На море в Гърция 2018 - III

• 79 795
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте! Има ли мнения за апартаменти Електра в Неа Врасна? Сигурно ли е изпращането на капаро чрез Western union?
Питането е за хотела, но ако не сте ходили там да знаете, че плажа е с много едър пясък и камъни, доста тесен е и малко стръмен.
Да, има и хотел! Питам за пансион Електра в Паралия Врасна! Ще се радвам на мнения, въпреки че вече резервирах и платих капаро! https://www.pansionelectra.gr/

# 556
  • София
Благодаря на всички за пълноценно информативната тема!
Прочетох десетина страници,  не се сърдете за нахалното ми, първично питане! Нямам достъп до нещо различно от телефон и е трудно да разглеждам линковете.

Търся на Халкидики бунгало/стая на терена,  с кухненски кът и удобен достъп до пътя, за да обикаляме с автомобил всички заливчета с плаж на прилежащия "ръкав".
За периода 11-16 септември.

Към активно пишещите в темата: вие не стъпвате на българското черноморие, нали Simple Smile  Мечтая да се присъединя към вас!

# 557
ЗаСлон, не знам какво означава "на терена", но щом си склонна да обикаляте различни плажове с кола (а не държиш на прословутата "първа линия") и периодът ти е 11-16 септември, възможностите ти са буквално ХИЛЯДИ. Това е практически извън сезон. След като минат българските празници 6-9.09., няма да има почти никой на Халкидики и единственото, което остава да се уточни, са ценовите ти предпочитания.
Че те цените ги вдигат постоянно и дори в ниския сезон има изненади. Както и дали сте двама души или семейство с деца, също е от значение.
Дотук моята препоръка е да идеш на средния ръкав - Ситония, защото там са най-красивите плажове и природа. Като уточниш, мога да пиша още Simple Smile

# 558
  • София
Моля за извинение, пропуснала съм важни параметри. Цени търсим ниски до средни, ще сме 3 възрастни +1 дете +1тийн. Търпим всякакви комбинации. Никак не ни е важна пешеходната близост до плажа.
"На терена" си представям да имам пространство с някаква трева/растителност пред къщичката, в никой случай само балкон.
Никога не съм отсядала в къмпинг в Гърция, точно защото беше твърде нисък сезон и къмпингите, на които се натъкнахме не работеха - през месец май и септември.

# 559
  • София
Проверихте ли Талата и Арменистис? Арменистис  би трябвало да работи, приятелка ходиха доста късно септември там преди години.

Аз се натъкнах на тази къща за гости, по скоро е като комплекс със студиа, на плажа е, между Никити и Неос Марамарас, има си собствен плаж, наоколо също има доста диви плажове, както и Лагомандра е на 5 мин с кола. До главния път е. Цени не знам, но проверете с тях. http://mikri-elia.gr/en/

# 560
Добро, негръцко утро да ви усмихна Wink

# 561
  • софия
100%товата истина  Confused

# 562
Привет! Има ли някой в района на Ставрос, Неа Врасна? Чух, че вчера имало много големи вълни! Днес какво е морето там?
Искам и да ви питам още нещо. Ще бъдем една нощ там, но ще търсим
 нощувка на място. Имаме ли шанс да намерим? Твърде е скоро и естествено по интернет всичко е заето....

# 563
В момента вълните са големи и за съжаление водата е мътна

# 564
Здрасти пак от Пелион. От 30℃ на плажа се качихме да обядваме горе в планината. Тук буквално е студено ... 10 км ги пътувахме поне 30 мин. но толкова си заслужава, че седим и се пулим само Simple Smile Хапнахме спецофай под един огромен платан и отиваме да видим дядо му - Дървото в Tsakgarada. Иска ми се много да пиша, но нямам думи в момента.

# 565
Страшен студ е горе, особено нощем. Напраавоооо е шокиращо (дори след първите пет пъти), понякога 10 минути шофиране са достатъчни за драматична разлика. Супер да си изкарате.

# 566
Страшен студ е горе, особено нощем. Напраавоооо е шокиращо (дори след първите пет пъти), понякога 10 минути шофиране са достатъчни за драматична разлика. Супер да си изкарате.
Точно така стана. Първо помислих, че нещо става с термометъра на колата, горе преди Tsakgarada показа 22 ℃. Докато чакахме хапването заподсмърчахме всички. Направо сме във възторг от Пилио. Имам чувството, че на места тук времето е спряло.Багажника вече е пълен със всички видове сладка, наистина тук правят уникални. Само да свърши почивката и да си систематизирам впечатленията, че в момента пиша хаотично Simple Smile

# 567
  • Sofia
Да знаеш, че чакам с нетърпение да пишеш за всички места, които сте посетили. Миналата година отидохме много набързо и неподготвени и пропуснахме много неща. Сега искам всичко-и планина и море и влакче и крабче....ММ щ ме убие ,като разбере каква програма готвя Grinning

# 568
Да знаеш, че чакам с нетърпение да пишеш за всички места, които сте посетили. Миналата година отидохме много набързо и неподготвени и пропуснахме много неща. Сега искам всичко-и планина и море и влакче и крабче....ММ щ ме убие ,като разбере каква програма готвя Grinning
Ние едва ли ще можем да посетим много места, просто сме в такъв състав, че ни е невъзможно Simple Smile Малката едва направи година и три месеца и вече е тук с нас, добре че сме голяма семейна група, та има на кой да я оставим макар и за малко, както днес. Работата ми е свързана с много пътуване из цяла Европа, бил съм къде ли не, но такива пътища с такава денивелация и серпентини не бях виждал. Днес от Агиос Йоанис нагоре до Tsakgarada имаше завои, които не съм сигурен дали могат са се вземат с кемпер например.

# 569
  • София
Днес от Агиос Йоанис нагоре до Tsakgarada имаше завои, които не съм сигурен дали могат са се вземат с кемпер например.
Споко, минавали сме го. Малко прегря феродото надолу и спряхме да чакаме, но става.
Нагоре е лесно.

Общи условия

Активация на акаунт