На море в Гърция 2018 - III

• 79 807
  • 756
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, трябва да преведа депозит към National Bank of Greece. Имате ли идея с коя българска банка ще е най-изгодно? Имаше сайт през който се правиха преводи, но не си го спомням .

# 451
  • Sofia
Момичета, трябва да преведа депозит към National Bank of Greece. Имате ли идея с коя българска банка ще е най-изгодно? Имаше сайт през който се правиха преводи, но не си го спомням .

www.bg-mamma.com/?topic=897753. Peace

# 452
  • София
И тази, и миналата година ММ плати депозита с Paysera. Преводът струваше центове.

# 453
Момичета, дали правят проблем на гръцката граница, че сме взели месо и колбаси? Не мога да споря с моите приятели, те казват че се минавало транзит и никой не проверява багажа! Но аз се съмнявам, при все че напоследък се говори само за тази чума х животните.

# 454
  • София
Месо и колбаси от България към Гърция ли?

На връщане към България видях, че спират коли, май на случаен принцип, и проверяват. На отиване не забелязах да проверяват.

# 455
  • София
Момичета, дали правят проблем на гръцката граница, че сме взели месо и колбаси? Не мога да споря с моите приятели, те казват че се минавало транзит и никой не проверява багажа! Но аз се съмнявам, при все че напоследък се говори само за тази чума х животните.

Месо и колбаси бих прекарала през границата в обратна посока.
Не само бих, а и често го правя. Винаги пълня хладилника на кемпера + хладилна чанта с меса.
Към Гърция не бих взела месо.

# 456
  • София
Месо не съм прекарвала през границата. Колбаси - да. Даже не са ни питали дали имаме храна в багажа.

# 457
Като стана дума за времето, ще има ли някой на Пелион през август да съборим мита за ветрове и цунамита Simple Smile Ние сме на Агиос Йоанис от 6ти. Мога да кажа, че съм прочел всичко от темата за Гърция, още от 2008-2009та насам. Прави ми впечатление, че двама трима едни и същи човека като повторят едно и също нещо по три пъти и то се превръща в легенда. Даже прочетох за хора панически избягали от източния бряг от ветровете, то пък на западния нямало места 😂 Тъй като много нямам търпение, може би от месец всеки ден по десет пъти гледам тук
https://m.webcams.travel/webcam/1481832553-%CE%AC%CE%B3%CE%B9%CE … hsia-phlion?hl=en
И да ви кажа една вълничка не видях за цялото това време, тази сутрин се появиха едни малки Simple Smile Аз също съм на мнение, че всичко е въпрос на късмет. Вече времето стана толкова непредвидимо и променливо, че не се знае къде какво и кога ще се случи. Да ще кажете то август е сезона на ветровете там, е ще отидем да видим, всички дългосрочни прогнози сочат обратното, колкото и стъкмени да са те.
Желая ви хубаво време, където и да сте 😉

Ние сме от 04.08. на същото място.
Приемам предизвикателството Simple Smile

# 458
Здравейте ,търся мнение за Амулиани, място за настаняване,как е плажа ?

# 459
Здравейте ,търся мнение за Амулиани, място за настаняване,как е плажа ?
Най-популярният плаж Аликес - на километър от селото, плитък, пясъчен, с бистра вода. От страната на Атон покрай пътя също хубави, пясъчни плажове, малко по-бързо става дълбоко. И още един куп плажове, които не можахме да посети м. Противно на очакванията ми Аликес не беше много пълен и през юли, а пък през юни съвсем.  Заведения за хранене много и за всеки вкус на типични цени - 5 до 7 Евро порция. Бяхме отседнали тук- http://eleftheriarooms.com. Скромно обзаведени стаи, но със снежно бели кърпи, чистене и смяна на спалното бельо през ден или два и изключително гостоприемни собственици.

Последна редакция: вт, 31 юли 2018, 23:07 от dabrava79

# 460
Здравейте! Интересувам се дали някой е ходил скоро на о. Лесбос? Иска ми се да го посетим първите дни на септември, но не мога да намеря информация за положението с мигрантите... Ако някой има инфо и за пътуването от Айвалък, ще съм благодарна. А за и всякакво друго - студиа, цени, какво задължително да видим и пр. Simple Smile

# 461
  • СОФИЯ
Здравейте,
дали ще става за плаж в Кавала, Неа Перамос, Неа Ираклица и остров Тасос към края на септември (по празниците 22-24) понеже не сме ходили изобщо и нямаме представа?

Препоръчайте места, които наистина си заслужава да се посетят с хубави плажове (фин пясък, плитки и чиста вода за предпочитане в населени места)  в Гърция нещо като топ 5, обаче да не са и прекалено отдалечени от Бг.

Последна редакция: ср, 01 авг 2018, 00:30 от hrisikoteto

# 462
Благодаря момичета! 😀

# 463
На Тасос се къпахме на 22ри октомври. Стига с тия малоумни въпроси, ще става ли, няма ли да става Simple Smile За всеки човек е индивидуално. А и не се знае, кога Тръмп и Путин ще спрат да си играят с времето Grinning

# 464
  • София
Здравейте,
За един ден ще сме на Аспровалта, били сме отдавна там и си спомням, че плажната ивица е доста дълга. Чудех се в кой край да отидем, еднакво дълбоко ли е на всякъде или има някъде където е по-плитко?

Общи условия

Активация на акаунт