На море в Гърция 2018 - III

• 79 811
  • 756
  •   1
Отговори
# 435
  • София
maiags, има платени шезлонги и чадъри към заведения с консумация, има и много свободно място за хора, които си носят чадъри, палатки, шезлонгчета. Като гледам, май свободната зона преобладава. Пред изхода на улицата, която води към нашия хотел, е свободна зона. Пожелавам приятно прекарване в края на август! А, и горещо препоръчвам кебапченцата в заведенията (ястието се казва нещо като “сутзукакис”, от агнешко месо са и са мнооого вкусни Animal See No Evil)

# 436
Судзукакия Simple Smile

# 437
maiags, има платени шезлонги и чадъри към заведения с консумация, има и много свободно място за хора, които си носят чадъри, палатки, шезлонгчета. Като гледам, май свободната зона преобладава. Пред изхода на улицата, която води към нашия хотел, е свободна зона. Пожелавам приятно прекарване в края на август! А, и горещо препоръчвам кебапченцата в заведенията (ястието се казва нещо като “сутзукакис”, от агнешко месо са и са мнооого вкусни Animal See No Evil)

Благодаря, Аш! Дано случим и на хубаво време, ама каквото такова...Hug

# 438
  • София
Здравейте,момичета!Бихте ли ми казали къде точно е летището на остров Кефалония?

# 439
  • София
Здравейте,момичета!Бихте ли ми казали къде точно е летището на остров Кефалония?

До градчето Миниа.

# 440
Като стана дума за времето, ще има ли някой на Пелион през август да съборим мита за ветрове и цунамита Simple Smile Ние сме на Агиос Йоанис от 6ти. Мога да кажа, че съм прочел всичко от темата за Гърция, още от 2008-2009та насам. Прави ми впечатление, че двама трима едни и същи човека като повторят едно и също нещо по три пъти и то се превръща в легенда. Даже прочетох за хора панически избягали от източния бряг от ветровете, то пък на западния нямало места 😂 Тъй като много нямам търпение, може би от месец всеки ден по десет пъти гледам тук
https://m.webcams.travel/webcam/1481832553-%CE%AC%CE%B3%CE%B9%CE … hsia-phlion?hl=en
И да ви кажа една вълничка не видях за цялото това време, тази сутрин се появиха едни малки Simple Smile Аз също съм на мнение, че всичко е въпрос на късмет. Вече времето стана толкова непредвидимо и променливо, че не се знае къде какво и кога ще се случи. Да ще кажете то август е сезона на ветровете там, е ще отидем да видим, всички дългосрочни прогнози сочат обратното, колкото и стъкмени да са те.
Желая ви хубаво време, където и да сте 😉

Последна редакция: вт, 31 юли 2018, 09:32 от sandstorm

# 441
  • София
Вчера се върнахме от Пелион – Микро, нощем излизаше вятър, денем почти нямаше, морето беше като езеро. Обаче комарите щяха да ни отнесат. Синът ми го ухапаха в косата Close
Добавих няколко снимки, не знам дали се вижда дъгата на последната.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 31 юли 2018, 12:15 от milenaka

# 442
  • Sofia
Продължавайте да ме успокоявате. Ние сме от началото на Септември, мъжа ми само мърмори как ако има вятър няма да ни кара всеки ден на западния бряг.

# 443
  • София
За първи път си тръгваме само с 3 пъпки ухапани от комари, някакво чудо беше тоя път! Всяка година се пръскаме с Аутан, тази също, ми тази почти никакви ухапвания, оси нямаше също.

Направи ми впечатление че доста е празно по Ситония, или около нас, миналата година беше фраш по това време, хотела се пръскаше по шевовете, тази полупразен, плажовете празни, странна работа.

# 444
  • София
На Наксос нямаше нито един комар.

# 445
Като стана дума за времето, ще има ли някой на Пелион през август да съборим мита за ветрове и цунамита Simple Smile Ние сме на Агиос Йоанис от 6ти. Мога да кажа, че съм прочел всичко от темата за Гърция, още от 2008-2009та насам. Прави ми впечатление, че двама трима едни и същи човека като повторят едно и също нещо по три пъти и то се превръща в легенда. Даже прочетох за хора панически избягали от източния бряг от ветровете, то пък на западния нямало места 😂 Тъй като много нямам търпение, може би от месец всеки ден по десет пъти гледам тук
https://m.webcams.travel/webcam/1481832553-%CE%AC%CE%B3%CE%B9%CE … hsia-phlion?hl=en
И да ви кажа една вълничка не видях за цялото това време, тази сутрин се появиха едни малки Simple Smile Аз също съм на мнение, че всичко е въпрос на късмет. Вече времето стана толкова непредвидимо и променливо, че не се знае къде какво и кога ще се случи. Да ще кажете то август е сезона на ветровете там, е ще отидем да видим, всички дългосрочни прогнози сочат обратното, колкото и стъкмени да са те.
Желая ви хубаво време, където и да сте 😉

Има го и в предходните ми коментари - миналата година от 1-ви до 10 - ти Септември, бяхем в Агиос Йоанис, хотел Елеана, обиколихме почти всички по-известни плажове в района, имаше само един дъждовен полуден. Вятър по време на престоя ни нямаше, така че по мое мнение всичко е въпрос на късмет. Весело изкарване!

Последна редакция: вт, 31 юли 2018, 11:41 от salex_n2

# 446
  • София
Ние бяхме 10 дни на източния бряг на Пелион първата половина на юли - в студио на плажа Агия Саранда. Ветрове почти нямаше, вълни - също. Само 3 от вечерите валя - когато София се е давела в дъжд, но по никакъв начин не ни попречи на плажуването денем. Първата от трите дъждовни вечер си беше чудна буря, за която местните хора казаха, че такова нещо не са виждали през живота си. На сутринта, обаче, освен че имаше следи от калната вода, която се е стекла от планината до морето (и които за ден-два изчезнаха) нищо не подсказваше какво се е случило предната вечер. 
2-3 дни имаше вълни сутрин - но нищо особено. Като цяло, морето беше такова: https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/36760334_2170157 … 3&oe=5BCD0E3A

Не знам хората как са го правили това нещо с пътуването от източния до западния бряг и обратно - за плаж.
Ние винаги обикаляме много и разглеждаме района около мястото, където сме се настанили. За първи път на Пелион ми се отщя и от пътуване, и от разглеждане. Честно.

Последна редакция: вт, 31 юли 2018, 12:14 от Vivi

# 447
  • София
Ти ако видиш последните 3-4 км от пътя към Микро... Joy   Обаче толкова мързеливо и лежерно море не помня да съм имала друг път. Даже оставяхме чадърите и кърпите на плажа, чак накрая ги прибрахме. Идеално ми беше.
Морето и при нас беше като на снимката.

# 448
  • София
Обаче толкова мързеливо и лежерно море не помня да съм имала друг път.

И аз. Simple Smile
При нас имаше и бонус - нямаше покритие от нито един мобилен оператор. Установихме го на място. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Това да знаеш че телефонът ти няма да звънне 10 дни е абсолютен кеф.

# 449
Много големи ядове имах на Пелопонес с Виваком и Уинд мисля е техният партньор. Чак съжалих, че си изтрих добрата стара Херка от телефона.

Общи условия

Активация на акаунт