ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 10

• 18 673
  • 754
  •   1
Отговори
# 720
Тони може да запише управление или нещо от тоя сорт, да стане директор........не мога да повярвам какво ще напиша, ама нали зет ще става на Захариев Joy
И тук мога да се правя на компетентна. Здравен мениджмънт му трябва- магистратура Grinning Ще му съдействам на момчето  на Дона. Да види, че и аз съм човек.

# 721
Абе би било много хуабво - млад, сподобен директор(е, след време, не сега), но ми се струва, че Тони ще иска да бъде близо до пациентите...... Sad Знам, че понякога трябва да се съобразим със здравето си, но, както казва Марио, това е Тони Joy

# 722
Ще пращаме Лора и Зори да му бият по два шамара, за да не си помисля подобни неща, a те са особено убедителни с шамарите Joy

# 723
Ще пращаме Лора и Зори да му бият по два шамара, за да не си помисля подобни неща, a те са особено убедителни с шамарите Joy

Аз също го шамарих веднъж - в съня си аххахаххаха помниш ли?

Мале, тая тема я издухахме за 3 дни

# 724
Защо нито един лекар в тази болница с проблем,  който затруднява професията, не реши да преподава? Като не може да практикува, да може да научи други бъдещи лекари на своите знания.

# 725
Защо нито един лекар в тази болница с проблем,  който затруднява професията, не реши да преподава? Като не може да практикува, да може да научи други бъдещи лекари на своите знания.

Защото сигурно няма да е в сериала...ако беше университетска болница - да (както беше в Хаус), но тук....просто всичко е ситуирсно в болницата. Иначе би било страхотно. Още помня онзи епизод, в който Хаус преподаваше и се разбра как е получил проблема с крака си.

# 726

Защото сигурно няма да е в сериала...ако беше университетска болница - да (както беше в Хаус), но тук....просто всичко е ситуирсно в болницата. Иначе би било страхотно. Още помня онзи епизод, в който Хаус преподаваше и се разбра как е получил проблема с крака си.
А как имаше стажантки мед. сестри. Какво пък МБАЛ Св. Кирил да стане УМБАЛ Св. Кирили?

# 727
А как имаше стажантки мед. сестри. Какво пък МБАЛ Св. Кирил да стане УМБАЛ Св. Кирили?

Чакай, че си представих Тони и младите студентки Joy
Ми не знам какво пречи, нямам идея как се случва това. 
Ама прдусещам още 12 сезона Wink

# 728
Ох, най-сетне успях да прочета интервюто. При Диана много ясно, поне аз, забелязвам разликата между героиня и актриса. Всеки път, когато чета интервю или дори гледам снимка, това е основното, което виждам. И Москита е много права, че сигурно не е лесно да забравиш себе си, за да влезеш в роля и да си свършиш работата както трябва. Като актриса е доста осъзната. Просто й трябва повече опит.
И все се чудя, за всички актьори се отнася, как възстановяват, как се събират емоционално от толкова много роли, които минават през тях? Особено тези, които играят и в театър. Вероятно всеки го избива на някаква лудост - къде по-явна, къде не толкова Grinning
Майче, благодаря ти Kissing Heart

Нова снимка. ДиДи, май само при Диана хваща твоето старание Joy

Последна редакция: пн, 09 юли 2018, 15:41 от Little Pearl

# 729
Перла, май при всеки е различно.Някои са казвали, ме дълго не могат да излязат от роля (примерно Велислав), други пък че това е глупост и веднага като свърши представлението (да речем) са излезли от ролята и са си ...актьора(това съм го чела в интервю на Карамазов).

# 730
Перличке, шанс! Аз казах, че с нея имам по-голяма връзка. Animal Joy Cat

Денят още не е свършил, има още надежда. Animal Heart Eyes Cat
Иначе, диденцето е много хубава отново! Animal Heart Eyes Cat

Поправям се: УНИКАЛНАА ЕЕ! СТРАХОТНА ЕЕ!

# 731
Перличке, моля Simple Smile
Може би зависи от това до колко трябва да изключиш себе си за да влезеш в роля. За някои е трудно справянето с това, за други е по-лесно.

Аз ви казвам, че тя е жена и връзката с нея е разбираема, онея от Марса сигналите ни не ги разшифроват Joy

ДД, като прочета "уникална/ен" се изприщвам Joy

# 732
Доне, съгласна съм, индивидуално е. Аз явно имам по-романтична представа за професията им Simple Smile

ДиДи,

Ахахах, Майче, "онея от Марса" ахахахах

# 733
Доне, съгласна съм, индивидуално е. Аз явно имам по-романтична представа за професията им Simple Smile

ДиДи,

Хахахха, не си само ти!
РИЧАРД!!!!!!!!!

# 734
Дона, сега се замислих - Нейтън Филиън и Д. Захариев - каква двойка /не любовна/ биха били в нашия филм Joy
Поне за спин оф-а можеш да го предвидиш...

Общи условия

Активация на акаунт