За тези, които четат любовни романи №31

• 85 667
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Тъкмо започвам Завист на Сандра Браун.
Мнения?

Лека, поучителна и различна...единствена по рода си

# 196
Лека ... не бих казала. Завист е единствената книга на Сандра, която не съм довършила. Ако кажа защо трябва да издам целия сюжет, затова ще си мълча. До поуката явно не съм стигнала, като цяло ми беше много анти във всяко отношение и не мисля да я започвам някога отново пак.

# 197
Препоръчвам "Орхидеена къща" на Лусинда Райли. Завладяваща история, която се чете "на един дъх".
  А има ли я в ешектронен вариант?

# 198
Сканирана в PDF формат e споделена в MailBooks. Четох я на лаптопа, че не се "сработи" с моя Киндъл.

# 199
Лека ... не бих казала. Завист е единствената книга на Сандра, която не съм довършила. Ако кажа защо трябва да издам целия сюжет, затова ще си мълча. До поуката явно не съм стигнала, като цяло ми беше много анти във всяко отношение и не мисля да я започвам някога отново пак.

evencee, напълно съм съгласна и при мен положението беше същото. Единствената нейна книга, която не завърших, а по принцип е една от любимите ми авторки.

# 200
  • София
Някой има ли впечатления от тази поредица – https://www.goodreads.com/series/189948-pretty-little-dolls

# 201
Прочетох ”Бавно изгаряне” на Джули Гаруд. Хубава и увлекателна книга, с интересен и заплетен сюжет.
Започвам ” Шоколадово докосване” Дороти Кумсън.

# 202
milenaka, а чела ли си изобщо нещо на тази авторка ? KEr Durkey?

# 203
  • София
Не, абсолютно непозната ми е. Обаче това, което попрехвърлих като резюмета, ми хареса.

# 204
Точно заради това и питам, слагам в четеца 1-2 книги и ще видим по-нататък като се отегча от Кейт Даниълс Simple Smile

# 205
  • София
Много ми харесва как е описан постапокалиптичният свят при К. Даниълс, да си кажа. Е, и Къран не е за изхвърляне Smile Това е една от много малкото поредици, при които прочетох няколко книги една след друга без да ми омръзнат.

# 206
И аз я харесах Simple Smile Излезе ли последната...май май днес ли беше?

# 207
  • Варна
Почнах на Теса Деър новата, ит серията Girl meets a Duke. Става. Днес ще я свърша сигурно.

# 208
Здравейте отново,
Аз прочетох, вече за втори път, "Капризите на сърцето" на СЕФ и мисля, че това е книгата. Харесва ми най-много от другите й. Повече от "Рай в тексас" и от "Бебето е мое", че и от "Господин неустоим". Пропита е с много хумор и май, че от всичките й книги тази ми е най-забавна. Започва завладяващо още от първия ред, та чак до последния. Особено ми харесва детската книжка за Дафни и Бени вътре в самата книга, която така умело допълва историята.
     Който иска да си прекара усмихнат известно време - да я започне.
     А сега накъде?
     Както се казва пак съм в задънена улица.
     Някой да ми препоръча нещо подобно, но не от същата авторка понеже съм й чела всичко, излязло на български език?

# 209
Здравейте отново,
Аз прочетох, вече за втори път, "Капризите на сърцето" на СЕФ и мисля, че това е книгата. Харесва ми най-много от другите й. Повече от "Рай в тексас" и от "Бебето е мое", че и от "Господин неустоим". Пропита е с много хумор и май, че от всичките й книги тази ми е най-забавна. Започва завладяващо още от първия ред, та чак до последния. Особено ми харесва детската книжка за Дафни и Бени вътре в самата книга, която така умело допълва историята.
     Който иска да си прекара усмихнат известно време - да я започне.
     А сега накъде?
     Както се казва пак съм в задънена улица.
     Някой да ми препоръча нещо подобно, но не от същата авторка понеже съм й чела всичко, излязло на български език?

"Игра на омраза" на Сали Торн и книгите на Джули Джеймс са подобни. Забавни, сладки и ненатоварващи истории.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт