На море в Гърция 2018 - III

• 79 801
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
Момичета,може ли малко помощ-на връщане имаме една нощувка в Метеора ,кой път ще ми препоръчате да хванем ?През Гревена и Козани ,или през Лариса . Като километри е почти еднакво,но как е пътя ,има ли много завои до Гревена и ще ни забавят ли ?До Лариса знам че е по-равнинно,но пък тол таксите са повече .Не искам да губим много време в път,че от Кулата-Петрич имаме още 350 км по хубави български пътища .
Благодаря !

# 496
А откъде тръгвате?

# 497
На Тасос се къпахме на 22ри октомври. Стига с тия малоумни въпроси, ще става ли, няма ли да става Simple Smile За всеки човек е индивидуално. А и не се знае, кога Тръмп и Путин ще спрат да си играят с времето Grinning
Напълно съм съгласна че непрекъснато се задават банални и тъпи въпроси на които може да си отговориш с един клик

# 498

Нощуваме в Метеора и тръгваме от там за да се  приберем  към България -през Кулата -Петрич .

# 499

Нощуваме в Метеора и тръгваме от там за да се  приберем  към България -през Кулата -Петрич .
Значи пътя ви е към Лариса Катерини Солун.Ако не ходите примерно към Кастория или Едеса.Тогава другия

# 500
Здравейте, предстои ми пътуване до Лимнос краят на този месец
Мога ли да попитам как стоят нещата с ферибота къде има разписанието и в кой сайт да резервирам билети

# 501
  • София
Момичета,може ли малко помощ-на връщане имаме една нощувка в Метеора ,кой път ще ми препоръчате да хванем ?През Гревена и Козани ,или през Лариса . Като километри е почти еднакво,но как е пътя ,има ли много завои до Гревена и ще ни забавят ли ?До Лариса знам че е по-равнинно,но пък тол таксите са повече .Не искам да губим много време в път,че от Кулата-Петрич имаме още 350 км по хубави български пътища .
Благодаря !

Минавали сме през Гревена и Козани. Пътят до магистралата е планински и със завои, без да е нещо страшно. Но наистина се губи време. Погледнах си снимките. От Метеора сме тръгнали около 18,30 часа. В полунощ сме се снимали пред кръчма в Серес. Сега има магистрала между Солун и Серес, но пак ще са 4,5-5 часа до границата. През Лариса ще е по-кратко.

Ето снимки от пътя, но май са от по-близката до Метеора част:
Скрит текст:

# 502
Мога ли да попитам как стоят нещата с ферибота къде има разписанието и в кой сайт да резервирам билети
На 1-ва страница на темата има отговори на всички тези въпроси.

Както и на другата потребителка на въпросите за времето - няколко сайта с прогнози, температура на водата и т.н.

# 503
Благодаря за съветите,определено ще пътуваме през Лариса !

# 504
Здравейте! Има ли мнения за апартаменти Електра в Неа Врасна? Сигурно ли е изпращането на капаро чрез Western union?

# 505
  • София
Сигурно ли е изпращането на капаро чрез Western union?

Самата система е сигурна.

# 506
  • софия
На 1-ва страница на темата има отговори на всички тези въпроси.

Както и на другата потребителка на въпросите за времето - няколко сайта с прогнози, температура на водата и т.н.
Те нямат време да четат  Tired Другите трябва да имат време да сдъвчат хубаво и да изплюят информацията, а ти си прави първи постови, прави...

# 507
https://www.24chasa.bg/mnenia/article/6995259
по повод тази статия...за 2 ри път засичам за джапанки забрана, може ли някой да каже ако знае, това за карането на кола по джапанки или чехли, което е "се тая" ...вярно ли е? ...то ние редовно сме по чехли цяло лято newsm78

# 508
  • Пловдив
    Е то и в България е забранено. От както станах шофьор преди 25 години си е така поне. Колко се спазва - друг въпрос.

# 509
Да, и аз го чух. Въведено е с последната промяна на закона им за движение по пътищата. И не само с джапанки, но и с токчета не може да се шофира. Със същия закон вече няма 50% отстъпка ако си платиш глобата веднага.

Общи условия

Активация на акаунт