ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 10

• 19 109
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
Ееее, Доне, ако кажеш, че съм написала, че се надявам да не оцелее, отивам да си направя сепуко Joy
Я дай линк да попрочета, после обещавам публично да се самонакажа Grinning

Роси, аз не ща чак да се стига до такива неща като кома и т.н. Само да се посбият, да има някоя сцепена уста и толкова. Simple Smile

# 646
Москита, то хубаво масов бой, ама участието на Тони предполага да се случи чак на финала на 6 сезон Joy Щото нали трансплантация, възстановяване, пазене туй-онуй... И като му се отвори операцията, и като се наложи да го събират от земята...и отиде в 7 сезон продължението JoyJoyJoy
Айде и аз минах в снощния кървав режим на Димитрова и Хъмбъл Rolling EyesJoy ама без да искам. Ти си виновна!
И не ми говори за скок във времето, освен ако не е от около 2 години, че по-рано не го виждам да участва в подобни мероприятия JoySunglasses

# 647
Доне, върни се още по-назад, когато Марио обвини Зори, че е отрова.. там да видиш какво става ..Или направо във фейса в официалната страница на сериала виж как го разкостиха Grinning Марио отнесе май по-голям хейт тогава.

# 648
Искам БИЦАРИИИИИИИИИИИИ

# 649
Ееее, Перличке, забравих, че Тони не може да се бие Sad
Тогава евентуално женски бой? А Тони и Марио да ги разтървават Grinning

# 650
Ееее, Доне, ако кажеш, че съм написала, че се надявам да не оцелее, отивам да си направя сепуко Joy
Я дай линк да попрочета, после обещавам публично да се самонакажа Grinning

Не си го написала ти това с умирането, някой друг беше. Пиша генерално какво прочетох. Влязох да търся коментарите за Захариев и попаднах на това.
50та тема от 23-24 май. Има колкото искаш.

# 651
Ееее, Перличке, забравих, че Тони не може да се бие Sad
Тогава евентуално женски бой? А Тони и Марио да ги разтървават Grinning
Между кого бе? И за какво? ThinkingFlushed Нов мъжки обект в болницата тип "доктор Блян"? JoyJoyJoy
Това ще е мнооого яко! А Пенев и Владов ще им викат "оставете ги бе, тъкмо така хубаво са почнали, нека да довършат. И без това сме заложили"

# 652
Ееее, Перличке, забравих, че Тони не може да се бие
Тони може всичко.

Искам БИЦАРИИИИИИИИИИИИ

Вашето желание е заповед за мен.

# 653
Дона, я зарежи старите теми и кой какво писал. Направо ми домъчня за теб

Димитрова, а така. Доне, не тези бицари, за нови се моли ДиДи. Нали това й е мисията от снощи JoyJoyJoy

# 654
  • София
Съвсем сериозно, за мен най-голямата загадка е как ще позиционират образа на Тони в новия сезон. Знам, че ние си развивахме разни теории, обаче реално той поне година, ако не и повече, трябва да се пази и наистина не мога да предположа като какъв ще го вкарат в болницата.
За ренгенологията е ясно - забравя за нея. Обаче, нали трябва да е едвали не под карантина, да избягва контакти и места с инфекции, вируси и тем подобни, с които е бъкано в болницата. Не знам, наистина не мога да продположа като какъв ще го вкарат в болницата, освен ако наистина не направят доста сериозен скок във времето.

# 655
Между кого бе? И за какво? ThinkingFlushed Нов мъжки обект в болницата тип "доктор Блян"? JoyJoyJoy
Това ще е мнооого яко! А Пенев и Владов ще им викат "оставете ги бе, тъкмо така хубаво са почнали, нека да довършат. И без това сме заложили"

Само ако боят е в басейн, пълен с течен шоколад. Иначе не залагат говедата.
Е как за какво? ЗА БАНКОВ?

Дона, я зарежи старите теми и кой какво писал. Направо ми домъчня за теб

Димитрова, а така. Доне, не тези бицари, за нови се моли ДиДи. Нали това й е мисията от снощи JoyJoyJoy
Мани, хич не трябваше да чета, защо изобщо влязох Sad
Еми като няма нови, тия гледаме....може да е спрял да тренира и да няма бицари....?

Роси, според мен няма да е като в реалността - ще пропуснат факта, че ще трябва да е под карантина. Той по тази логика индосвга трябвше да е под карантина, нали преди година и нещо беше старата трансплантация? Ами новата специализация, неврохирургията? Няма ли основно да учи? Хм....
а не вяраам да има скок заради Ина и Борис...и Иво - трябва да разберем какво се случва с тях

# 656
Хахаха вчера гледах някакви стари епизоди и два факта установих:
1. Мона се казвала Симона Animal Joy Cat Пропуснала съм го това.
2. Виолета много ми липсва  Animal Crying Cat Face

Тони без бицари е като Марио без Тони. (Мазня се)

# 657
Роси, аз колкото повече мисля, толкова повече съм убедена, че скок във времето ще има. Няма как да бъде избегнат заради Галя - тя няма как изведнъж да изчезне, освен ако не е минало време, тя е родила и споменат, че си стои вкъщи и си гледа бебето. И заради Тони също. Според мен ще го видим възстановен и евентуално насочил се към специализация.
Сега потърсих из Гугъл, пишат, че стандартно около месец отнема времето за възстановяване след чернодробна трансплантация. Така че явно няма да има чак такава драма.

Абе аз като гледах четвърти сезон установих, че и Вяра ми липсва Simple Smile

# 658
Моски, и аз съм така за Вяра, липсва ми амбицията ѝ
Да бе, ама с тов скок във втемето пропускаме Фотева инТасев? Той Иво да е излязъл за тоя скок и да го е поръчал вече....

# 659
Роси, аз колкото повече мисля, толкова повече съм убедена, че скок във времето ще има. Няма как да бъде избегнат заради Галя - тя няма как изведнъж да изчезне, освен ако не е минало време, тя е родила и споменат, че си стои вкъщи и си гледа бебето. И заради Тони също. Според мен ще го видим възстановен и евентуално насочил се към специализация.
Сега потърсих из Гугъл, пишат, че стандартно около месец отнема времето за възстановяване след чернодробна трансплантация. Така че явно няма да има чак такава драма.

Абе аз като гледах четвърти сезон установих, че и Вяра ми липсва Simple Smile

Галя може да изчезне в болнични, ако не й понася бременността - за справка аз, 7 месеца в къщи на легло почти Simple Smile Това може да се реши, но Ина, Тасев и Фотев, както и Албена, не знам как ще го измислят за тях.
За Тони, дори и да е само месец възстановяването от самата операция, едва ли ще е препоръчително да се върне в болницата, особено при радиацията. А и с магическа пръчка ще трябва да му измислят място за специализация, ако държим да е в нашата болница. Помня, че Стаменова за неврология му подметна. Значи и невролог ще трябва да си имаме Simple Smile Това вече звучи добре - нов персонаж, може да е някоя засукана лекарка, а Дона? не се мазня, просто питам Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт