ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 10

• 18 692
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря, Москита, имам афинитет към детайла, професионално изкривяване SunglassesInnocent

Дона, не бързай, момиче, може и да е друг ден, само да е изпипано Grinning В твой стил, така да се каже Joy

# 691
Къде го хейтят да си погаля душата? Как пък няма едно медицинско лице тука да ни разяснява нещата,  а ние се мъчим.

# 692
Зайко, за Банков или за Вергов питаш? Simple Smile

# 693
Къде го хейтят да си погаля душата? Как пък няма едно медицинско лице тука да ни разяснява нещата,  а ние се мъчим.

Зайче Байче, нали пуснах линк
чакай малко
http://www.bg-mamma.com/?topic=1032036.msg37016165#new
ей тука, чети пследните

Вера, и продължават! Къде са сега неговите фенки, дето обясняват какъв бил.

Скрит текст:
междудругото разбрах, че има блокирани хора от нашата компания в тяхната фен страница Joy не може д алайкнат, не може д акоментират Joy май сме ги уплашили

# 694
Ето едно кратко интервю с Диана : клик

Сега трябва да работи

Последна редакция: пн, 09 юли 2018, 13:51 от maichetoo0o

# 695
Майче, клик, ама не се отваря линка Simple Smile

# 696
Майче, не ми се отваря, дава ми, че нямам достъп до този сайт Sad

# 697
Как пък няма едно медицинско лице тука да ни разяснява нещата,  а ние се мъчим.
За кое?

# 698
Димитрова за специализациите, преди и за трансплантацията си блъскахме главата нещо.
За Вергов само ще кажа страхотен актьор, но имам усещането, че е много кофти човек.

# 699
  • София
Както казах по-рано, нямам идея за Тони. Обаче е истински кеф да ви чета как се джафкате за специализацията на Бонбони. Изпитвам почти същото удоволствие, както при заяжданията между Марио и Зорница. Simple Smile

Линка на майчето при мен дава, че е рестриктнат от секюрити процедутите на компанията (не знам как да го кажа с български думи).

# 700
Благодаря, Москита, имам афинитет към детайла, професионално изкривяване SunglassesInnocent
Дона, не бързай, момиче, може и да е друг ден, само да е изпипано Grinning В твой стил, така да се каже Joy
BlushBlushBlushBlushBlush Еми пред човека с афинитет към детайла...трябва да е изпипано Wink
Както казах по-рано, нямам идея за Тони. Обаче е истински кеф да ви чета как се джафкате за специализацията на Бонбони. Изпитвам почти същото удоволствие, както при заяжданията между Марио и Зорница. Simple Smile
Защото се джафкаме с много любов една към друга Heart Eyes
А и в заключение се разбрахме (нали така?), че за Бонбони наааай-доборото JoyJoy

# 701
Димитрова за специализациите, преди и за трансплантацията си блъскахме главата нещо.
Специализира се отделно неврология, отделно неврохирургия , двете нямат общо, както Моски е написала.
Не трябва да имаш едното преди другото. Неврологията се специализира четири години, неврохирургията - пет. Ако искаш обаче да си детски невролог, детски коремен хирург трябва да имаш педиатрия преди това.
Възстановяването от чернодробната трансплантация предполагам е същото като след всяка една коремна операция  е строго индивидуално за всеки организъм, а и му е втора на него, така че може би малко повече. Когато ти срежат коремни мускули и то два пъти, после си боли Grinning
Аз обаче не виждам как човек след втора трансплантация, на имуносупресори,  за много кратко време ще се върне да работи в бацилника, където смъртта буквално дебне навсякъде. Забравяме май как Ана умря. Animal Joy Cat

# 702
Специализира се отделно неврология, отделно неврохирургия , двете нямат общо, както Моски е написала.
Не трябва да имаш едното преди другото. Неврологията се специализира четири години, неврохирургията - пет. Ако искаш обаче да си детски невролог, детски коремен хирург трябва да имаш педиатрия преди това.
Възстановяването от чернодробната трансплантация предполагам е същото като след всяка една коремна операция  е строго индивидуално за всеки организъм, а и му е втора на него, така че може би малко повече. Когато ти срежат коремни мускули и то два пъти, после си боли Grinning
Аз обаче не виждам как човек след втора трансплантация, на имуносупресори,  за много кратко време ще се върне да работи в бацилника, където смъртта буквално дебне навсякъде. Забравяме май как Ана умря. Animal Joy Cat

Някои не сме гледали Ана как умря хахахахах
Ще го цункаме коремчето и ще се излекува Joy

Е, колко му е на Тони да учи до петдесетака аххахахах Че то
1. Неврология
2. Детска неврология
3. Неврохигугрия
4. Детска неврохирургия

# 703
Някои не сме гледали Ана как умря хахахахах
Ще го цункаме коремчето и ще се излекува Joy
Хахахахахха забравям, че някои не са гледали преди четвърти сезон Animal Joy Cat
Грешно ли е,  че си представих как се случва това с цункането? Animal Joy Cat

# 704

За Вергов само ще кажа страхотен актьор, но имам усещането, че е много кофти човек.

И аз винаги съм имала такова усещане, не знам защо. Шесто чувство просто. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт