🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 11 (тема 4)

• 104 368
  • 1 355
  •   1
Отговори
# 1 185
Рени, особено пък на фона на Патрашката и другото същество, приклепващо с тези изкуствени мигли и цупещо джуки ( не се знае дали и те изкуствени), на мен ми се видя направо като професор.
Не я знам Патрашка какъв журналист е, но въпросите й бяха супер неадекватни и добре, че беше Рени да се включва и да замазва положението.

# 1 186
Тази Ангелина не участваше ли в някой от музикалните формати?

Ами, не знам. Тя каза вчера, че пеела само на детето си и то като било малко. Сега не смеела. А, пък пред хора - хич.
Което ме навежда на мисълта, че не я бива за певица. Та, ако е участвала в музикален формат ще е доста странно.

Инак, тя ми е най неприятна от групата. Рена, много се отпускала да говори, да споделя. Не било мястото на масата, нещо такова каза черната умница. Ама, гласа зад кадър много добре я апострофира, че това се наричало разговор и баш на масата е мястото за него. Не мога да повярвам, че заради такова посредствено и нелицеприятно същество/друга дума щях да използвам, ама от благоприличие няма/ някой си е загърбил семейството.

Патрашкова направо се е превърнала в карикатура и като вид и като поведение. А, в началото ми харесваше, и аз я имах за сериозен и начетен журналист, обаче тя с широк размах затри това ми впечатление за нея.

Този, другия мъж, брадатия, така и не разбрах кой е.

# 1 187
Най-много да е пяла в "Пееш или лъжеш".
Брадатият е основателят на бандата "Джереми". Много яка група, поне според мен Simple Smile

# 1 188
  • софия
Този, другия мъж, брадатия, така и не разбрах кой е.
Това е Ерсин Мустафов - вокал и един от създателите на JEREMY? Много добри.
Скрит текст:

# 1 189
патрашкова мязаше на елтън джон

# 1 190
патрашкова мязаше на елтън джон
Laughing Laughing Laughing
Много точно определение.

# 1 191
Хайде да не обиждаме Елтън Джон, викам Wink
Той е на светлинни години от нея и освен това далеч по-слънчева личност.

# 1 192
Патрашкова ми харесваше като коментатор, преди да влезе в Брадъра. И като влезе, и си показа истинското лице, колко е лицемерна, каква клюкарка е и все в групата на мъжете се буташе, не я понасям до ден днешен. Не искам да я гледам нито вътре, нито отвън. А с какви очи коментират други участници, при положение, че те самите са се ос*али вътре, ум не ми го побира.

# 1 193
  • София
Безочие чиста проба

# 1 194
Само чернокосата ми е антипатична. Не знам каква пиарка е, тя никакъв разговор не може да води, ако не бяха Рени и Патрашкова да са умряли от скука снощи

# 1 195
  • София
Това снощи нов сезон ли беше?Аз като видях Джаферович, реших,че е повторение и не гледах.

Последна редакция: вт, 04 сеп 2018, 14:14 от Тайна

# 1 196
Така го обявиха, като кратък нов сезон...и го прекъсват другата седмица

# 1 197
  • София
Така го обявиха, като кратък нов сезон...и го прекъсват другата седмица
Благодаря ти!

# 1 198
  • Sofia
Другите епизоди ще ги излъчат след като свърши ВБ .

# 1 199
  • Ню Йорк
Тази да не е от гаджетата на малкия Вълчо  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт