На погребението си? Grinning

# 686

Е не ти трябва, но трябва да специализираш отделно от неврологията, не е ли така. Неврологията си е едно направление, неврохирургията е по-скоро разклонение на хирургията. Аз така си ги представям нещата, знам ли Simple Smile

Перличке, получаваш наградата за феноменална памет. Моята е слабичка, затова повтарям Grinning

# 687
Animal Heart Eyes Cat Animal Heart Eyes Cat Animal Heart Eyes Cat Animal Heart Eyes Cat Animal Heart Eyes Cat
Нека чуем. Албена как присъства? На погребението си? Grinning
ч
Всъщност не. Просто, когато си пиша сценария, трябва да гледам на тях като създател, а не като зрител, нали така?  Ще видим, все още искам да ги разделя. Ще видим. Ама евентуално довечера, че имам работа

# 688
Е не ти трябва, но трябва да специализираш отделно от неврологията, не е ли така. Неврологията си е едно направление, неврохирургията е по-скоро разклонение на хирургията. Аз така си ги представям нещата, знам ли Simple Smile
аааааа аз друго разбрах, че казваш. Animal Smiley Cat
Така е, така е. Animal Lion

# 689
Леле, Вергов как са го нахейтили.
Не, че на него му пука, де Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт