🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 11 (тема 4)

• 104 391
  • 1 355
  •   1
Отговори
# 1 125
Само да попитам от какво е направена фигурката на Сашка с формата на ангел,която пази от врагове?
Зелен камък е,но в момента съм изключила.
Малахит, сега казаха.

# 1 126
  • Sofia
Злоби освен модел,писател и т.н.,била и художничка,на 6.9.ще има изложба Misc Art

# 1 127
Е нееееее.................тая Сашка ме уби.......просто ....вади от пазвата какво ли не....точно като в махалата, ще припадна! Shocked

# 1 128
 но пък и те не са прави да и се подиграват! тя все пак не ги закача и не ги напада, какво толкова искат от нея, та тя е безобидна  Sad

# 1 129
Само да попитам от какво е направена фигурката на Сашка с формата на ангел,която пази от врагове?

малахид

# 1 130
но пък и те не са прави да и се подиграват! тя все пак не ги закача и не ги напада, какво толкова искат от нея, та тя е безобидна  Sad

значи като си прост си имунизиран ?

# 1 131
Бзобидна парцаланка! Милата!

# 1 132
  • София
Малахит, сега казаха.

newsm10  Приятелка, която много разбира от минералните камъни, каза, че е много силен камък. Ползва се за защита на дома, ако го носиш в теб, предпазвал от зли очи и лошотията на хората.

# 1 133
Много ми хареса вечерята, приготвена от Дий. Останах изненадана. Не очаквах изобщо да може да готви.

# 1 134
Мнооого издребняха с тая хавлия.
Денди се опита да го обърне на майтап, ама като се вземат насериозно дамите...добре че не се стигна до скъсани сютюени.

Хареса ми какво сготви тази русичката...как й беше името. Макар че десертът й беше скучен. Тази девойка май е с бившия на певицата Ира. Изглежда миловидна, но щом и тя не можа да мине без хавлията, не знам дали не бих я надценила, ако напиша някой суперлатив.

Сашка и тя какъв хайвер бълнува и засукани ястия, при положение, че черпава гостите с грис.

Дий ми е много мътен. Хич не съм наясно с творчеството му. И като типаж ми е един размит. Но вечерята му биваше. Закова ги с танцьорката. Макар че доста се изумих от наличието на такова забележително количество целулит при момиче, което се занимава с такъв спорт. Тая пущина явно на никой не прощава.

# 1 135

Хареса ми какво сготви тази русичката...как й беше името. Макар че десертът й беше скучен. Тази девойка май е с бившия на певицата Ира. Изглежда миловидна, но щом и тя не можа да мине без хавлията, не знам дали не бих я надценила, ако напиша някой суперлатив.

Ясен Козев е бившия на певицата Йоана Захариева, известна още като Йоко Захариев. От брака си имат двама сина.

# 1 136
Уф, вярно че на Йоана беше.

# 1 137
  • София
Йоана Захариева е дъщеря на една българска актриса, Анета Сотирова. Или бъркам?

# 1 138
Белослава е дъщеря на Анета Сотирова.

# 1 139
  • София
Белослава е дъщеря на Анета Сотирова.

А, да.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт