За тези, които четат любовни романи №31

• 84 891
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте,
Аз също съм голяма фенка на любовните романи. Предпочитам авторите на исторически, като например Джули Гарууд, Кристина Дод, Шърли Бъзби, Джоана Линдзи и тн.

Искам да попитам за една книга, която бях чела преди една, две години, но не се сещам нито автора кой беше, нито заглавието. Ако някой се сети ще е направо страхотно. 

Става въпрос за една млада дама, която краде и мами, за да може да плаща грижите за сестра и, която беше болна от нещо. Действието се развива в Дивия Запад. Един шериф тръгва след нея и я залавя, после естествено се влюбва в нея. Много ми хареса тази книга, нямаше излишен драматизъм, но пък имаше много романтика и хумор.

# 91
  • Варна
Чета си Elder races, приятна поредица. Смесват се разни екземпляри, вампири с медузи, шифтъри и прочее.
Излезе Manwhore 6 и новата от Хаос на Кристен Ашли. Надявам се и двете авторки да не са се изложили, Кейти нещо не й върви напоследък.
Иначе чета любовни романи точно, защото ме разтоварат.

# 92
  • София
Аз най-накрая се наканих на това, но съм още в началото – https://www.goodreads.com/book/show/16109563-undeniable  Засега няма нищо "дарк", но съм минала едва 30%.

# 93
Някой чете ли вече на Даниел Стийл "Приказка"?

# 94
Аз пък точно за отпуската изпаднах в книжна дупка. Започвам и зарязвам и не мога да си харесам нищо, което да ме грабне.  Crossing Arms Сега започвам тази https://www.goodreads.com/book/show/36694499-skyborn пък дано поне нея завърша.

# 95
  • Варна
Аз най-накрая се наканих на това, но съм още в началото – https://www.goodreads.com/book/show/16109563-undeniable  Засега няма нищо "дарк", но съм минала едва 30%.
Как ти завиждам! Обожавам поредицата. Чакам вече с години последната, уж. Даже дата няма

# 96
  • София
Как ти завиждам! Обожавам поредицата. Чакам вече с години последната, уж. Даже дата няма
На 53% съм вече и не мога да я оставя.
Франки е... луд е слабо казано Close

# 97
  • Варна
Франки беше луд, но я обичаше.
Погледнах пак и няма дата за последната обявена със заглавие, има добавена без заглавие нова. А тази я чакаме от 2014 май. Изкара една за бащата и майката на девойката (забравих името на главната), обаче не и тази която чакам.
Вече съм на 24% на Playboy и много ми харесва. Главният е брат на героя от последната книга. Лошо, лошо момче! Комарджия, професионален. Главната е приятелката, която ходеше с оня готвача. Дето уж имаше стабилна връзка.

# 98
  • София
Трима мъже – Франки, Чейс и Дюк (така ли би трябвало да се произнася?). Минала съм 84% и не мога да кажа кой е добрият, кой е лошият.
Скрит текст:
Франки я обича, да, обаче пусна наемен убиец след нея. Чейс и той се оказва, че я обича, обаче секс-клубовете... Дюк и еднодневките му от клуба... Засега той ме дразни най-много от тримата.
Обаче книгата ми харесва много.

# 99
  • Варна
Миленака, не е ли Дюс, аз така му викам Simple SmileМи те докато се съберат двамата живота мина в драми.
В последната книга вече беше 70 годишен.
Много искам да прочета книгата за дъщеря им и изгонен член на клуба, има смъртна присъда от клуба. Децата им са със статут на кралски особи направо. Ама ще си чакам
Свърших Плейбой на Кейти Еванс. Ох, как ми хареса. Сладка историйка с минимум драма, в повече беше секса накрая ама карай. За ден я изчетох! Изобщо цялата Manwhore e добра.

# 100
  • София
Миленака, не е ли Дюс, аз така му викам Simple SmileМи те докато се съберат двамата живота мина в драми.
В последната книга вече беше 70 годишен.
Много искам да прочета книгата за дъщеря им и изгонен член на клуба, има смъртна присъда от клуба. Децата им са със статут на кралски особи направо. Ама ще си чакам
Свърших Плейбой на Кейти Еванс. Ох, как ми хареса. Сладка историйка с минимум драма, в повече беше секса накрая ама карай. За ден я изчетох! Изобщо цялата Manwhore e добра.
А, може и Дюс да е. Макар че това ме навежда на разни помисли Joy
На мен синът ми е интересен, забравих му името в момента.

Значи и Плейбой ще чета.

# 101
  • Варна
О, синът в кого се влюбва... Направо Зверкинята и Красавеца. А шерката от първата жена пък типичната Красавица и Звяр.

# 102
Здравейте,
Аз също съм голяма фенка на любовните романи. Предпочитам авторите на исторически, като например Джули Гарууд, Кристина Дод, Шърли Бъзби, Джоана Линдзи и тн.

Искам да попитам за една книга, която бях чела преди една, две години, но не се сещам нито автора кой беше, нито заглавието. Ако някой се сети ще е направо страхотно. 

Става въпрос за една млада дама, която краде и мами, за да може да плаща грижите за сестра и, която беше болна от нещо. Действието се развива в Дивия Запад. Един шериф тръгва след нея и я залавя, после естествено се влюбва в нея. Много ми хареса тази книга, нямаше излишен драматизъм, но пък имаше много романтика и хумор.

Ако не се лъжа , Златото на Колорадо - Линда Кайо .

# 103
  • София
Много ти благодаря Snow.  Вече бях изгубила надежда, че някога ще я намеря Simple Smile

# 104
Аз прочетох 15та от Lords of the underworld, ми не е хубава Simple Smile
Аз зациклих на 12 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт