Колко време кърмехте?

• 9 642
  • 190
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
По два месеца и двата пъти и много ме е яд защото исках колкото може повече да продължи,но това е положението като спре кърмата и да искам нямам избор.

# 31
7 месеца - доволна съм Party

# 32
  • Добрич
22 дни - за жалост! После ми спря тотално кърмата, вследствие депресия.  Cry

# 33
Още се кърмим и като гледам какво е търсенето, няма да се отбиваме скоро май breastfeeding

# 34
  • София
9 месеца

# 35
Около 5 месеца

# 36
  • Петрич
Изобщо не съм кърмила.

# 37
Само 2 месеца,но така стана не по мое желание;)

# 38
до тук близо 7 месеца, но смятам да е поне до годинка, а може и повече, стига детенце да има желание.

# 39
  Два месеца. След всички антибиотици, грипове, депресии, бучки, компреси, разранявания, накрая просто ни писна и на двете. Надявам се да има втори пъти и той да е по-успешен.

# 40
  • София
Една година и един месец, благодарение на форума Hug Исках още дори да кърмя, но дъщеря  ми започна да предпочита повече шишето с вода. Flutter

# 41
  • София, Младост 2
10 месеца първият път; и сега се надявам поне на толкова  Praynig

спомням си, че доста ме болеше в началото, Мая и кръвчица ми беше пуснала дори  Twisted Evil, след това нещата се успокоиха и всъщност ми беше доста приятно
някоя от мамите на две (и повече Hug) може ли да ми каже дали и при второто дете кърменето в началото е свързано с болка или зърната ми вече си знаят  newsm78
Болката няма никаква връзка с поредността на бебетата, а се дължи на неправилно поставяне или неправилно сучене на бебето. С баткото не съм имала грам проблем с гърдите, а с дребната ми се разказа играта близо 6 седмици, докато успея да оправя нещата.
За анкетата - с баткото 40 дена, с дребната вече година и половина и продължаваме с взаимно удоволствие Grinning

# 42
2 месеца и то с добавка на АМ. Sad

# 43
7 месеца и с добавка АМ.Той сам се отби.

# 44
 по 5  месеца и двете деца,после на АМ.

Общи условия

Активация на акаунт