За тези, които четат любовни романи №31

• 84 888
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • Плевен / София
Спортистите ги вее вятъра. Как ще я осигурява материално след години? Иначе романът е хубав. Особено с потната сцена на канапето от изкуствена кожа.
Повечето спортисти говоря за добрите...печелят повече от ядрените физици....

# 76
Всъщност в живота точно това се случва-неочаквани двойки и противоположни.  Прехраната точно на спортистите не я мисля-те са едни от най-добре платените, реклами туй унуй,пари да искаш. Примери има колкото щеш, няма да навлизам в подробности

# 77
  • Плевен / София
Всъщност в живота точно това се случва-неочаквани двойки и противоположни.  Прехраната точно на спортистите не я мисля-те са едни от най-добре платените, реклами туй унуй,пари да искаш. Примери има колкото щеш, няма да навлизам в подробности
Hands Plus1

# 78
  • Пловдив
Коя книга четохте, кой автор и така назад ще намерите книгата и снийкпийка. Поне автора да се сетите.
Аз съм оше на Serpent's kiss на Теа Харисън, нямах време да чета, защото имах по-приятни занимания като Хилс ъф рок 🤘🤘🤘

Намерих я по подобна логика - в Goodreads зaпочнах да гледам какво съм чела от днес назад до месец май и като стигнах до Meghan Quinn, ме осени прозрението. Снийк пийкът е в Jock Row на Sara Ney, а иначе книгата е Love, Sincerely, Yours от Meghan Quinn и Sara Ney. Предстои да излезе на 9.10.2018.

Последна редакция: чт, 26 юли 2018, 20:09 от mese4inkata

# 79
Здравейте,

Опитвам се да си спомня заглавие и автор на една книга, която съм чела преди доста години: сюжетът беше за мъж и жена, които се женят, мъжът мисля, че беше известен актьор, имат няколко деца. Поради ревност мъжът убиваше съпругата си и после се самоубиваше, след това децата бяха дадени за отглеждане на различни места, имаха много перипети и след години се срещаха отново.
Това са спомените ми, някой сеща ли се за такава книга. Благодаря Simple Smile
Напомня ми за книга на Даниел Стийл, по която има и филм, но не се сещам за заглавието.

Нищо интересно не намирам и аз. Пазя си поредицата за Бегачите на Лайза за почивката.

# 80
Книгата е "Спомен", точно на Даниел Стийл.

# 81
Благодаря за насоките, наистина авторката беше Даниел Стийл, така успях да намеря и конкретната книгата, която търсех - казва се Съдбовен калейдоскоп Simple Smile  

# 82
  • Стара Загора
Момичета нещо ново за тюлени да сте минавали? Много ги харесвам пък...май всичко ометох.
Ако се сещате някоя книга на български моля да ми я препоръчате

# 83
"ГОРДОСТ И наслаждение" на Силвия Дей има ли я някъде он лайн знаете ли?

# 84
  • Плевен / София
"ГОРДОСТ И наслаждение" на Силвия Дей има ли я някъде он лайн знаете ли?
във ФБ групите за книги

# 85
  • София
Темата за търсене на електронни книги е тази – http://bg-mam.ma/p/1028277/36519036

# 86
Здравейте ,
аз започнах Късметът на начинаещия на Кейт Клейборн и за сега се очертава като приятно четиво , но без да е нещо невероятно и супер завладяващо , по скоро за убиване на времето става .
Видях ,че по-напред в темата сте повдигнали въпроса за нереалистичната фабула в любовните романи , но според мен това го има в по- голямата част от книгите в този жанр.Затова тези книги  са така леки и разтоварващи , тъй като откъсват читателя от действителността и всичко в историята накрая се подрежда перфектно.  Според мен това е чарът на подобен тип любовни романи:smiley:

# 87
И аз смятам по същия начин. Това им е чарът.

# 88
Прочетох трите издадени засега книги от поредицата "Рейвънел" на Лайза Клейпас. Много ми харесаха, не че съм очаквала друго де, досега Лайза не ме е разочаровала с исторически роман. Heart Eyes

Сега обаче съм на фентъзи вълна и чета поредицата "Дете на пустинята" на Олуин Хамилтън. Доста приятна young adult поредица, чете се бързо, идеална за убиване на време.  Peace

# 89
  • Стара Загора
Започнах аз "Момиче от календара - януари,февруари,март"...сякаш когато я коментирахте някой беше писал, че има и филм?!? Сеща ли се някой?

Общи условия

Активация на акаунт