ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 10

• 19 099
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
Обзалагам се ще има скок, Ина ще е родила, Галя също, Тони здрав, ще специализира, наще женени, а Албена няма да е казала на никого. Вяра и на мен ми липсва страшна откачалка беше.

# 661
Неврохирургия беше - при Мишева Wink
Измислено е Wink

Добре бе хора. Ок, позиционирайте ми Фотев в тоя скок

# 662
Тони без бицари е като Марио без Тони. (Мазня се)

За моето настроение ли се грижиш Joy

# 663
Позиционирам го Joy В затвора е, тепърва ще излезе и ще им трови живота

# 664
Ами Фотев си е в затвора и си гние там, какво за него.
В болницата има неврохирург, нали един чичо консултираше Тони при случая с Мона.

# 665
Неврохирургия беше - при Мишева Wink
Измислено е Wink

Добре бе хора. Ок, позиционирайте ми Фотев в тоя скок
Мога да поспоря. Не помня кой е епизода, някой от просветените да каже за справка или направо да разреши спора какво предложи Стаменова.
Неврохирургията е хирургична специалност все пак. Докато силата на Тони е в поставянето на диагнози. Неврологията дава по-голямо поле за изява в тази област.

# 666
Неврология трябва да специализира, не неврохирургия, на него няма да му стигне живота, докато стигне до неврохирургията.
Епизодът с разговора на Стаменова и Тони беше 23-ти Simple Smile

# 667
Точно Стаменова му каза неврохирургия. Това беше при епизода със Спящата красавица..
Неврология трябва да специализира, не неврохирургия, на него няма да му стигне живота, докато стигне до неврохирургията.

Той е умен.
А и виж Лора как смени специалността. Не е казано да стане за 2 епизода

# 668
За Фотев имам известни забележки - първо, той беше засържан за 24 часа, винаги може да излезе от ареста под гаранция. Второ, не е казано, че ще го осъдят на затвор - ако познава точните хора... (Антонов). Трето, винаги може да ги поръча от затвора.
Смятам, че гледате твърде розово на историята с Фотев (Дона - гласът на разума, разбийш ли!)

# 669
Тони без бицари е като Марио без Тони. (Мазня се)
За моето настроение ли се грижиш Joy
Винаги!
Гледала си го веднъж, предполагам

И аз съм останала с впечатление, че беше неврология. Искам млад, красив неволог, ама едва ли ще го получа Animal Crying Cat Face
Под гаранция с какви пари ще излезе? Не помня вече в какво го обвиниха, но сигурно ще му запорират смеките.

# 670
Леко сменям темата - в съседна обсъждат Вергов Joy

http://bg-mam.ma/p/1032036/37014785

Абе един от най-големите мафиоти в държавата все ще има скътан нЕкой лев в нЕкоя банка на Кайманите

# 671
Ди, разбира се, че съм го гледала веднъж! Просто имам феноменална памет! Joy Това е епизодът с бонбоните, няма как да не го помня Grinning

# 672
Така, издебнах колегите да не ми висят на главата и пуснах епизода Grinning
 Стаменова му предлага да специализира неврология.
А и то има логика да е неврология, а не неврохирургия. Невролозите са тия, дето ще поставят диагнозите, в което той е добър, неврохирурзите само  кълцат Grinning

# 673
Москита, гледала си го веднъж в рамките на последния месец, предполагам Joy
Щото аз съм го гледала само веднъж при излъчването, най-много да съм повторила на следващия ден, ако нещо не съм чула или разбрала при първото гледане. Sunglasses
Мисля, че златна кайсия за феноменална памет се пада на мен Stuck Out Tongue Winking EyeKissing Heart

# 674
Така, издебнах колегите да не ми висят на главата и пуснах епизода Grinning
 Стаменова му предлага да специализира неврология.
А и то има логика да е неврология, а не неврохирургия. Невролозите са тия, дето ще поставят диагнозите, в което той е добър, неврохирурзите само  кълцат Grinning

Първо, това не е епизодът с некви си там бонбони, а с гениалният Тони, който спаси момичето. Моля ти се, използвай правилно термините. Stuck Out Tongue Winking Eye

Е добре, какъв е проблема Тони И да кълца? Ще бъде жесток в операционната, както във всичко, разбира се. Няма само СуперБате да обира лаврите, я

Абе бъркам ли или Камерън от екипа на Хаус беше невролог? Камерън или Форман? Щото Чейс беше хирург 100%

Общи условия

Активация на акаунт